Ethereal
-
Mistr.Bombastik...1x
Medium Expert
- Kontaktovať používateľa:
Ethereal
Prosim vás vie niekto narabať stymto progamom? vraj zisti IP adresy ale neviem stym narabať ja. ETHEREAL
-
t0m4s3
Admin
Re: Ethereal
Ano viem s tym narabat, ale ty zrejme nevies na co sluzi. Je to tzv. sniffer. To znamena ze odchytava vsetky pakety ktore prelezu tebou zvolenym interfacom (sietovou kartou) a dovoli ti prezriet ich do hlbky.Mistr.Bombastik...1x napísal:Prosim vás vie niekto narabať stymto progamom? vraj zisti IP adresy ale neviem stym narabať ja. ETHEREAL
-
oborpeto
Medium Expert
Re: Ethereal
ak odchytus ramec(Ethernet -> IP,ARP,..; 802.3 LLC+SNAP-> IP,ARP) ktory obsahuje v sebe IP adresu tak ano... ponuka aj moznost pre lamy ze ti ten ramec rozanalizuje... ale nie je nad to spravit si to sam;)Mistr.Bombastik...1x napísal:Prosim vás vie niekto narabať stymto progamom? vraj zisti IP adresy ale neviem stym narabať ja. ETHEREAL
-
jjhacker
Medium Star
ethereal je veeelmi sikovna vec, ak vies citat packet tak mozes mat prehlad nad dianim na sieti, mozes odchytavat nezabezpecene ale aj zabezpecene hesla, sledovat niekoho komunikaciu, skladat obraz stahovanych dat a pod... vyhoda je ze si traffic mozes ulozit na disk a inym programom ho analyzovat... mozem len odporucit