Ergonomicka vertikalna mys

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Ergonomicka vertikalna mys

Príspevok od používateľa mirak2 »

Premyslam nad kupou takej mysi do kanclu, lebo som zistil, ze roky klasickeho mysovatenia mi dodrbavaju laket, rameno a chrbticu na pravej strane.

Mate skusenosti s ergonomickymi vertikalnymi mysami? Su lepsie alebo je to placebo? Nieco, na co davat pri kupe pozor? Model, ktoremu sa vyhnut? Model, ktory odporucate?
starysomar
Hardcore addict
Hardcore addict

Re: Ergonomicka vertikalna mys

Príspevok od používateľa starysomar »

Nebude problém v reálnej ergonómii - najmä výška stoličky voči stolovej doske?
gogo956
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa gogo956 »

ja som s nou spokojny prilis nebol a uz ju vobec nepouzivam. Pokial ju potrebujes iba na nenarocne a nie prilis caste pouzivanie, tak je to akceptovatelne. Ale pokial ju chces na dennodenne 8hodin prace intenzivneho pouzivania, tak paradoxne sa mi zdala menej sikovna ako klasicka mys. Mozno nesadla iba mne a ty budes spokojny.. Mne ale pripada ze je urcita pre manazerov ktorych jedina praca s mysou je obcasne otvorenie emailu v outlooku.
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

starysomar napísal:Nebude problém v reálnej ergonómii - najmä výška stoličky voči stolovej doske?
problemov je viac, snazim sa ich riesit postupne. a hlavne v kancli mam ovela lepsie podmienky, co sa tyka ergonomie ako doma. som na homeoffice uz treti mesiac.
awtt
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa awtt »

Par kolegov ma presne take nieco ako hladas a povacsine si to chvalia. Je tam ale nejaka krivka ucenia kedze ta mys sa drzi dost odlisne.
Ja mam napriklad ale tuto: https://www.logitech.com/en-us/product/mx-master-3 , co nie je to sice presne co hladas, ale ergonomicky je premna super.
Napísať odpoveď