Euro Truck Simulator 2
Re: Euro Truck Simulator 2
Našiel si už predajcu MAN? Mám pocit že tam najskôr musíš prísť osobne a až potom si ho môžeš kúpiť.
Odparkuješ ho do svojej garáže a podľa potreby prehadzuješ. Hneď po kúpe nového ťahača ťa vyzve na určenie garáže, kde bude parkovať. Dobré je mať k ďalším ťahačom najatých vodičov, aby tie ťahače zarábali...
Hej uz som to vyriesil chodim na Mane a Scaniu mam v garazi bez vodica
ked dam update budu aj ine typy kamionov? Lebo toto je na prd ze u kazdeho predajcu len jeden typ kamionu je…
Vraj sa v ETS2 vylepsila podpora gamepadov, je to pravda? Ak ano, ako konkretne, postrehli ste nieco?
Ja zvazujem kupu nejakych inych truck hier, tieto su teraz v akcii, hrali ste, odporucate?
- Truck Driver
- On The Road - Truck Simulator
Dolezita je pre mna plna podpora gamepadu a hra by mohla mat nejake vylepsenia hratelnosti oproti ETS2.
Ja zvazujem kupu nejakych inych truck hier, tieto su teraz v akcii, hrali ste, odporucate?
- Truck Driver
- On The Road - Truck Simulator
Dolezita je pre mna plna podpora gamepadu a hra by mohla mat nejake vylepsenia hratelnosti oproti ETS2.
Za mňa American Truck Simulator. Ak máš rád americké scenérie.
Mal niekto nastavené ovládanie na gamepade s tým že mu fungovala klávesnica?
Napríklad, auto ovládaš na gamepade ale svetlá/palubovku cez klávesnicu.
Mal niekto nastavené ovládanie na gamepade s tým že mu fungovala klávesnica?
Napríklad, auto ovládaš na gamepade ale svetlá/palubovku cez klávesnicu.
https://blog.scssoft.com/search/label/1.43
Tu o tom pisu, nemaju to zrejme este dokoncene, ak to niekto skusal, moze napisat podrobnosti, zaujima ma, ci je mozne ovladat vsetko na gamepade, hlavne v ETS2, ale je to asi rovnake pre ATS.
Tu o tom pisu, nemaju to zrejme este dokoncene, ak to niekto skusal, moze napisat podrobnosti, zaujima ma, ci je mozne ovladat vsetko na gamepade, hlavne v ETS2, ale je to asi rovnake pre ATS.
ahojte hosi, vitze mi niekto poradit, ako alebno co nastavit aby mi slo ATS z volantom? na ets mi ide ale ked zapnem ats tak mi tam blbne miska a taha ju vzdy dole,, firemware som na volante upgradoval takze tam asi problem nieje volant mam thrustmaster