Európske futbalové poháre
-
DanielDevil
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: Európske futbalové poháre
lístky na Spartak idú na dračku, ach keby som nemusel strážiť brata tak idem
http://www.trnavskyhlas.sk/c/2698-futba ... dracku.htm
-
ArkanoviTigrovi
Zablokovaný
Partizan - Genk 1:1, za stavu 1:0 neuzna gol a potom Genk vyrovna z 11ky 
V Trnave sa predlžuje. Keďže to nie je nikde v TV, tu je aspoň bulharský stream:
http://veetle.com/index.php/channel/view#4e36fc0e6e824
// Trnava vyhrala na penalty 5:4, celkovo v zápase 3:1 a postupuje tak do ďalšieho kola.
http://veetle.com/index.php/channel/view#4e36fc0e6e824
// Trnava vyhrala na penalty 5:4, celkovo v zápase 3:1 a postupuje tak do ďalšieho kola.
-
DanielDevil
Addict
ach, škoda že som na zápas nemohol ísť, dúfam že na ďalší už mi to výjde
druhú časť predĺženia a jedenástky som videl na nete, uvídíme koho nám prisúdi žreb:)
-
Sagittarius
Guru
Možní súperi Slovana: AS Rím, Paríž SG, Anderlecht Brusel, Dinamo Bukurešť a Rosenborg Trondheim.
Možní súperi Trnavy: Sporting Lisabon, Glasgow Rangers, Fulham, Steaua Bukurešť a Lokomotiv Moskva.
Možní súperi Trnavy: Sporting Lisabon, Glasgow Rangers, Fulham, Steaua Bukurešť a Lokomotiv Moskva.
-
DanielDevil
Addict
Slovan dostal AS Rím - myslím že tu ani fanúšikovia Slovana nemôžu dúfať
Trnava dostala Lokomotív Moskva čo je hrateľný súper, uvidíme
Trnava dostala Lokomotív Moskva čo je hrateľný súper, uvidíme
som zvedavý ako si doma poradia s Rímom, Košice uhrali remízu 3:3 pred pár rokmi
ak doma zahrajú dobre a zodpovedne, mohli by uhrať dobrý výsledok
som zvedavý no
ako na Slovan, tak aj Trnavu
som zvedavý no
No Slovan je v takzvanej riti
Ale hádam nedostanú debakel lebo As Rím sa dosť zlepšilo v poslednej dobe. Zato Trnava keď uhrá aspoň remízu v Rusku má šancu postúpiť.
Hrateľný ? Videl si zápasy Lokomotivu po letnej jednomesačnej prestávke v ruskej Superlige ? Majú momentálne najlepšiu formu v lige...od prestávky ešte neinkasovali, mužstvo síce nemá výslovného strelca, ale o góly sa delia všetci hráči, tuším 13 hráčov dokázalo skórovať. Najznámejším z hráčov je asi Dmitri Sychev...navyše v tíme hraje aj Ján Ďurica, takže o info nebude núdza a Lokomoti sa dobre pripraví.....Ruský futbal je nátlakový a kombinačný, hráči behajú 90 minút, takže toto bude asi robiť Trnave veľké problémy...doma možno niečo uhrajú, nejakú remízu ale vonku im zostrelia Rusi ružové okuliare z očí...DanielDevil napísal: Trnava dostala Lokomotív Moskva čo je hrateľný súper, uvidíme
btw. Mne je ľúto Plzne, pretože svojim pohľadným, kombinačným futbalom si zaslúžia hrať skupinovú fázu LM, ale žreb k ním nebol príliš milosrdný, pretože schytali asi najťažšieho súpera, akého mohli FC Kodaň....v 3. predkole vyradili silný Rosenborg, čo bol tiež jeden z najťažších súperov a teraz už asi toľko šťastia proti Kodani mať nebudú...dúfam, že sa mýlim
-
DanielDevil
Addict
tak AS Rím cez leto posilnil, do bránky prišiel Stekelenburg z Ajaxu a z Barcelony Krkič a tréner Enrique
Lokomotív som po prestávke ešte hrať nevidel ale myslím že keby dostali Glasgow, Sporting al. Fulham tiež by to nebolo oveľa lepšie, veď uvidíme
Lokomotív som po prestávke ešte hrať nevidel ale myslím že keby dostali Glasgow, Sporting al. Fulham tiež by to nebolo oveľa lepšie, veď uvidíme
Jasne....ale ani Škoti, Angličania nezačali ešte ligu sú nerozohraní....to bolo možne vidieť ako Malmo vyradilo Rangers, naproti tomu Rusi majú za sebou polovicu súťaže, mužstva sú zohrané, a najmä Lokomotiv...zo začiatku sa im príliš nedarilo, ale pred prestavkou urobili pár slušných výsledkov a potom po prestávke v tom pokračujú bez inkasovaného gólu.
-
DanielDevil
Addict
priznám sa že Ruskú ligu nesledujem ale mal si pravdu, pozrel som štatistiky a majú to slušne rozbehnuté teraz, mám aj chrobáka v hlave či na nich ďalší zápas nepodať s hc. kurz 1,88 či tak nejak je
Rangers som sledoval druhý polčas domáce zápasu keď prehrali ale vtedy pri nich nestálo šťastie, mali tam asi 5 čistých gólových šancí ktoré nedokázali využiť, každopádne ak chcú hrať medzi najlepšími mali by ich aj porážať 
-
ArkanoviTigrovi
Zablokovaný
je to priemerny Rusky klub a myslim ze ho dost precenujes...J.O.S.E napísal:
Hrateľný ? Videl si zápasy Lokomotivu po letnej jednomesačnej prestávke v ruskej Superlige ? Majú momentálne najlepšiu formu v lige...od prestávky ešte neinkasovali, mužstvo síce nemá výslovného strelca, ale o góly sa delia všetci hráči, tuším 13 hráčov dokázalo skórovať. Najznámejším z hráčov je asi Dmitri Sychev...navyše v tíme hraje aj Ján Ďurica, takže o info nebude núdza a Lokomoti sa dobre pripraví.....Ruský futbal je nátlakový a kombinačný, hráči behajú 90 minút, takže toto bude asi robiť Trnave veľké problémy...doma možno niečo uhrajú, nejakú remízu ale vonku im zostrelia Rusi ružové okuliare z očí...
18.06.2011 Lokomotiv Moskva - Spartak Moskva 0:2
22.06.2011 CSKA Moskva - Lokomotiv Moskva 3:1
26.06.2011 Dinamo Moskva - Lokomotiv Moskva 4:1
a to ze posledne dva zapasy vyhrali vysoko je sice pekne ale pozeraj aj s kym:
24.07.2011 Lokomotiv Moskva - Amkar Perm 4:0 - 11. v tabulke
31.07.2011 FK Rostov - Lokomotiv Moskva 0:3 - predposledni
a vyhraju aj treti v rade a pocitam ze tiez ale 3:0, hraju s poslednou Samarou...
samozrejme je to iny klub ako Trnava ale urcite sa s nimi bude dat hrat...
inak tie ruzove okuliare si podla mna dost prehnal...
//autoeditácia príspevku (05 Aug 2011, 18:11)
/samozrejme netvrdim ze TT postupi,
chcel som povedat len tolko ze to je mozne
a nebol by to az taky velky zazrak...
Tie zápasy, ktoré prehrali pred letnou prestávkou hrali všetky, ktoré si napísal s MOSKOVSKÝMI klubmi - a Lokomotiv je z nich najslabší ! - ide o prestíž a rivalitu.
Tiež by si nemal na ruskú ligu pozerať tak, že nižšie postavené kluby v tabuľke sú len do počtu...Videl som zápas Amkar Perm - CSKA Moskva a poviem Ti CSKA sa na výhru dosť nadreli, Rostov vie tiež potrápiť.
Tiež by si nemal na ruskú ligu pozerať tak, že nižšie postavené kluby v tabuľke sú len do počtu...Videl som zápas Amkar Perm - CSKA Moskva a poviem Ti CSKA sa na výhru dosť nadreli, Rostov vie tiež potrápiť.
-
Scorpion90
King
Nepochybne su oba timy nad sily nasich timov, o tom sa snad nebude diskutovat. Ide o to, ze obcas motyka vystreli, a dufajme, ze to bude teraz. NECHCEM, aby sa poharova sezona pre slovenske timy skoncila v auguste
Uprimne, Slovanu neverim absolutne (uz som sa aj stihol stavit) a Trnave tiez velmi nie, ale v kutiku duse dufam..
Uprimne, Slovanu neverim absolutne (uz som sa aj stihol stavit) a Trnave tiez velmi nie, ale v kutiku duse dufam..
-
ArkanoviTigrovi
Zablokovaný
takto nejak som to aj myslel...J.O.S.E napísal:Tie zápasy, ktoré prehrali pred letnou prestávkou hrali všetky, ktoré si napísal s MOSKOVSKÝMI klubmi - a Lokomotiv je z nich najslabší ! - ide o prestíž a rivalitu
samozrejme, favorit dvojzapasu je Lokomotiv ale neni to az take nemozne....
podobny nazor som mal aj na Levski...
Na úvod treba napísať, že v Corgoň lige nefandím žiadnemu tímu, som nestranný. Ak však ide o európske poháre, tak držím palce všetkým slovenským klubom, aj keď všetci dobre vieme, akú úroveň má naša liga a tímy. Ale k veci...
Slovan: Výkon proti Apoelu bol slabý, veľmi slabý. So šťastím na Cypre uhrali remízu, doma som čakal iný výkon, ale bolo to v podstate to isté, len s tým rozdielom, že tu nehrali v takom horku
Proti AS Rím neočakávam žiadny zázrak, ako tu už písal DanielDevil, tak sa vďaka príchodu nového amerického podnikateľa do tímu výrazne pred sezónou posilnili. Takže to vidím na jednoduchý dvojzápas pre AS Rím a nezabráni tomu ani nový tréner Weiss. A samozrejme netreba zabúdať na zážitok pre slovenských divákov, keďže taký tím tu asi tak skoro znova hrať nebude 
Trnava: Tu sú podľa mňa šance väčšie. Rusi budú mať veľkú výhodu v tom, že majú za sebou už 18 zápasov v lige, takže sú rozohraní. Trnava prvý zápas navyše odohrá bez vykartovaných hráčov na čele so strelcom Tomačkom. Miernu výhodu vidím v tom, že sa prvý zápas hrá v Moskve. Ak by tam Trnava uhrala aspoň remízu a podarilo sa jej streliť gól, tak by to bolo super a pred domácou odvetou by mala oveľa väčšie šance. Navyše diváci v Trnave vytvoria určite perfektnú kulisu, ktorá bude hnať hráčov dopredu.
Dúfam teda, že aspoň jeden tím sa dostane do skupinovej fázy Európskej ligy. Bol by to určite veľký úspech
Slovan: Výkon proti Apoelu bol slabý, veľmi slabý. So šťastím na Cypre uhrali remízu, doma som čakal iný výkon, ale bolo to v podstate to isté, len s tým rozdielom, že tu nehrali v takom horku
Trnava: Tu sú podľa mňa šance väčšie. Rusi budú mať veľkú výhodu v tom, že majú za sebou už 18 zápasov v lige, takže sú rozohraní. Trnava prvý zápas navyše odohrá bez vykartovaných hráčov na čele so strelcom Tomačkom. Miernu výhodu vidím v tom, že sa prvý zápas hrá v Moskve. Ak by tam Trnava uhrala aspoň remízu a podarilo sa jej streliť gól, tak by to bolo super a pred domácou odvetou by mala oveľa väčšie šance. Navyše diváci v Trnave vytvoria určite perfektnú kulisu, ktorá bude hnať hráčov dopredu.
Dúfam teda, že aspoň jeden tím sa dostane do skupinovej fázy Európskej ligy. Bol by to určite veľký úspech
-
Sagittarius
Guru
No včera remizoval Lokomotiv so Samarou 0:0, takže uvidíme v akej forme nakoniec bude...
-
DanielDevil
Addict
pozeral som posledných 10 minút a hralo len Lokomotiv, dokonca aj dali gól ktorý im nakoniec pre offside neuznali, každopádne mali enormný tlak ktorý však nič nepriniesol
-
guess.whoo
Redeemer
ja to vidim tak, ze ani slovan ani trnava neuhraju nic proti takym superom. mozno mal slovan vacsiu sancu s lokomotivom ako trnava, ale to je zbytocne polemizovat.
inak dost krute to nasadzovanie nie?
inak dost krute to nasadzovanie nie?