EURO 2008
CHLAPI Vy ste asi kukali dajaky iny zapas spanielsko-rusko ako ja? pretoze v dnesnom tam bola tycka iba jedna... to druhe brvo bolo po odpiskani ruky ruskemu hracovy.
takze o akych tyckach sa tu rozprava?
a vysledom 4:1 je pre rusov este celkom prijatelny, hlavne potom co predviedli v druhom polcase.
ja som inak velmi zvedavy uz na dalsi zapas tejt oskupiny v sobotu o siestej spanielsko-svedsko , ibrahimovic proti spanielom to je takmer zaruka krasneho futbalu
takze o akych tyckach sa tu rozprava?
a vysledom 4:1 je pre rusov este celkom prijatelny, hlavne potom co predviedli v druhom polcase.
ja som inak velmi zvedavy uz na dalsi zapas tejt oskupiny v sobotu o siestej spanielsko-svedsko , ibrahimovic proti spanielom to je takmer zaruka krasneho futbalu
-
Sagittarius
Guru
To co vcera zase hralo Grecko bolo nieco strasne. Nechapal som tie ich dlhotrvajuce rozohravky s tymi 3 stopermi. Po inkasovani golu boli tak sokovany a nemohucny, ze rozhodca uz mohol odpiskat koniec lebo sami vedeli, ze su taky chudaci, ze gol uz nedaju a pokial neni stav 0:0 tak pre nich ten futbal nema vyznam hrat.
A ze majstry europi, mali by im ten titul odobrat za likvidaciu futbalu, to muzstvo na tych ME nema co robit, aj taky otsidery ako bolo Rakusko a Rusko sa snazili trochu utocit, ale to co robia tyto uz nema obdobu.
A ze majstry europi, mali by im ten titul odobrat za likvidaciu futbalu, to muzstvo na tych ME nema co robit, aj taky otsidery ako bolo Rakusko a Rusko sa snazili trochu utocit, ale to co robia tyto uz nema obdobu.
no nechcem byt zly, ale aj keby chorvati zacali podavat o 50% lepsie vykony ako proti rakusanom, daleko to nedotiahnu.p4ra napísal:Dnes nestiham z prace minimalne prvy polcas.To bude dobry zapas. Dufam, ze vyhraju Portugalci. Ale na zajta uz dovolenka zobrata! Naprijed Vatreni!
pretoze predvedeny vykon v prvom zapase sa rovna...
ale chorvatom by som uspech doprial aj ja.
-
Flinstone
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Re: EURO 2008
Hmm neviem necham sa prekvapit ... ale svajciarsku a rakusko maju malu vyhodu no uvidi sa ...Peky05 napísal:Skupina A (Švajčiarsko, Česko, Portugalsko, Turecko)
Skupina B (Rakúsko, Chorvátsko, Nemecko, Poľsko)
Skupina C (Holandsko, Taliansko, Rumunsko, Francúzsko)
Skupina D (Grécko, Švédsko, Španielsko, Rusko)
No tak majstrovsta Europy vo futbale sa pomaly blizia a vsetci futbalovi fanusici sa urcite tesia.Co si myslite dokaze Grecko obhajit titul?Kto podla vas zvitazi?Myslite si ze domace muzstva Svajciarsko a Rakusko dokazu prekvapit?
-
P41NK1LL3R
Light Professional
-
profik
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
tak, tak, za cechov nema dat kto gol, baros ma formu, ktora sa vyrovna priemeru utocnika slovenskej ligy a koller je velmi pomaly. Portugalci maju skusenych obrancov, takze tiez to vidim na 2:0 pre Portugalsko. A aj podla mna da gol C. Ronaldohojko napísal:Hacket: Neviem si predstavit kto by tie 3 goly za Cechov dal, takze to vidim skor tak na 0:2 (Ronaldo jeden supne)
No az tak jednoznacne to nebolo. Portugalci po inkasovanom gole nic moc, nepresne prihravky a caste straty lopt.mirak2 napísal:koniec a vyhral lepsi jednoznacne
Ronaldo aj napriek tomu ze dal gol bol slaby, Nuna Gomesa a Simaa nebolo cely zapas vidiet, v ofenzive mozno pochvalit iba Deca.
Naopak Cesi predviedli pomerne dobry vykon ktoremu chybalo akurat presne zakoncenie.
kamo ronaldo bol slaby mozno nepodal najlepsi vykon ale dva goly pripravil a jeden dal a to mu k vitazstvu stacilo uplnekali520 napísal:No az tak jednoznacne to nebolo. Portugalci po inkasovanom gole nic moc, nepresne prihravky a caste straty lopt.
Ronaldo aj napriek tomu ze dal gol bol slaby, Nuna Gomesa a Simaa nebolo cely zapas vidiet, v ofenzive mozno pochvalit iba Deca.
Naopak Cesi predviedli pomerne dobry vykon ktoremu chybalo akurat presne zakoncenie.
Ten prvy neprirpavil lebo Cech vypychol loptu utociacemu hracovi ktora sa nasledne dostala k Decovi a ten premenil s dost velkym stastim, a cela tato akcia vyvrcholila po chybe Rozehnala, takze tento gol patril do kategorie stastnejsich resp nahodnejsichIZZi-BA napísal:kamo ronaldo bol slaby mozno nepodal najlepsi vykon ale dva goly pripravil a jeden dal a to mu k vitazstvu stacilo uplne
Druhy gol co dal bolo z pozicie z ktorej priemerny hrac musi dat gol, takze velku vahu by som tomu nepriklanal.
Treti gol bol z ofsajdu (Ronaldove postavenie po prihravke z vlastnej polovice bolo ofsajdove) a dovolim si povedat keby nedal ten druhy gol tak urcite by v tom pripade neprihraval.