Eset smart security
-
Daniel9911
Professional
Eset smart security
Ahojte, mám eset smart security od telekomu a niekedy mi vyskakuje nasledovná hláška : Eset Smart Security si vyžaduje vašu pozornosť. Pre viac kliknite na toto upozornenie. Robilo mi to aj na Windows 7, a mám aj aktuálnu vírusovú databázu tiež aj OS mam aktualizovaní. Mate niekto riešenie ? lebo ma to celkom irituje ked to stále vyskakuje.
- Prílohy
-
- eset smart security.PNG (5.08 KiB) 902 zobrazení
-
K-u-b-i-a-k
Addict
Re: Eset smart security
Sem tam to vyhodí aj mne v práci. Vyhadzovalo to hlavne ak mi chýbal nejaký update Windowsu. Lenže teraz to vyskočí aj keď mám všetko stiahnuté
Kliknem na tú hlášku a nič tam nevypíše 
Skúsil by som napísať priamo do Esetu.. 
Aj mne to minulý mesiac vyskočilo bezdôvodne.. na 7ke, už po zaktualizovaní OS. Trochu som sa začudoval, no bolo to iba raz a odvtedy je opäť ticho. Inak mi to stále vyskakuje iba každý druhý utorok-stredu v mesiaci podľa vydania aktualizácii pre OS.
Ešte ma napadá, nemáte v karanténe nejaký súbor pripravený na odoslanie do Esetu?
Aj mne to minulý mesiac vyskočilo bezdôvodne.. na 7ke, už po zaktualizovaní OS. Trochu som sa začudoval, no bolo to iba raz a odvtedy je opäť ticho. Inak mi to stále vyskakuje iba každý druhý utorok-stredu v mesiaci podľa vydania aktualizácii pre OS.
Ešte ma napadá, nemáte v karanténe nejaký súbor pripravený na odoslanie do Esetu?
Aj mne to sem-tam naskoci odkedy mam Windows 10 a po kliknuti sa nic nedeje. Zrejme nejaky bug
-
Daniel9911
Professional
Neviem o tom že by som mal niečo v karanténe na odoslanie, Windows 10 mam čistú inštalačku asi 3 deň . Ale toto robil tušim aj Nod 32 čom našiel články a bol to bug ale určite o tom vedia a možno v novej verzii Esetu to odstránia.brm napísal:Skúsil by som napísať priamo do Esetu..
Asi máš zapnutý Herný režim. Keď otvoríš nejakú aplikáciu na fullscreen, tak to niekedy vypíšu hento oznámenie. Tu je článok o tom na stránke ESETu.
http://support.eset.com/kb2905/
Je tam aj návod, ako to vypnúť.
http://support.eset.com/kb2905/
Je tam aj návod, ako to vypnúť.