je za najlepsiu cenu no samozrejme v picmanii je lacnejsi o niake 3€ a za postu zaplatim neviem kolko este takze sa pitam ze ci mate s tymto obchodom niake skusenosti a ak ano tak ake ... vopred diki
Epicom.sk
-
DAMON88
Professional
- Kontaktovať používateľa:
Epicom.sk
zdar planujem kupit Xbox360 elite edition a tak jak kukam tak tu: http://www.epicom.sk/zbozi/xbox-360-eli ... p=z:164168
je za najlepsiu cenu no samozrejme v picmanii je lacnejsi o niake 3€ a za postu zaplatim neviem kolko este takze sa pitam ze ci mate s tymto obchodom niake skusenosti a ak ano tak ake ... vopred diki
mate niekto skusenosti s tymto pc shopom? maju tam celkom prijatelne ceny a chcel by som tam spravit mensi predvianocny nakup
//autoeditácia príspevku ( 11 Dec 2009, 22:33 )
tak xbox objednany, + som k tomu objednaval neake veci, vsetko skladom.
Profesionalny pristup, krasne mi zavolali, a hned prisiel aj mail o expedicii, tak to ma byt, premna druha alza
//autoeditácia príspevku ( 11 Dec 2009, 22:33 )
tak xbox objednany, + som k tomu objednaval neake veci, vsetko skladom.
Profesionalny pristup, krasne mi zavolali, a hned prisiel aj mail o expedicii, tak to ma byt, premna druha alza