Eset smart security

Informácie o software, ankety...
Daniel9911
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok

Eset smart security

Príspevok od používateľa Daniel9911 »

Ahojte, mám eset smart security od telekomu a niekedy mi vyskakuje nasledovná hláška : Eset Smart Security si vyžaduje vašu pozornosť. Pre viac kliknite na toto upozornenie. Robilo mi to aj na Windows 7, a mám aj aktuálnu vírusovú databázu tiež aj OS mam aktualizovaní. Mate niekto riešenie ? lebo ma to celkom irituje ked to stále vyskakuje.
Prílohy
eset smart security.PNG
eset smart security.PNG (5.08 KiB) 902 zobrazení
K-u-b-i-a-k
Addict
Addict

Re: Eset smart security

Príspevok od používateľa K-u-b-i-a-k »

Sem tam to vyhodí aj mne v práci. Vyhadzovalo to hlavne ak mi chýbal nejaký update Windowsu. Lenže teraz to vyskočí aj keď mám všetko stiahnuté :) Kliknem na tú hlášku a nič tam nevypíše :D
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Skúsil by som napísať priamo do Esetu.. :)

Aj mne to minulý mesiac vyskočilo bezdôvodne.. na 7ke, už po zaktualizovaní OS. Trochu som sa začudoval, no bolo to iba raz a odvtedy je opäť ticho. Inak mi to stále vyskakuje iba každý druhý utorok-stredu v mesiaci podľa vydania aktualizácii pre OS.

Ešte ma napadá, nemáte v karanténe nejaký súbor pripravený na odoslanie do Esetu?
Plasmon
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Plasmon »

Aj mne to sem-tam naskoci odkedy mam Windows 10 a po kliknuti sa nic nedeje. Zrejme nejaky bug
Daniel9911
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Daniel9911 »

brm napísal:Skúsil by som napísať priamo do Esetu.. :)

Aj mne to minulý mesiac vyskočilo bezdôvodne.. na 7ke, už po zaktualizovaní OS. Trochu som sa začudoval, no bolo to iba raz a odvtedy je opäť ticho. Inak mi to stále vyskakuje iba každý druhý utorok-stredu v mesiaci podľa vydania aktualizácii pre OS.

Ešte ma napadá, nemáte v karanténe nejaký súbor pripravený na odoslanie do Esetu?
Neviem o tom že by som mal niečo v karanténe na odoslanie, Windows 10 mam čistú inštalačku asi 3 deň . Ale toto robil tušim aj Nod 32 čom našiel články a bol to bug ale určite o tom vedia a možno v novej verzii Esetu to odstránia.
rados915
Guru
Guru

Príspevok od používateľa rados915 »

Asi máš zapnutý Herný režim. Keď otvoríš nejakú aplikáciu na fullscreen, tak to niekedy vypíšu hento oznámenie. Tu je článok o tom na stránke ESETu.

http://support.eset.com/kb2905/

Je tam aj návod, ako to vypnúť.
Napísať odpoveď