ESEJ

Všetko čo hľadáte a doteraz sa vám to nepodarilo zohnať smerujte sem...
Petoo
Star
Star
Používateľov profilový obrázok

ESEJ

Príspevok od používateľa Petoo »

nemate niekto esej, co by ste mi boli ochotny dat nech ju pouzijem? lebo slovencinarke nasej zaje*** v hlave a mame ju do pondelka spravit... a do pondelka si ani nezozeniem a neprecitam poriadnu knihu... zachranili by ste mi zivot... samozrejme tu esej by som upravil... ide mi o to, aby som mal nejake myslienky o autorovi + citaty z toho jeho diela... omacky by som napisal aj sam...
impact
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa impact »

O com by mala byt ? :)
Petoo
Star
Star

mala by rozoberat nejake literarne dielo a jeho autora, najlepsie z obdobia romantizmu. proste klasicka esej ako u nas piseme viac krat do roka (som stredoskolak).

napr hodis nejaky citat z knihy a potom pises a dokazujes, ze autor bol taky taky taky, potvrdzuje to tento citat, to ako sa v tom uryvku napr. o niecom vyjadruje, aky postoj zaujal k danej problematike... v kazdej eseji by malo byt 6 tvrdeni o autorovi, ktore si o nom myslis na zaklade precitania jeho diela. aspon takto nas to ucia. :)
impact
Medium Star
Medium Star

Petoo
Star
Star

hmm v pohode stranka.. az na eden podstatny fakt a to, ze na stiahnutie potrebujem este 6 kreditov... a pravdepodobne vies ako sa daju ziskavat :wink: ale vdaka za snahu pomoct :aasmile1:
impact
Medium Star
Medium Star

Prepac, ohladom tych kreditov som to nevedel. Ohladom ziskavania, som nasiel len toto.
Napísať odpoveď