Eshop-marketing
-
nitrous123
Light Expert
Eshop-marketing
Ahojte, chcel by som sa opytat ake mate skusenosti s roznymi marketingovymi tahmi aby ste spropagovali stranku.
Rozmyslal som aj nad inzeratmi na jaspravim sk ale tie ich lajky,navstevnost tisiciek ludi a podobne, mne to pripada ako keby nahnali na stranku "mrtve duse" mam pre to taky pocit lebo som to uz davno skusal s FB strankou, lajky sice pribudli ale inak ziadne reakcie, nikdy.
Dakujem za rady
Rozmyslal som aj nad inzeratmi na jaspravim sk ale tie ich lajky,navstevnost tisiciek ludi a podobne, mne to pripada ako keby nahnali na stranku "mrtve duse" mam pre to taky pocit lebo som to uz davno skusal s FB strankou, lajky sice pribudli ale inak ziadne reakcie, nikdy.
Dakujem za rady
Re: Eshop-marketing
Jasne, ze ide o mrtve duse, fiktivne ucty. Ak tak, zaplat si normalne reklamu na Facebooku, eTargete, Google AdWords.
-
Grim
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Zaplatil som to. V priebehu dvoch dní stránku lajklo 12 000 ľudí z Istanbulu. Dohoda bola na 10 000, ale potom sa pár stoviek poodhlasovalo. Pravdepodobne nejde o mŕtve duše, ale len o ľudí, ktorí lajkujú všetko čo vidia a potvrdzujú každú aplikáciu. Zrejme nejaká aplikácia, ktorú majú lajknutú za nich lajkuje tieto stránky. Niektorí sa potom čudujú, čo to majú lajknuté a odlajkujú sa.
Neviem, čo predávaš, ale ak je to bežný tovar, snažil by som sa pridať svoj eshop na heureku, pricemaniu a podobné cenové porovnávače..
To musi mat XML export a to nevieme, ci ma alebo nie.brm napísal:Neviem, čo predávaš, ale ak je to bežný tovar, snažil by som sa pridať svoj eshop na heureku, pricemaniu a podobné cenové porovnávače..
Kazdopadne doprogramovat sa to da vzdy a vyplati sa to.
-
Old Dirty Bastard
Guru
takto funguju oficialne "facebook lajky" ked si zaplatite za promo stranky
pracuju na rovnakom principe ako clickfarmy roznych sluzieb zarucujuce "skutocne lajky"
vyhodene peniaze, ale super biznis pre facebook! ako mnoho inych nemoralnych veci, ktore robia ako napr.
pracuju na rovnakom principe ako clickfarmy roznych sluzieb zarucujuce "skutocne lajky"
vyhodene peniaze, ale super biznis pre facebook! ako mnoho inych nemoralnych veci, ktore robia ako napr.
-
nitrous123
Light Expert
Dakujem za reakcie, pozeral som aj na google adwords aj na heureke, tam sa da zaregistrovat obchod, len nejako nechapem ako to vlastne funguje
http://sluzby.heureka.sk/napoveda/cenik-prokliku/
http://sluzby.heureka.sk/napoveda/cenik-prokliku/
Musis mat XML vystup podla ich formatu, potom sa to nacitava automaticky.
-
nitrous123
Light Expert
Uz som to pochopil ajten cennik. eshop by mal byt v prestashope takze tam sa da potom dokupit modul XML pre heureku