Evolve
-
->slavo<-
Addict
Evolve
Štúdio Turtle Rock, ktoré má na svedomí zombie akciu Left 4 Dead pripravuje novo ladený titul menom Evolve.
Pôjde o Coop multiplayer zaležitosť, kde bude huntiť skupina hráčov beštiu menom Goliath.Každa postava ma svoju úlohu a špecificke vlastnosti.
Pri štarte hry by mal byť Goliath pomerne slabý no jeho prvou úlohou je nájsť si potravu a postupne bude naberať na sile a veľkosti aby mohol čeliť skupinke hráčov.
Ja osobne som si hru už predobjednal a vydanie hry ohlásili na jeseň 2014 myslím, že sa máme rozhodne na čo tešiť.
Pôjde o Coop multiplayer zaležitosť, kde bude huntiť skupina hráčov beštiu menom Goliath.Každa postava ma svoju úlohu a špecificke vlastnosti.
Pri štarte hry by mal byť Goliath pomerne slabý no jeho prvou úlohou je nájsť si potravu a postupne bude naberať na sile a veľkosti aby mohol čeliť skupinke hráčov.
Ja osobne som si hru už predobjednal a vydanie hry ohlásili na jeseň 2014 myslím, že sa máme rozhodne na čo tešiť.
-
Sphinx
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: Evolve
par screenov z Alpha testu + 2 keye
CODE for PC (steam):
MNZZV-JI4Z0-Q23H0
MP004-GF3H6-HYJR2
Big Alpha begins Thursday, October 30th at 9AM PDT and ends Sunday, November 2nd at 8PM PST.
CODE for PC (steam):
MNZZV-JI4Z0-Q23H0
MP004-GF3H6-HYJR2
Big Alpha begins Thursday, October 30th at 9AM PDT and ends Sunday, November 2nd at 8PM PST.
-
xH4wK
Mna osobne nejako extra nebavi tento mod, tesim sa ale na dalsie dufam ze budu mody coop ako v L4D a vacsie mapy atd atd..
Inak tu su dalsie kody co mne prisli na Steam:
PN8B7-MC0Y5-Y8V0C
PN8BT-DWHNF-V7LZX
PN8C8-49EN2-0A66X
Inak tu su dalsie kody co mne prisli na Steam:
PN8B7-MC0Y5-Y8V0C
PN8BT-DWHNF-V7LZX
PN8C8-49EN2-0A66X
pouzil som posledny PN8C8-49EN2-0A66X, dik
-
Cyrus666
Light Professional
hosi nemate este niekto jeden kod, PLS do SS
-
->slavo<-
Addict
Server je cez deň dosť plný včera bol vôbec problém dostať sa z lobby do hry , no nakoniec sa mi zadarilo niekedy po polnoci .
A moje dojmy sú viac než dobré, ta hra si jednoznačne zaslúži hodnotenie 10/10 je to pecka
Zatiaľ sa mi veľmi zapáčil assault a sniper support neni pre mna
a goliath masaker 
A moje dojmy sú viac než dobré, ta hra si jednoznačne zaslúži hodnotenie 10/10 je to pecka
Zatiaľ sa mi veľmi zapáčil assault a sniper support neni pre mna
Kedže som si pre istotu regol asi na 3 maily tak mám teraz fúru kódov. Nech sa páči 
MTVTF-3CZ8T-TG27H - Použitý
MTVVV-QE95I-8L7YC - Použitý
MTVX6-E755T-MADJV - Použitý
MTVYA-BR6NP-QXR8M
8LJGC-GF0M6-GELE4
8LJWA-F2285-YJ0TB
8LJYF-FEDQQ-M9I90
8LJZC-ITD8P-G5726
KWLPE-XPPXL-DT55D
KWLPH-Y06VK-TLPT9
KWLR8-IZQ05-ZX2TM
(Kód aktivujete na Steame)
Bolo by pekné aby ten kto si ten kód zoberia aby mi poslal SS nech môžem vymazať kódy ktoré sú už pobraté.
MTVTF-3CZ8T-TG27H - Použitý
MTVVV-QE95I-8L7YC - Použitý
MTVX6-E755T-MADJV - Použitý
MTVYA-BR6NP-QXR8M
8LJGC-GF0M6-GELE4
8LJWA-F2285-YJ0TB
8LJYF-FEDQQ-M9I90
8LJZC-ITD8P-G5726
KWLPE-XPPXL-DT55D
KWLPH-Y06VK-TLPT9
KWLR8-IZQ05-ZX2TM
(Kód aktivujete na Steame)
Bolo by pekné aby ten kto si ten kód zoberia aby mi poslal SS nech môžem vymazať kódy ktoré sú už pobraté.
-
Cyrus666
Light Professional
Zhaname cloveka co da teraz, sme 4
-
->slavo<-
Addict
ja by som si zahral
-
pepo191992
Medium Star
caute nenajde sa daaky kodik ..ak hej tak prosim ss diky
-
->slavo<-
Addict
Tak alpha nám skončila
Goliath a Kraken no proste úžas
Každopádne ta lietajúca chobotnica menom Kraken ma veľmi prekvapila svojou silou
to som fakt nečakal také peklo
Uprimne ľutujem hráčov, ktorých som doslovne šikanoval
zo vzduchu bez najmenšej šance ma poraziť
Ja osobne som sa nehorázne pobavil a hodnotím hru veľmi kladne. Som zvedavý čo všetko nám hra ponúkne vo februári.
Mňa osobne alpha presvedčila a hru na 100% kupujem.
Každopádne ta lietajúca chobotnica menom Kraken ma veľmi prekvapila svojou silou
Uprimne ľutujem hráčov, ktorých som doslovne šikanoval
Ja osobne som sa nehorázne pobavil a hodnotím hru veľmi kladne. Som zvedavý čo všetko nám hra ponúkne vo februári.
Mňa osobne alpha presvedčila a hru na 100% kupujem.
-
Sphinx
Addict
a nemáš ju náhodou už predobjednanu ? (tak píšeš na 1 strane) mne to nesadlo a pre mňa len ďalšia zbytočnosť.... ale tak iný to žerú a páči sa im to.. takže záleží len od vkusu
-
->slavo<-
Addict
mám tu je dokaz keby niečo
Mne sa tento druh hry páči vlastním Left for dead 1 aj 2 .
Edit:
Dnes ešte ide hrať alpha na PC
( neviem do kedy, ale ešte to ide)
Spoiler
Dobrý deň,
na internetovom obchode ProGamingShop.sk edvidujeme vašu objednávku PGS#372090. Žiaľ práve došlo k posunutiu naskladnenia vašej objednávky. Aktuálny stav produktov po zmene dátumu naskladnenia je nasledovný:
Počet ks Názov Kód Status
1 Evolve PC DVD ZMENA - Vami objednaný tovar je na ceste na náš sklad, predpokladaný termín naskladnenia odhadujem na 10.02.2015.
Za oneskorenie naskladnenia sa vám ospravedlňujeme, avšak môžeme vás ubezpečiť, že robíme všetko pre čo najrýchlejšie vybavenie objednávky. O postupe spracovania objednávky vás samozrejme budeme naďalej informovať.
S pozdravom Peter Dlhoš
ProGamingShop.sk
na internetovom obchode ProGamingShop.sk edvidujeme vašu objednávku PGS#372090. Žiaľ práve došlo k posunutiu naskladnenia vašej objednávky. Aktuálny stav produktov po zmene dátumu naskladnenia je nasledovný:
Počet ks Názov Kód Status
1 Evolve PC DVD ZMENA - Vami objednaný tovar je na ceste na náš sklad, predpokladaný termín naskladnenia odhadujem na 10.02.2015.
Za oneskorenie naskladnenia sa vám ospravedlňujeme, avšak môžeme vás ubezpečiť, že robíme všetko pre čo najrýchlejšie vybavenie objednávky. O postupe spracovania objednávky vás samozrejme budeme naďalej informovať.
S pozdravom Peter Dlhoš
ProGamingShop.sk
Edit:
Dnes ešte ide hrať alpha na PC
-
pepo191992
Medium Star
nema niekto key nazvis? na tuto prdobombapecku?
Vsak uz je to vypnute.
Od vás mnoho pozitívnych ohlasov, v globále na nete som však našiel skôr zmiešané reakcie.
Vytýka sa to "vodenie za ručičku" pri stopovaní a prakticky neporaziteľnosť monštra v 3. fáze vývoja.
Vytýka sa to "vodenie za ručičku" pri stopovaní a prakticky neporaziteľnosť monštra v 3. fáze vývoja.
-
->slavo<-
Addict
Takto ti poviem pokiaľ hráči nespolupracujú áno šikovný hráč za monštrum ich rozmláti už po prvej evolucii
Stretol som par krat tak zohraný team že aj ked som si už myslel že to dam tak som musel utekat
Je to len o skille o ničom inom. V alphe sa väčšina hračov zoznamovala len z hrou. Skutočne ked každy hrač spolupracuje a robí si svoju úlohu tak to už nie je take easy
ALe musim sa priznat ze za krakena ma zabili len par krát ten je skutočne dost OP ked to za neho niekto vie
Hlavne po celej mape su rozne buffy + ked si daš perk na cooldown tak točiš skilly jedna basen . Dost nepomer je ked ma hrač krakena a lovci maju len zakladne postavy. Treba si zobrat este do uvahy fakt ze lovci maju heal stity spomalovaky a a ked sa to všetko v spravny čas nakombinuje tak prave vtedy začina to prave čaro tejto hry 
//autoeditácia príspevku (17 Jan 2015, 2:43)
Už je to tu

Stretol som par krat tak zohraný team že aj ked som si už myslel že to dam tak som musel utekat
Je to len o skille o ničom inom. V alphe sa väčšina hračov zoznamovala len z hrou. Skutočne ked každy hrač spolupracuje a robí si svoju úlohu tak to už nie je take easy
ALe musim sa priznat ze za krakena ma zabili len par krát ten je skutočne dost OP ked to za neho niekto vie
//autoeditácia príspevku (17 Jan 2015, 2:43)
Už je to tu
Len teraz vysiel clanok ze maju neuveritelne drzu dlc politiku a bude to prepadak.
-
Cyrus666
Light Professional
kde vysiel aky clanok? a aka drza politika? dlc ako kazda ina firma, skor by som povedal ze to je este jeden z lepsich pripadov, aspon mapy budu vydavat kompletne zadarmo (hej nie je to cd projekt, ale aspon daco) hra je u mna top, konecne nieco kde mozem hrat sam a nemusim sa spoliehat na blby team
moj 60FPS gameplay
moj 60FPS gameplay
http://www.craveonline.com/gaming/artic ... everywhere
Ak je toto lepší prípad, nečudujem sa, že si vydavatelia účtujú 60€ za novú hru a 30€ za DLC, ktoré boli z pôvodnej verzie umelo odstrihnuté.
Ak je toto lepší prípad, nečudujem sa, že si vydavatelia účtujú 60€ za novú hru a 30€ za DLC, ktoré boli z pôvodnej verzie umelo odstrihnuté.