Excel - runtime error po zadaní licenčného kľúča

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
smejo
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Excel - runtime error po zadaní licenčného kľúča

Príspevok od používateľa smejo »

Mám Excel, ktorý mi zgrupuje dáta z viacerých MySQL databáz a následne s týmito dátami pracuje. Kúpil som nový PC, kde som celý Excel preklopil aj s potrebnými nastaveniami. Excel som mal zatiaľ len trial verziu. Všetko fungovalo tak ako malo.
Po skončení trial verzie som najprv skúsil zadať len nejaký kľúč z netu :oops: , nefungoval, tak som licenčný kľúč kúpil.

Excel ako taký funguje normálne, ale tá moja aplikácia nie. Po tom obnovovaní licencie mi to prestalo fungovať a začalo to hádzať runtime error 1004.

Skúšal som preinštalovať PowerQuery, Visual Studio, aj samotný súbor toho môjho Excelu som si stiahol nanovo, vymazal som aj poslednú aktualizáciu Windowsu z tých dní, kedy sa to udialo...

Nestretol sa s tým náhodou niekto, že po zadaní licenčného kľúča sa niečo také stalo? Ak by to s tým náhodou nesúviselo, tak by to bola dosť náhoda, pretože prestalo to fungovať bezprostredne potom.
Paťko
King
King

Re: Excel - runtime error po zadaní licenčného kľúča

Príspevok od používateľa Paťko »

Čo znamená, že si Excel preklopil? Normálne ho nainštaluj.
smejo
Addict
Addict

Re: Excel - runtime error po zadaní licenčného kľúča

Príspevok od používateľa smejo »

Asi som to nenapísal najšťastnejšie. Samozrejme, Office som štandardne nainštaloval.
Pod preklopenim Excelu som myslel nastavenie všetkých connectov potrebných k tej mojej konkrétnej app.

// dal som Windows do vyrobnych nastaveni, nastavil vsetky connecty nanovo a uz mi to funguje. Netusim v com bol problem.
Napísať odpoveď