EURO 2008

O športe...

Kto vyhra EURO??

Nemecko
17
23%
Turecko
4
5%
Rusko
20
27%
Spanielsko
34
45%

Celkom hlasov: 75

t0m4s3
Admin
Admin
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Maki napísal:nepochopil si ma...
Pochopil. Neznasas Nemcov a ich postup sa snazis znehodnotit dristami o tom, ze nic nezahrali a mali kopec stastia.
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

a povedz ze to nieje pravda...
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Maki napísal:a povedz ze to nieje pravda...
Pravda v tomto pripade neexistuje, ucel svati prostriedky. Napokon mal si to moznost vidiet 4roky dozadu, titul Grekom nikto nezoberie aj ked sa ich hra hromade ludi nepacila. Je krasne pozerat sa na atraktivny kombinacny futbal "hore-dole", ale podstatne je CO dosiahnes a nie AKO to dosiahnes.
Maki
Darca
Darca

ja viem ze futbal sa hra na goly a nie na krasu a sance... ale proste nemci maju stastie a nezasluzia si titul... drzim palce spanielom... ak budu hrat v plnom nasadeni ako proti rusom a daju si na Schweinsteigera a Ballcka taky pozor ako na Aršavina vcera maju dost velku sancu podla mna....
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Zaujimalo by ma, ci by si rovnako "nezasluzili" titul Slovaci ak by ho vyhrali takym sposobom ako Nemci (ignorujme teraz finalovy zapas, ktory nas este len caka).
Maki
Darca
Darca

postavil si ma pred zaujimavu dilemu lebo som slovak a islo by tam o narodnu hrdost... hm hm...v tom pripade by som veril slovakom ze im stastie neskonci, aj ked nasa uzasna repre je "uzasna"... najma pod kocianovym vedenim... ale to je jedno...
ioio
Light Expert
Light Expert

pre pripeceneho admina, co mi zamkol temu o finale me 2008

Príspevok od používateľa ioio »

on mi nadava do magora,ja ti nadam,ze si pripeceny drb. v mojom anketovom prispevku sa dalo hlasovat len medzi timami co su vo finale me 2008. teda turecko a rusko su paseeeeee.
v novej ankete by fanusici ruska resp. turecka mohli dat hlas finalistom nemecku alebo spanielsku a tak by anketa opet bola objektivnejsia..ale niekto mi tu bude hovorit magor,takemu adminovi by som dal ban na adminske prava minimlane na rok, sucharovi jednemu!
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Veru! Daj mu! :roll: Novu temu na kazdy jeden zapas Eura sme mohli dat. Chapes, v ramci objektivity!
ioio
Light Expert
Light Expert

no

Príspevok od používateľa ioio »

t0m4s3 napísal:Veru! Daj mu! :roll: Novu temu na kazdy jeden zapas Eura sme mohli dat. Chapes, v ramci objektivity!
az taky debo nie som a nedal som,ale finale je finale!!
Maki
Darca
Darca

tam bola specificka otazka ze komu by ste priali titul, tu ze kto podla vas vyhra... preto som tam napisal vobec a nereportoval to - bola tam jemna nuansa :D
Hacket
Star
Star

Príspevok od používateľa Hacket »

rusi si zaslúžili oveľa viac finále.Ale hiddink mal zase smolu v semif rovnako ako na ms 1998 s holandskom a 2002 s kóreou.vo finále nefandím nikomu
Maki
Darca
Darca

hacket: a cim si ho akoze zasluzili? tym poslednym zapasom urcite nie... oproti zapasu proti holandsku to vyzerralo akoby hrali s 8 hracmi..

tomase: ty lamko jedna :D
-SNiPeR-
Novice
Novice
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa -SNiPeR- »

Vo finále vyhrajú Nemci 2:1, aspoň si myslím a dúfam v to... Ja im fandím už od MS 2002 a keď im to nevyšlo na minulých ME, kde nepostúpili ani zo skupiny, tak tento rok sa im to musí podariť vyhrať.
Ja im verím... Aj keď, v zápase s Tureckom nepredviedli nič, no dúfam, že zahrajú aspoň tak, ako proti Portugalcom :)
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

maki napísal:hacket: a cim si ho akoze zasluzili? tym poslednym zapasom urcite nie... oproti zapasu proti holandsku to vyzerralo akoby hrali s 8 hracmi..
Zasluzili si ho za predvedene vykony s Holadnskom, Svedskom a Greckom, v tychto troch zapasoch predviedli najlepsie vykony zo vsetkych ucastikov MS.

Co sa tyka Spanielska tak vzhladom na to s akou hracskou kvalitou dosli tak s vinimkou tochto zapasu bohvie co nehrali a to iste by sa dalo povedat aj o Portugalsku.
-SNiPeR-
Novice
Novice
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa -SNiPeR- »

kali520 napísal:Zasluzili si ho za predvedene vykony s Holadnskom, Svedskom a Greckom, v tychto troch zapasoch predviedli najlepsie vykony zo vsetkych ucastikov MS.

Co sa tyka Spanielska tak vzhladom na to s akou hracskou kvalitou dosli tak s vinimkou tochto zapasu bohvie co nehrali a to iste by sa dalo povedat aj o Portugalsku.
Španieli sa na Rusov pripravili, poriadne si prezreli ich systém hry, takže preto zaskočili Rusov... Niektorí hráči ani nemohli hrať pre karty. No síce mne by sa viac hodilo finále Nemecko-Rusko, ale aspoň to bude futbalová moderna dvoch silných tímov, túžba po titule bude veľká u obidvoch tímov, ale nechám sa prekvapiť.
Lewis
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Lewis »

Hacket napísal:rusi si zaslúžili oveľa viac finále.Ale hiddink mal zase smolu v semif rovnako ako na ms 1998 s holandskom a 2002 s kóreou.vo finále nefandím nikomu
vdaka comu si ho zasluzili ovela viac? sak vcera neuhrali ani velke... takze podla teba za jeden vydareny zapas proti holandanom si to zasluzili viac ako spanieli? tak kamo bud pozeras uplne ine zapasy ale fakt ti futbal moc nehovori...
kali520
Darca
Darca

Lewis napísal:vdaka comu si ho zasluzili ovela viac? sak vcera neuhrali ani velke... takze podla teba za jeden vydareny zapas proti holandanom si to zasluzili viac ako spanieli? tak kamo bud pozeras uplne ine zapasy ale fakt ti futbal moc nehovori...
http://www.hojko.com/post913633.html?highlight=#913633

A aby som ujasnil tie spanielske vykony takze
Prvy zapas s Rusmi to bola v prvom polcase vyrovnana hra, potom prisiel Villov gol po pomerne velkej chybe Kolodina (co u neho bolo zvykom na tomto turnaji) a druhy gol padol tiez po nie dobrej suhre Ruskych obrancov. Rusi v druhom polcase uplne odpadli a so zapasom sa prakticky nesnazili nic spravit, preto to pre spanielov na prvy pohlad bol lachky zapas, ale dostali by oni prvy gol neviem ci by to bolo take jednoznacne. Takze o zapase prakticky rozhodla jedna individualna chyba.

Druhy zapas so Svedskom patril medzi najhorsie Spanielske vykony. Po vyrovnavajucom gole Ibrahimovica boli dost sokovany a v druhom polcase len drzali loptu nic viac nic menej, ziadne vylozene sance nejake prieniky alebo strely na branu. Rozhodujuci Villou gol patril do kategorie stastnych a pramenil z chyb obrancov myslim, ze v tomto pripade Mellberga a toho praveho Svedskeho obrancu, neviem jeho meno teraz.

Treti zapas som nevidel a kedze hrali s lavickou a postup mali z 1 miesta vo vrecku tak ho nebudem ratat.

Stvrty zapas proti Taliansku bolo nieco podobne ako so Svedskom, ziadne nebezpecenstvo zo strany Spanielov len drzanie lopty, dovolim si povedat, ze dokonca Taliani (ktorych ak si cital moje prispevky zo srdca neznasam), tak mali nebezpecnejsie situacie pred Casillasovov branou.

Zapas s Ruskom uz Spanili konecne nieco ukazali, ukazal sa v predchadzajucich zapasoch chybujuci Ramos, pomohlo im nastup Fabregasa, Torres viac hyril pohybom, vyborne pracovala obranna stvorica. Naopak Rusi ako som uz pisal po nevydarenom zaciatku a po castych stratach lopt a kratke drzanie lopty sposobilo, ze boli viac nervoznejsi a stracali chut do hry, co sa potom odzrkadlilo na predvedenej hre. Ale neda mi pripomenut dve velke Pavliucenkove sance ktore ak by skoncili v sieti by zapas ziskal ine konturi.

Samozrejme na ak by alebo keby sa nehra a Spanielsky postup bol uplne zasluzeny ale z celkovych vykonov na tomto sampionate sa mi viac pacil vykon Ruska, zdvovodu ktory som pisal vyzsie a najma ich hracsky potencial bol pred turnajom prakticky neznami a v porovnanim so Spanielskom uplne "slaby".

PS nato aky hracsky potencial ma Spanielsko a ake velke individuality ma na tomot sampionate s predvedenou hrou ma trochu sklamali. Cakal som od nich pdobnu hru ako s Ruskom vo vsetkych zapasoch.
š@kuL
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa š@kuL »

Vcera boli spanieli omnoho lepsi, Rusi nemali sancu, prvykrat vystrelili na branu az pri konci zapasu... Celkovo rusi nic neukazali mimo zapasu s holandanmi, ktory im abnormalne vysiel... Spanieli hraju technicky, momentalne hraju krasny futbal podobny Brazilii, zato Nemci su velmi bojovny a su na tom fyzicky velmi dobre... Bude to velmi zaujimavy zapas, no Spanieli maju navrh a fandim im :D
Lewis
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Lewis »

kali520 ty si zjavne len dalsi "odbornik" ktory sa posral z jedneho vydarene vykonu ruska.
ale sak ja ti to neberiem ked myslis ze rusi si viac zasluzili postupit tak ok...

ale tak poloz si jednu otazku.
preco maju rusi z dvoch zapasov proti spanielom velmi krasne skore 1:7?
ja ti odpoviem: koli jednej individualnej chybe v prvom vzajomnom zapase + je to preto ze su lepsi a dokonca tak uzasny ze si povedali ze oni vyhrat nepotrebuju ze oni si to nechaju na vecsi sampionat-na MS. je mi to jasne neboj. :aasmile19:
kali520
Darca
Darca

Lewis, ty si zas jeden tvrdohlavi zarity fanusik, ktory sa na vec nevie a ani nechce pozriet objektivne.

Spanieli odohrali jeden dobry zapas s vykonom ktory sa od nich ocakaval, Rusi zahrali tri dobre zapasy s vykonom lepsim ako podalo Spanielsko v dalsich troch. Tak kto si viac zasluzil postup z celkoveho hodnotenia?
Lewis napísal: preco maju rusi z dvoch zapasov proti spanielom velmi krasne skore 1:7?
Si robis srandu alebo necitas?
Napísať odpoveď