Epic friendzone, existuje cesta von ?
Epic friendzone, existuje cesta von ?
Nebudem sa rozpisovať v stručnosti :
Pred vyše pol rokom som sa zaľúbil do mojej dlhoročnej kamarátky(20r, ja tiež 20r.) , pár týždnov po jej rozchode s frajerom.
Odvtedy sme v kontakte každým dňom intenzívnejšie a intenzívnejšie, takmer všetok voľný čas trávime spolu,
spávam u nej sem tam, (ja študujem v inom meste(dokonca krajine) ako ona a bývame zase v inom meste) No aj tak sme strašne veľa spolu, hoci ma to stojí veľa úsilia a financií snažím sa svoj čas čo najviac adaptovať tomu aby som ho mohol tráviť s ňou
Cez leto, som ju počas dovolenky pozval na večeru, kde som jej vyznal city no povedala mi že na vzťah nie je pripravená a nevie si predstaviť vzťah s niekým z parite (aj jej ex patrIL) do partie.
Od leta prešlo veľa času a všetko sa aspoň v mojich očiach vyvíjalo pozitívne, boli sme spolu intenzívnejšie, boli sme otvorenejší a navzájom sme sa stali jeden druhému tými najbližšími osobami, no nie a nie pohnúť sa vpred.
Existuje podľa vás vôbec niečo čím by som ju mohol presvedčiť, že práve vzťah so mnou by jej mohol pomôcť zabudnúť na všetko to zlé z predošlého vzťahu a že za pokus to stojí ?
Posledné 3 dni, po tom čo som jej k narodeninovému blahoželaniu (formou listu) pripomenul to, že ju ľúbim akoby ochladla voči mne, no môže to byť i záťažou čo má v škole a možno i mojím precitlivelím vnímaním každého detailu.
Ďakujem
Pred vyše pol rokom som sa zaľúbil do mojej dlhoročnej kamarátky(20r, ja tiež 20r.) , pár týždnov po jej rozchode s frajerom.
Odvtedy sme v kontakte každým dňom intenzívnejšie a intenzívnejšie, takmer všetok voľný čas trávime spolu,
spávam u nej sem tam, (ja študujem v inom meste(dokonca krajine) ako ona a bývame zase v inom meste) No aj tak sme strašne veľa spolu, hoci ma to stojí veľa úsilia a financií snažím sa svoj čas čo najviac adaptovať tomu aby som ho mohol tráviť s ňou
Cez leto, som ju počas dovolenky pozval na večeru, kde som jej vyznal city no povedala mi že na vzťah nie je pripravená a nevie si predstaviť vzťah s niekým z parite (aj jej ex patrIL) do partie.
Od leta prešlo veľa času a všetko sa aspoň v mojich očiach vyvíjalo pozitívne, boli sme spolu intenzívnejšie, boli sme otvorenejší a navzájom sme sa stali jeden druhému tými najbližšími osobami, no nie a nie pohnúť sa vpred.
Existuje podľa vás vôbec niečo čím by som ju mohol presvedčiť, že práve vzťah so mnou by jej mohol pomôcť zabudnúť na všetko to zlé z predošlého vzťahu a že za pokus to stojí ?
Posledné 3 dni, po tom čo som jej k narodeninovému blahoželaniu (formou listu) pripomenul to, že ju ľúbim akoby ochladla voči mne, no môže to byť i záťažou čo má v škole a možno i mojím precitlivelím vnímaním každého detailu.
Ďakujem
-
kabul
Expert
- Kontaktovať používateľa:
Re: Epic friendzone, existuje cesta von ?
ja ti nevim karle
vyznavat niekomu lasku stylom ako ju lubim, ked spolu este ani nechodite je dost velky odradzovak... nechapem co s tym vsetci mate
osobne sa drzim mne osvedcenemu sposobu ze taketo reci az nakonec a radsej sa, strucne povedane, cinit... namotat si ju tak, ze to ona bude tuzit po tebe... a to vyznavanim lasky nedosiahnes
vyznavat niekomu lasku stylom ako ju lubim, ked spolu este ani nechodite je dost velky odradzovak... nechapem co s tym vsetci mate
osobne sa drzim mne osvedcenemu sposobu ze taketo reci az nakonec a radsej sa, strucne povedane, cinit... namotat si ju tak, ze to ona bude tuzit po tebe... a to vyznavanim lasky nedosiahnes
Tak tak ako moťzeš Vlaste povedať že ju ľúbiš keď spolu nechodite ? .... Flirtuj sňou ňech jej tvoja spoločnosť chýba pozvi ju dakde na Disku zatancujte ... Máte po 20 a tý sa vedia baviť a tanec je predohra
(troška erotickejšie .... ) pár drinkov a máš ju ...
-
Soviet
Darca
Lubit clovek moze aj bez toho aby s niekym chodil..Vsak je s nou castejsie ako niektori, ktori maju frajerky, takze v tomto by som problem nevidel. Ale v tom, ze jej to vyznavas uz hej.
A necaka ona, ze spravis prvy krok? Opytat sa jej nato, alebo co. Lebo minat financie a volny cas do niecoho, kde nieje perspektiva, neviem neviem.
peter: On ju ale nechce prefiknut, ale skorej by chcel s nou racionalny vztah, kde ju potom prefikne ako jej frajer uz. Takze tvoje drinky neviem neviem ci by zabrali na to, aby dievca zmenila nazor a skocila s nim do vztahu.
A necaka ona, ze spravis prvy krok? Opytat sa jej nato, alebo co. Lebo minat financie a volny cas do niecoho, kde nieje perspektiva, neviem neviem.
peter: On ju ale nechce prefiknut, ale skorej by chcel s nou racionalny vztah, kde ju potom prefikne ako jej frajer uz. Takze tvoje drinky neviem neviem ci by zabrali na to, aby dievca zmenila nazor a skocila s nim do vztahu.
-
javatar
Hardcore addict
hmm... existuje cesta von? v tomto pripade by som povedal ze aj ano - len jej proste nehovor ze ju lubis a trpezlivo cakaj, flirtuj, vela sa s nou zabavaj(!) nech sa pri tebe citi dobre
dalsou potencialne vhodnou taktikou je naoko ju nechat tak - potom je sanca ze dojde sama...
dalsou potencialne vhodnou taktikou je naoko ju nechat tak - potom je sanca ze dojde sama...
Soviet: pravda
ale ja som myslel ako stanoviť hraniece že nie priateľ ale niečo viac a keby si dal dáky ten drink aj ona tak by sa možno odvážil pri tanci aj pusa a tak
nejde len o sex xD vieš a možno že po prvej puse by sa to zmenilo .... v takom zmysle som to myslel
ale ja som myslel ako stanoviť hraniece že nie priateľ ale niečo viac a keby si dal dáky ten drink aj ona tak by sa možno odvážil pri tanci aj pusa a tak
Na svoju obhajobu nie som ten typ, co týmto slovním spojením plytvá a hovorí to kazdej. Rozhodne si vsak za svojim stojím, ze ju lúbim. Poznáme sa xy rokov, poznám ju mozno lepsie ako kohokolvek iného. Slusne a s uctou som sa k nej spraval ako ku ktorejkolvek inej zene, no s tym rozdielom ze som ju nechal pocitovat svoju naklonnost, no po istej bezefektnej dobe som to uz nevydrzal a musel som ist s kartami von - priznavam nemuselo to byt prave to najlepsie riesenie ale ine som v tej dobe nevidel a popravde ked sa retrospektivne zamyslim ani nevidim.
Nechcem sa jej vzdat, no zaroven nechcem to nechat tak aby som ju stratil ako cloveka ktory mi aj pred tym ,ako to u mna vzplanulo, bol to najvacsiou oporou. Zaroven ma vsak trapi, preco nemozeme byt spolu preco to nemoze byt dokonale.
Porozpravat sa snou o tom, neviem ci ma cenu jej posledne stanovisko (od konca leta) - bolo to ze na ziaden vztah nie je pripravena a aj to ze o taky vztah aky mame medzi sebou nikdy nechce prist, nechce ma stratit.
Co sa tyka toho alkoholu v jednom bode: Nedejen vecer sme travili spolu pod dekou s flaskou vina a pozerali film, no ja alkohol ako riesenie nepokladam v ziadnom pripade a ako Soviet spravne podotkal, ide mi o daleko viac ako fyzicke zblizenie za ktore by som mohol vdacit alkoholu. Podla mna by to situaciu skor zhorsilo ako zlepsilo a zaroven to pokladam za nemoralne a nikdy by som to nespravil.
Asi chcem od vás moc, aby ste mi poradili konkretne kroky ale potrebujem aspon posúdit situaciu a vypocut si nazor nezaujatych ludi.
BTW: prepacte za tu krkolomnu diakritiku, na skolskych pc mi nejdu makcene a celkovo to nejak strajkuje
Nechcem sa jej vzdat, no zaroven nechcem to nechat tak aby som ju stratil ako cloveka ktory mi aj pred tym ,ako to u mna vzplanulo, bol to najvacsiou oporou. Zaroven ma vsak trapi, preco nemozeme byt spolu preco to nemoze byt dokonale.
Porozpravat sa snou o tom, neviem ci ma cenu jej posledne stanovisko (od konca leta) - bolo to ze na ziaden vztah nie je pripravena a aj to ze o taky vztah aky mame medzi sebou nikdy nechce prist, nechce ma stratit.
Co sa tyka toho alkoholu v jednom bode: Nedejen vecer sme travili spolu pod dekou s flaskou vina a pozerali film, no ja alkohol ako riesenie nepokladam v ziadnom pripade a ako Soviet spravne podotkal, ide mi o daleko viac ako fyzicke zblizenie za ktore by som mohol vdacit alkoholu. Podla mna by to situaciu skor zhorsilo ako zlepsilo a zaroven to pokladam za nemoralne a nikdy by som to nespravil.
Asi chcem od vás moc, aby ste mi poradili konkretne kroky ale potrebujem aspon posúdit situaciu a vypocut si nazor nezaujatych ludi.
BTW: prepacte za tu krkolomnu diakritiku, na skolskych pc mi nejdu makcene a celkovo to nejak strajkuje
V romantickej chvíli (nie pod vplyvom, lebo potom sa na to môžete obaja vyhovárať) jej strč jazyk do úst a hneď budeš vedieť na čom si...
samozrejme, ze jej vyhovuje platonicky zamilovany "trtko", ktory nema ziadne prava, len povinnosti. Pokial ti takyto zivot stoji za to a nevadi ti, ze kazdym neperspektivnym dnom s nou prichadzas o nove moznosti - OK (tu ti odporucam stanovit si interny casovy limit, do kedy si ochotny cakat. nech si nepremarnis najlepsie roky).na ziaden vztah nie je pripravena a aj to ze o taky vztah aky mame medzi sebou nikdy nechce prist, nechce ma stratit.
.
v opacnom pripade ostava len 1 cesta. dat slecne na vyber. Ak odmietne, tak zacat konecne zit svoj zivot
Casom s velkou pravdepodobnostou aj tak priskacka sama.
-
axxis
Addict
toto presne si myslim. ked vidim slovo friendzone kdekolvek na internete chce sa mi grcat. V poslednej dobe mam pocit, ze je to snad najpouzivanejsie slovo celeho internetu a friendzone boys chodia whinovat vsade pocinajuc diskusnymi forami youtubom konciac. Normalne mi to lezie na nervy, ze ludia nedokazu seriozne robit nieco so svojim zivotom. Vsak som s niekym 5 rokov a neviem ci ma chce alebo nie? Chce veci riesit pomalsie? Prave sa neciti na vztah? To su uplne mega najviac klise-srackoidne vyjadrenia pod slnkom. V tom ci ma dievca chce alebo nechce musim mat IMO jasne tak do 2 mesiacov a aj to je o jeden mesiac viac ako vela.lumir napísal:
samozrejme, ze jej vyhovuje platonicky zamilovany "trtko", ktory nema ziadne prava, len povinnosti. Pokial ti takyto zivot stoji za to, a nevadi ti, ze kazdym neperspektivnym dnom s nou prichadzas o nove moznosti - OK (tu ti odporucam stanovit si interny casovy limit, do kedy si ochotny cakat. nech si nepremarnis najlepsie roky).
.
v opacnom pripade ostava len 1 cesta. dat slecne na vyber. Ak odmietne, tak zacat konecne zit svoj zivot
Casom s velkou pravdepodobnostou aj tak priskacka sama.
Co ludia nedokazu pochopit na tom, ze ich proste niekto nechce? A preco hladaju dovody typu: OMG, OMG, ona chodi s takym kok*tiskom az to dverami plieska a ja som uplne nice guy a mna nechce a pri tom by som ju lubil do konca svojho zivota (nie ako on) a navyse sa s k nej hodim lepsie. Vztahy nemaju ziadny racionalny zaklad, niekoho mas rad a niekoho nie. Z friendzone (
Čo je to jeez fuck? Pravdepodobne som to prežil, ale neviem čo to je...Nech do mna hodi suter kto si to neprezil jeez fuck
-
qwerty-xyz
NEEXISTUJE cesta von ..... (z friendzone do vztahu ... a naopak, to by si videl na nej, na jej SNAHE... nezakryvaj jej nezaujem hovadinami .... )
Tu je to zase dalsi jasny priklad ako facka. Baba sa rozisla s frajerom, potrebuje (mysli si ze potrebuje) chlapcensku moralnu podporu (v skutocnosti potrebuje dievcensku) a dotycny autor temy jej robi dokonalu naplast. Je to v podstate obycajny zalubeny chlapec ktory si mysli ze nieco zmoze. Vycuvaj z toho chlape co najskor, a razantne, .... Lebo si len naplast na jej rozchod, nie si a nebudes realnym frajerom.

Tu je to zase dalsi jasny priklad ako facka. Baba sa rozisla s frajerom, potrebuje (mysli si ze potrebuje) chlapcensku moralnu podporu (v skutocnosti potrebuje dievcensku) a dotycny autor temy jej robi dokonalu naplast. Je to v podstate obycajny zalubeny chlapec ktory si mysli ze nieco zmoze. Vycuvaj z toho chlape co najskor, a razantne, .... Lebo si len naplast na jej rozchod, nie si a nebudes realnym frajerom.
-
axxis
Addict
Nech do mna hodi suter kto si to neprezil. Jeez fuck!begbeee napísal: Čo je to jeez fuck? Pravdepodobne som to prežil, ale neviem čo to je...
-
Grim
Darca
...chceš sa do konca života utápať v sladkej nevedomosti a vo viere, že sa do teba MOŽNO raz zaľúbi?...alebo sa chceš zbaviť tej gule na nohe a nájsť si partnerku, ktorá ťa bude naozaj ľúbiť?...netvrdím, že súčasná kamoška ťa nemá rada, ale určite nie tak, ako by ťa mohla mať rada tá o ktorej známosť si sa už možno dávno pripravil podlizvaním sa svojej vysnívanej láske...je mi to ľúto, ale budeš mi musieť vysnívať inú...a určite bude lepšia ako súčasná v prípade, že tvoje city bude opätovať...
-
Soviet
Darca
On to bohuzial berie z mojho pohladu v stave, ze mu je s nou super a tak ten cas s nou neberie ako premarneny. A to je velka chyba. Keby som ostal dakedy vo friend zone, tak to dodnes lutujem. Vzdy som take nieco razom rychlo dal nenavratne prec. Jednak je to nehorazna strata casu za ktory sa clovek moze ist zabavit atd a za druhe, prichadzas o drahoceny cas zivota, ktory sa ti v starobe nevrati a budes si trieskat hlavu, ze preco som ja len stravil tolko casu s tou a tou osoou, ked som mohol ist tam a skusit to a splnit si taky a taky sen 
Otvor oci a pozri sa nato triezvym pohladom chlapa. Keby dievcatu slo o nieco viac, tak pod tou dekou ta hladka, ci aspon sa bozkavate, ale ked ani to, tak ta berie ako taku vrbu ktorej sa moze vyrozpravat, zabit s nou cas, ked je jej smutno, ci sa citi sama a nema s kym ist von..Nenapadne by som ju zacal obmedzovat viac a viac a viac a isto by sa ta cochvilapytala, ze sa jej zda, ze travite menej casu spolu a podobne. A vtedy vylozis karty na stol a povies jej svoj pohlad na vec (nie, ze ju lubis).
Otvor oci a pozri sa nato triezvym pohladom chlapa. Keby dievcatu slo o nieco viac, tak pod tou dekou ta hladka, ci aspon sa bozkavate, ale ked ani to, tak ta berie ako taku vrbu ktorej sa moze vyrozpravat, zabit s nou cas, ked je jej smutno, ci sa citi sama a nema s kym ist von..Nenapadne by som ju zacal obmedzovat viac a viac a viac a isto by sa ta cochvilapytala, ze sa jej zda, ze travite menej casu spolu a podobne. A vtedy vylozis karty na stol a povies jej svoj pohlad na vec (nie, ze ju lubis).
Ďakujem, tebe sa podarilo asi najlepšie nahliadnuť do môjho vnútra. S tým obmedzovaním, tak presne tak to mám no je tam problém, že sme sa dohadovali jak budeme tráviť Vianoce spolu, no asi to budem musieť spraviť.Soviet napísal:On to bohuzial berie z mojho pohladu v stave, ze mu je s nou super a tak ten cas s nou neberie ako premarneny. A to je velka chyba. Keby som ostal dakedy vo friend zone, tak to dodnes lutujem. Vzdy som take nieco razom rychlo dal nenavratne prec. Jednak je to nehorazna strata casu za ktory sa clovek moze ist zabavit atd a za druhe, prichadzas o drahoceny cas zivota, ktory sa ti v starobe nevrati a budes si trieskat hlavu, ze preco som ja len stravil tolko casu s tou a tou osoou, ked som mohol ist tam a skusit to a splnit si taky a taky sen
Jedine čoho sa bojím, že sa na ňu už nebudem môcť pozrieť ako na kamarátku resp. to bude stále divné a nebudem sa môcť úprimne tešiť, čo nechcem nakoľko je dlhoročná najlepšia kamarátka.
Skúsim to asi s tým obmedzením kontaktu, teda že nebudem toľko chodiť k nej a po čase ak ju to začne štvať sa s ňou seriózne pozhováram, nie sme predsa malé deti.
Bude najlepšie čo môžeš urobiť .... Soviet.... Si dobrý .... 
len počkaj ako to zabolí, keď sa ti s úsmevom na tvári prizná, že si našla nového priateľa. A ten jej úsmev nebude značiť to, že by sa ti vysmievala, ale to, aká je konečne šťastná, že našla spriaznenú dušu. A ty, ako jej najlepší kamarát, sa začneš z toho takisto tešiť, ale len navonok. Vo vnútri budeš plakať a pýtať sa samého seba, čo zlé si komu spravil, keď ťa pánbožko takto trestá, že si ona nevybrala teba, zvlášť, keď si sa tak veľmi snažil.
Kámo, nerob chybu, akú spravil asi každý mladý chalan a túto platonickú lásku ukonči. Nemá to zmysel. Keby chcela, tak už ste spolu dávno. Naznačil si jej to viac ako dosť.
Podľa mňa v takomto prípade existuje len jedna šanca. Na dlhú dlhú dobu sa s ňou nevidieť, nerozprávať a potom sa zrazu objaviť ako princ na bielom koni a dúfať, že si jej chýbal.
Kámo, nerob chybu, akú spravil asi každý mladý chalan a túto platonickú lásku ukonči. Nemá to zmysel. Keby chcela, tak už ste spolu dávno. Naznačil si jej to viac ako dosť.
Podľa mňa v takomto prípade existuje len jedna šanca. Na dlhú dlhú dobu sa s ňou nevidieť, nerozprávať a potom sa zrazu objaviť ako princ na bielom koni a dúfať, že si jej chýbal.
V kútiku duše stále vo mne drieme nádej, že čo ak skutočne potrebuje len čas ? No čím viac názorov som si vypočul tým sú moje čím ďalej tým menej ružové. Skutočne sa však mam vykašlať na to najkrajšie priateľstvo a najkrajšie spomienky svojho života, len kvôli tomu, že neviem ovládať svoje city ? - to je zas ten tupý pocit ktorý mi vraví tráp sa ďalej ...... a teraz keď mam skúšky, mi ho je najmenej treba (na škole mi skutočne záleží a vidím v nej najväčší zmysel).pinco napísal:len počkaj ako to zabolí, keď sa ti s úsmevom na tvári prizná, že si našla nového priateľa. A ten jej úsmev nebude značiť to, že by sa ti vysmievala, ale to, aká je konečne šťastná, že našla spriaznenú dušu. A ty, ako jej najlepší kamarát, sa začneš z toho takisto tešiť, ale len navonok. Vo vnútri budeš plakať a pýtať sa samého seba, čo zlé si komu spravil, keď ťa pánbožko takto trestá, že si ona nevybrala teba, zvlášť, keď si sa tak veľmi snažil.
-
Soviet
Darca
Nikto ti nevravi, ze mas uplne sa nanu vykaslat. Staci menej casu travit a skusit popripade aj s inymi kamaratkami cas travit a tak. A potom v jej pritomnosti ked mate rozhovor spomenut, ze a vcera som bol na dobrej akcii s tou a tou kamoskou a super ste sa zabavali... A ked sa zacne vypytovat viac o nej, tak zistis, ze ju predsa len v niektorej casti zaujimas a vtedy je tiez dobre hodit taky seriozny rozhovor, ale ak to necha odmlcat a prejde na inu temu, tak bude jasne, ze jej to je fuk a tym padom z jej strany neprichadza ziadna ziarlivost, ani pocit, ze by ta dako stracala a jej je to fuk s kym sa flakas. Potom raz dva zistis, ze aj ten jej "cas ktory potrebuje" je len lacna vyhovorka a drzi si ta pri sebe len a len ako dobreho partaka na zabavu a zabijanie casu s tebou, az dovtedy kym ju daky iny nezaujme.
Vtedy pride cast, ktoru pisal pinco, ze ona ta obmedzi takmer na maximum a cas na teba nebude mat a ty sa budes zbytocne trapit a pisat jej a snazit s nou vybehnut niekam ci dokonca sam seba nicit myslienkami.
Kym ste obaja nezadany, tak ti vsetko pride pekne a myslis si, ze to tak bude nafurt, no staci jedna osoba aby prisla na tvoju, alebo jej stranu a tam to padne cele.
Vsak si sam povedz, keby ti s niekym bolo super (nemal by si vsak zaujem s nou o nic viac), a nasiel by si si pritom aj priatelku s ktorou ti je podobne (a zacnete spolu chodit), mal by si chut a cas stale na tvoju naj kamosku? Tazko. Este by si si takym niecim aj pokaslat ten vztah s tou cerstvou.
Takze o tom to je cele, ze sa povacsine caka, kym jedna strana ulovi niekoho druheho a potom zvykne padnut
Vtedy pride cast, ktoru pisal pinco, ze ona ta obmedzi takmer na maximum a cas na teba nebude mat a ty sa budes zbytocne trapit a pisat jej a snazit s nou vybehnut niekam ci dokonca sam seba nicit myslienkami.
Kym ste obaja nezadany, tak ti vsetko pride pekne a myslis si, ze to tak bude nafurt, no staci jedna osoba aby prisla na tvoju, alebo jej stranu a tam to padne cele.
Vsak si sam povedz, keby ti s niekym bolo super (nemal by si vsak zaujem s nou o nic viac), a nasiel by si si pritom aj priatelku s ktorou ti je podobne (a zacnete spolu chodit), mal by si chut a cas stale na tvoju naj kamosku? Tazko. Este by si si takym niecim aj pokaslat ten vztah s tou cerstvou.
Takze o tom to je cele, ze sa povacsine caka, kym jedna strana ulovi niekoho druheho a potom zvykne padnut