EVE Online

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
hypper
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Re: EVE Online

Príspevok od používateľa hypper »

Este stale mam 1 trial na 30 dni zdarma ak by mal niekto zaujem ...

///// uz je fuc
mystique
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mystique »

Eve by som prirovnal k simulatoru, je to dost obtiazne, a je na kazdom ako si vybere svoju cestu - tych je v eve naozaj vela a nespocet, hra ma siroky zaber a je perfektne balancovana

Pre malu ukazku aby ste dostali aspon minimalnu predstavu o tom co sa da v eve robit a comu sa da venovat http://www.swiftandbitter.com/eve/wtd/

Anyway, je tu niekto kto uz nejaku skusenost s touto rpg ma a ma zaujem o pvp ?
hypper
Darca
Darca

Príspevok od používateľa hypper »

mystique napísal:Eve by som prirovnal k simulatoru, je to dost obtiazne, a je na kazdom ako si vybere svoju cestu - tych je v eve naozaj vela a nespocet, hra ma siroky zaber a je perfektne balancovana

Pre malu ukazku aby ste dostali aspon minimalnu predstavu o tom co sa da v eve robit a comu sa da venovat http://www.swiftandbitter.com/eve/wtd/

Anyway, je tu niekto kto uz nejaku skusenost s touto rpg ma a ma zaujem o pvp ?
No ja som sa akurat k EVE vratil po cca roku :-) 3M SP ale da sa povedat ze zatial iba dobieham zameskane veci... o PVP by zaujem bol ale zatial to nehrozi vdaka nedostatku ISK :-P

kazdopadne by nebola zla nejaka CORPA ktora by mi helpla s mission runningom ( zatial len lvl 2 ) :-P
J1mmy
Novice
Novice

Príspevok od používateľa J1mmy »

čus, EVE hrám už skoro rok a je to fakt prepracovaná hra a v podstate jediná hra, pri ktorej som tak dlho vydržal a stále ma to baví...

Ak chcete nejaké tipy, tak kludne napíšte, tu, alebo priamo v hre na "Jimmy Stopar"

Ak niekto chcete rozšírený 21 dnový trial, tak mi tu pošlite Váš email a ja Vás pozvem, mám ešte 10 pozvánok...

Iba v rýchlosti, ako zarobiť isky? najlepšie level 4 misie - dajú sa robiť solo, alebo plexovanie/anomalky, ale to je v nule, čiže v "nebezpečnom" vesmíre... viac ingame, alebo sa pýtajte...
mackousko007
Expert
Expert

Príspevok od používateľa mackousko007 »

Ako pise J1mmy lvl4 su paradne ale na anomalky to proste nema za 20 minut na anomalkach mam 27-30M isk iba s bounty a to s Golemom ak sa nerespawne officier ak hej tak je to o dost viacej. Na druhu stranu ak sledujete lokal nic vam nehrozi stihnete odwarpnut na POSku skorej ako k vam priskoci nejaka friga. Kazdopadne da sa hodne privyrobit aj obchodovanim.
xH4wK

Príspevok od používateľa xH4wK »

Ja som akurat zacal hrat po tom ako som za 2 eura kupil na steame starter ediciu :D
Tak zatial ma to bavi, daval som pozor pri tutoriale a rozhodol som sa pre advanced military a military misie tak uvidime :)

//autoeditácia príspevku (30 Dec 2013, 21:01)
Nikto uz nehra tu na fore ? :)
Markoff
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Markoff »

ja by som to chcel hrat, kedysi som hral trial a celkom ma to bavilo, no bohuzial mi nevyhovuje system pravidelnych mesacnych poplatkov
xH4wK

Príspevok od používateľa xH4wK »

Ta nic no ... budem aspon ja prispievat niecim :D

Dnes sme zaberali rusakom jednu ich stanicu v staging systeme tak aspon taky screenshot .. :)

//autoeditácia príspevku (05 Mar 2014, 18:22)
Inak akurat sa snazim predat druhy acc co ma predplatenych este 290+ dni s charom s 24m SP.. ak by mal niekto seriozny zaujem dohodneme sa na cene.. ale ponuky ako 100e si nechajte pre niekoho ineho :D
Dovod je ten, ze som sa rozhodol focusovat len na jeden account a jedneho chara.. nejako ma nebavi multiboxing, radsej jednu vec a poriadne :)
Prílohy
2014-01-02 18_54_18-Greenshot.jpg
Wishmaster
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa Wishmaster »

GMG ma "akciu" na Eve online 14 day trial - zadara.. tak mozte skusat ;))
matki
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa matki »

Hosi, da sa uz Invert mouse ? Ci stale nie ?
Horalius
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Horalius »

21 dni trial mozny tu namiesto standartnych 14 dni :)
https://secure.eveonline.com/trial/?inv ... tion=buddy

Ak by ste mali zaujem hrat staci napisat na sir horalius v hre a rad vam pomozem poskytnem niake strating ISK

Trailer na eve
Enduro3333
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Enduro3333 »

Ja som hral EVE online asi 3 roky .. mam asi 5 pilotov a velmi velmi vela lodi .. ale zivot v High sec 0.5 a vyssie ma nebavil tak som zil v 0.0 Corpach a alianciach hodne pvp ale aj zarobky su relativne vyssie nez robit vkuse missie .....

Je to MMO hra ku ktorej sa vraciam po pauzach ... herny styl a ze trh je ovladany hracmi sa mi strasne paci ... su tma ludia co proste zarabaju iba na spekulacii s roznymi komoditami .... Je to komplikovane a trva +/- asi pol roka nez vyskilujes char aby si to clovek mohol naplno uzit . http://eve-kill.net/?a=pilot_detail&plt ... 1933788933

Je to zabava len aktivne PVP vyzadovalo niekedy aj 3 hodiny hrania aby clovek zarobil na PVP lode kedze ked vas znicia tak mate realnu stratu ....
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa aacid »

pozeram ze to asi nikto uz nehrava?

teraz par mesiacov uz je mozne hrat eve zadarmo, sice v znacne obmedzenej verzii, ale stale je to zadarmo. dokonca nie je nerealne pri pravidelnom hrani si zarobit dostatok hernej meny na nakup plexu (ingame item, ktorym sa da platit mesacny poplatok) a teda hrat bez akehokolvek platenia.

alpha klony (teda f2p hraci) mozu ovladat iba 3 zakladne triedy lodi, mozu hrat iba za jednu rasu (a trenovat jej skilly), niektore skilly su uplne zablokovane, niektore obmedzene a tym su limitovane aj veci ktore ste schopni davat do lodiciek. a trenovanie skillov je pomalsie.
a v neposlednej rade, nemozete mat naraz prihlasene do hry viac nez jedno alpha konto.

ja hram mozno 10 dni, zatial ma to celkom bavi, primarne sa zameriavam na exploration, to ze som alpha klon je znacne obmedzujuce, ale skor z toho pohladu ze obtiaznost je vyssia, nie ze by som nemohol nieco robit.
uvidim, ked ma to bude drzat tak mozno aj zacnem platit mesacne.

nechcem robit ziadnu reklamu, ale keby mal niekto zaujem zacat hrat, napiste mi spravu, poslem pozvanku vdaka ktorej na zaciatok dostanete nejake skill pointy zadarmo (je to 250 000 skill bodov, co normalne alpha klonu trva skoro tyzden).
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa aacid »

pozeram ze asi nikto uz nehrava, ja som to tiez od 2017 nehral, ale teraz som zistil ze existuje EVE Echoes, co je mobilna verzia eve online.

nie je to ta ista hra, nie je mozne hrat crossplatform, je to podstatne jednoduchsie, vela veci tam chyba (ale vyvoj je celkom aktivny a veci tam pridavaju postupne) ale to jadro hry je rovnake.
obrovsky vesmir, stovky systemov, niektore obyvane NPC, niektore prazdne, ktore je mozne obsadit. korporacie, aliancie, koalicie, boje o kontrolu systemov...

co mi tam chyba je exploracia, ale to by malo byt pridane tento rok, vraj uz v lete. aktualne najvacsie lode co tam su su battleshipy, kapitalky este ziadne. skillovanie funguje rovnako, teda real time aj offline ale skillov je menej a tym padom je to jednoduchsie. napriklad frigaty su proste frigaty, je jedno akej rasy, staci natrenovat jeden skill a mozes lietat vsetky. respektive ani nepotrebujes ziadny, pretoze lode sa ti odomykaju levelom, ktory rovnako ako skilly pribuda casom. ja som napriklad teraz po mesiaci konecne level 7 a mozem sadnut do battle cruiserov, ale tiez sa mi odomkli lepsie frigaty ci destroyery. teraz mam 70 dni do levelu 8 kde sa mi odomknu dalsie lode, ale take battleshipy su az level 9.

rovnako ako EO sa to da hrat zadarmo, akurat niektore vyssie lode a skilly budu zamknute a skillpointy pribudaju pomalsie. potom su tam 2 druhy omega klonov, ten lacnejsi stoji 5 eur mesacne a sice ti odomkne vsetky skilly a lode, ale skillovanie ti zvysi len trosku. f2p mas 30 SP/min, basic ti to zvysi na 35 a ten drahsi na 60.

ja zatial 95% casu minujem, je to pecka popri praci mat zapnute eve na telefone ci tablete (ale vela ludi hra na PC cez emulator) a viac menej afk zarabat ISKy ktore potom mozem minat na normalne hranie.
ak by to niekto chcel vyskusat, kludne nech napise, som teraz v takej celkom chill korporacii, ktora je v celkom velkej aliancii, ktora je v este vacsej koalicii, sme zasity v nullsecu kde nas moc ludi neotravuje pokial nechceme. ale pokial je zaujem tak o pvp content neni nudza.
Napísať odpoveď