Zdravím. Mám jeden problém, ktorý zdá sa nie je až taký málo častý, no riešenie som zatiaľ nenašiel. Vyskytuje sa pri inštalácii rôznych programov.
Mám laptop Dell Studio 1555, Windows 7 64-bit a mám problém nainštalovať program SDL Trados 2007 Suite (konkrétne SDL Trados 2007, lebo v tom Suite je tých programov viac). Pri inštalácii tohto programu sa inštalácia zastaví a objaví sa hlásenie - Error 1935 an error occurred during the installation of assembly Microsoft MSXML2, publickey Token = "6bd6b9abf345378f, version = 4.1.0.0", type = "win32", processor Architecture = "x86" - a potom ešte odporučenie kontaktovať podporu.
Neviem, o čo tu ide, vraj by to malo súvisieť nejako s .Net Frameworkom (mám net framework 4 client profile). V počítači mám nainštalovaný Microsoft MSXML 4 SP2, neviem, či to je problém. Predtým som mal Vistu 64-bit a na tej som oba Tradosy (aj 2007 aj 2009) nainštaloval v pohode. Len tá mi včera padla a nedala sa nijako rozbehať, tak som preinštaloval na Windows 7.
Vedeli by ste mi niekto poradiť? Podľa toho, čo som našiel inde, tak sa táto chyba vyskytuje pri inštalácii rôznych programov.
Error 1935
-
p4ra
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
Re: Error 1935
A je ten software kompatibilny aj s Windows 7? Lebo z tych error, ktore tam mas to jednoznacne ukazuje na .Net Framework a MSXML, ale ked mas oboje nainstalovane a este aj v poslednej verzii, myslim, ze by to nemal byt problem.
Skus zistit, ci ten software je robeny aj s podporou na Windows 7.
Skus zistit, ci ten software je robeny aj s podporou na Windows 7.
Hmmm.. známy má notebook s Win7... už neviem, či 64bit alebo 32bit... a na ňom som mu rozbehal TRADOS 2007... neboli vôbec žiadne problémy s kompatibilitou, žiadne chybové hlášky, nič som mu nemusel dodatočne doinštalovávať (.net atď)
//autoeditácia príspevku (10 Nov 2010, 12:41)
Skús..
http://support.microsoft.com/kb/902330
//autoeditácia príspevku (10 Nov 2010, 12:41)
Skús..
http://support.microsoft.com/kb/902330
-
archamar77
Novice
Ahojte. Bolo to tým .NET Frameworkom. Ja som mal síce verziu 4, ale len Client Profile. Nainštaloval som si ale aj komplet tú self-installer verziu, a program sa nainštaloval. Kdesi som zachytil, že toto niekomu poriešilo tento error, tak som to skúsil, a fakt.