Excel a imdb/csfd
-
Holubar
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Excel a imdb/csfd
Mam spraveny v exceli zoznam filmov a mam tam pridaneaj hodnotenia na imdb a csfd. Teraz to mam robene tak,ze tie hodnotenia su vlozene rucne a funguju ako odkazy na stranky na prislusnom serveri. No hodnotenia sa casom menia, niektore viac, niektore menej a pochopitelne sa mi nechce menit to rucne. Na nete som nasiel podobny problem, jeden chalan to nakodil vo VB, ale uz to nefunguje a hlavne ani neviem, ako to urobil, lebo tam bol iba hotovy zosit. skusal som klasicku web query,ale to funguje spravne skor pre tabulky na strankach. Ma niekto napad, ako to spravit?
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Ak Excel, tak teda VB scripty. Zrejme doslo k uprave na stranke a preto to neaktualizuje. Mozno keby si sem hodil ten script, tak ti niekto pomoze.
Dalsia moznost je nakodovat nieco take pre web, napriklad v PHPcku (PHPexcel) a odtial to exportovat do Excelu, ale to by uz nebolo take ako by si pozadoval ty.
Dalsia moznost je nakodovat nieco take pre web, napriklad v PHPcku (PHPexcel) a odtial to exportovat do Excelu, ale to by uz nebolo take ako by si pozadoval ty.