EURO 2008

O športe...

Kto vyhra EURO??

Nemecko
17
23%
Turecko
4
5%
Rusko
20
27%
Spanielsko
34
45%

Celkom hlasov: 75

lukkAas
Expert
Expert
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa lukkAas »

spanieli ohohrali skvely zapas.....ako vcera Holandania tiez sa dalo na ten futbal pozerat
Mustafa
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Mustafa »

Fandil som Rusom, ale tak bohužiaľ. Škoda tej tyčky, tuším v 23. alebo 25. minúte. :?
Lewis
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Lewis »

CHLAPI Vy ste asi kukali dajaky iny zapas spanielsko-rusko ako ja? pretoze v dnesnom tam bola tycka iba jedna... to druhe brvo bolo po odpiskani ruky ruskemu hracovy.
takze o akych tyckach sa tu rozprava?
a vysledom 4:1 je pre rusov este celkom prijatelny, hlavne potom co predviedli v druhom polcase.

ja som inak velmi zvedavy uz na dalsi zapas tejt oskupiny v sobotu o siestej spanielsko-svedsko , ibrahimovic proti spanielom to je takmer zaruka krasneho futbalu
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Tiez sa priklanam k Lewisovmu nazoru, ze ten vysledok je celkom adekvatny zapasu.

Vecer s prehladom Svedi vyhrali.
Sagittarius
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Sagittarius »

Som rád, že Švédi vyhrali. Fandil som im, aj keď je paradoxné, že v jednom útoku hrá jeden z mne najsympatickejších hráčov (Larsson) s jedným mne najmenej sympatických hráčov (Ibrahimovič)...
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

To co vcera zase hralo Grecko bolo nieco strasne. Nechapal som tie ich dlhotrvajuce rozohravky s tymi 3 stopermi. Po inkasovani golu boli tak sokovany a nemohucny, ze rozhodca uz mohol odpiskat koniec lebo sami vedeli, ze su taky chudaci, ze gol uz nedaju a pokial neni stav 0:0 tak pre nich ten futbal nema vyznam hrat.

A ze majstry europi, mali by im ten titul odobrat za likvidaciu futbalu, to muzstvo na tych ME nema co robit, aj taky otsidery ako bolo Rakusko a Rusko sa snazili trochu utocit, ale to co robia tyto uz nema obdobu.
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Dnes nestiham z prace minimalne prvy polcas. :( To bude dobry zapas. Dufam, ze vyhraju Portugalci. Ale na zajta uz dovolenka zobrata! Naprijed Vatreni! :)
Lewis
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Lewis »

p4ra napísal:Dnes nestiham z prace minimalne prvy polcas. :( To bude dobry zapas. Dufam, ze vyhraju Portugalci. Ale na zajta uz dovolenka zobrata! Naprijed Vatreni! :)
no nechcem byt zly, ale aj keby chorvati zacali podavat o 50% lepsie vykony ako proti rakusanom, daleko to nedotiahnu.
pretoze predvedeny vykon v prvom zapase sa rovna...

ale chorvatom by som uspech doprial aj ja.
Peky05
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Peky05 »

dnes som zvedavy ci Cesi budu mat zase take scastie ako proti Svajciarom,ale dufam ze ne a ze Portugalsko v pohode vyhra
ProfionQQ
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ProfionQQ »

Peky05 napísal:dnes som zvedavy ci Cesi budu mat zase take scastie ako proti Svajciarom,ale dufam ze ne a ze Portugalsko v pohode vyhra
hmmm vieš čo?? ja by som bol asi radšej keby vyhrali česi... nejak sú mi srdcu bližší...ale mám rád aj portugalcov... asi budem najspokojnejší keby bola remiza xD
Hacket
Star
Star

Príspevok od používateľa Hacket »

tipy na dnes: CZE 3:2 POR
SWI 1:1 TUR
Flinstone
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Re: EURO 2008

Príspevok od používateľa Flinstone »

Peky05 napísal:Skupina A (Švajčiarsko, Česko, Portugalsko, Turecko)
Skupina B (Rakúsko, Chorvátsko, Nemecko, Poľsko)
Skupina C (Holandsko, Taliansko, Rumunsko, Francúzsko)
Skupina D (Grécko, Švédsko, Španielsko, Rusko)

No tak majstrovsta Europy vo futbale sa pomaly blizia a vsetci futbalovi fanusici sa urcite tesia.Co si myslite dokaze Grecko obhajit titul?Kto podla vas zvitazi?Myslite si ze domace muzstva Svajciarsko a Rakusko dokazu prekvapit?
Hmm neviem necham sa prekvapit ... ale svajciarsku a rakusko maju malu vyhodu no uvidi sa ...
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Hacket: Neviem si predstavit kto by tie 3 goly za Cechov dal, takze to vidim skor tak na 0:2 (Ronaldo jeden supne) :P
P41NK1LL3R
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa P41NK1LL3R »

Už to nie je to Česko, ktoré pred 4 rokmi s Nedvědom, Poborským či Rosickým otočilo zápas s Holandskom z 0:2 na 3:2...
profik
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa profik »

hojko napísal:Hacket: Neviem si predstavit kto by tie 3 goly za Cechov dal, takze to vidim skor tak na 0:2 (Ronaldo jeden supne) :P
tak, tak, za cechov nema dat kto gol, baros ma formu, ktora sa vyrovna priemeru utocnika slovenskej ligy a koller je velmi pomaly. Portugalci maju skusenych obrancov, takze tiez to vidim na 2:0 pre Portugalsko. A aj podla mna da gol C. Ronaldo
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Nevidel som prvy polcas, ale v druhom to bola iba otazka casu - Cesi posobia na ihrisku ako klub z tretej divizie.
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

koniec a vyhral lepsi jednoznacne
kali520
Darca
Darca

mirak2 napísal:koniec a vyhral lepsi jednoznacne
No az tak jednoznacne to nebolo. Portugalci po inkasovanom gole nic moc, nepresne prihravky a caste straty lopt.

Ronaldo aj napriek tomu ze dal gol bol slaby, Nuna Gomesa a Simaa nebolo cely zapas vidiet, v ofenzive mozno pochvalit iba Deca.

Naopak Cesi predviedli pomerne dobry vykon ktoremu chybalo akurat presne zakoncenie.
IZZi-BA
Star
Star

Príspevok od používateľa IZZi-BA »

kali520 napísal:No az tak jednoznacne to nebolo. Portugalci po inkasovanom gole nic moc, nepresne prihravky a caste straty lopt.

Ronaldo aj napriek tomu ze dal gol bol slaby, Nuna Gomesa a Simaa nebolo cely zapas vidiet, v ofenzive mozno pochvalit iba Deca.

Naopak Cesi predviedli pomerne dobry vykon ktoremu chybalo akurat presne zakoncenie.
kamo ronaldo bol slaby mozno nepodal najlepsi vykon ale dva goly pripravil a jeden dal a to mu k vitazstvu stacilo uplne
kali520
Darca
Darca

IZZi-BA napísal:kamo ronaldo bol slaby mozno nepodal najlepsi vykon ale dva goly pripravil a jeden dal a to mu k vitazstvu stacilo uplne
Ten prvy neprirpavil lebo Cech vypychol loptu utociacemu hracovi ktora sa nasledne dostala k Decovi a ten premenil s dost velkym stastim, a cela tato akcia vyvrcholila po chybe Rozehnala, takze tento gol patril do kategorie stastnejsich resp nahodnejsich

Druhy gol co dal bolo z pozicie z ktorej priemerny hrac musi dat gol, takze velku vahu by som tomu nepriklanal.

Treti gol bol z ofsajdu (Ronaldove postavenie po prihravke z vlastnej polovice bolo ofsajdove) a dovolim si povedat keby nedal ten druhy gol tak urcite by v tom pripade neprihraval.
Napísať odpoveď