Existuje naj. kamarát ?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...

Existuje najlepši kamarát ?

Áno
99
68%
Nie
47
32%

Celkom hlasov: 146

P3Bo
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Existuje naj. kamarát ?

Príspevok od používateľa P3Bo »

Existuje najlepší kamarát alebo je to podľa vás nemožné aby kamarátstvo vydržalo do konca života od malička , je to len "chvíľkový " prelud ? Poznám veľa prípadov rozpadov kamarátstiev a tie od útleho detstva sa zväčša rozpadli kvôli chlapcovi/dievčaťu (takéto správanie mi pripadá nanajvýš detinské pretože tie "vzťahy" sa rozpadnú aj tak po mesiaci...) a zmene osobnosti človeka. Čo myslíte dá sa to prekonať ? Alebo by ste začali hľadať nových kamarátov ? Ja osobne som zistil jedinú vec vo svojom doterajšom krátkom živote ...a to dvôverovať iba sám sebe , pretože za dobrý skutok sa na tomto svete odpláca posmechom a za arogantnosť a egocentrizmus ste v popredí spoločnosti a obklopuje vás veľa "kamarátov" . Rozpadlo sa už niekomu z vás takéto kamarátstvo , myslíte si že sa ešte dáte dokopy ,alebo naopak sa znenávidíte? Bol by som rád ak by sa tu nepísali duchaplné príspevky typu " Nie nerozpadlo sa mi kamarátstvo a dúfam že sa to nestane " na to tu máte anketu

//Hľadal som podobný topic no nenasiel som sry ak to tu už bolo

//btw: mne sa ešte kamarátstvo nerozpadlo ....a dúfam že sa tak ani nestane :lol:
Smarton
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Smarton »

Za mojich najlesich priatelov povazujem celu svoju partiu, su to chalani s ktorymi som skoro od narodenia, doverujem im no kazdy vztah, ci uz kamaratsky alebo nejaky iny sa nezaobide bez hadky, ale kamarati su nato, aby sa navzajom podrzali a dokazali si prepacit aj rozne neprijemnosti. To ze sa oplati doverovat len sam sebe je cista pravda... o tom som sa presvedcil na vlastnej kozi, niekedy dokazu zradit velmi blizki ludia, no niekedy treba aj prepacit, aj ked niekedy sa to neda.
Myslim si, ze strata OZAJSTNEHO priatela je takmer nemozna. Pisem takmer pretoze sa to moze stat, ale vtedy to nieje to ozajstne priatelstvo :wink:
Vigor
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vigor »

Mam kamarata...alebo skor mal som? Mam 17, jeho poznam 14 rokov...bol to moj uplne najlepsi kamarat. Teraz sa spolu este rozpravame a pod., vieme sa aj zabavit. Ale nas vztah sa zmenil asi na taku uroven, ze vieme o sebe len to najpovrchnejsie. A viac mu ani nepoviem. A dovod tohto celeho? Mali sme spolocnu kamaratku, to ze moj vztah k nej, aj jej ku mne sa dost menil nie je podstatne. Podstaten je, co spravil jej. To sa mi nechce rozvadzat, staci povedat ze sklamal jej a moju doveru. Neskutocne ma tym nastval a sklamal. A od tej doby nas vztah velmi ochladol...uz to je len take...neviem, taky dozvuk tych rokov predtym.

Strata skutocneho priatela je nemozna, to suhlasim, no najst takeho, to je hladanie na cely zivot.
jamess
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jamess »

jestvuje, ak by zomrel, umre velka cast zo mna
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

existuje... dokym sa nieco neprihodi co vas rozdeli... ja som mal naj kamosa par rokov.. od malicka... a teraz - 2 roky dozadu sme isli na ine skoly a to ze si mozeme kricat z okna do okna neznamena ze stale sme naj kamosi.. vidime sa raz za tyzden, bavime sa len ako normal kamosi, o osobnych veciach vobec nie... skoda no... v skole som si nasiel zasa raz naj kamosa.. rok sme sa spolu uplne super bavili o vsetkom - osobne veci, dalo sa na neho spolahnut a podobne a potom utiekol na rok do ameriky a ked sa v juni vrati pochybujem ze to bude stale ten isty clovek... takze asi tak... ja tvrdim ze naj kamos existuje dovtedy kym vas nieco nerozdeli.. ci uz skola,praca,baba,krajina... a kvoli babam sa z naj kamosov mozu stat uhlavni nepriatelia.. aj take som zazil ked sa mi tak dvaja kamosi kvoli babe rozhadali...
P3Bo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Maki o tom je ta otazka ....existuje clovek -kamarat- ktory zostane po cely zivot a nie iba na chvilku .... :)
devo159
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa devo159 »

Vigor napísal:....
ale mohol by si to tu napisat...prepac ak som hnusny ale som proste zvedavy co takeho strasneho spravil ked stratil tvoje a jej priatelstvo
... no a teraz k teme: ja som mal dobreho kamarata ...spoznali sme sa uz v skolke a byvali sme v tej istej dedine ...to byvala sranda ako deti sme bahali kam to len slo :D a potom som sa odstahoval :cry: a zistil som ze najlepsi kamos je fuc :roll: ...po niekolkych rokoch som ho stretol a zistil som ze stale mysli rovnako ale na ine veci.... ako deti sme mysleli ako sa budeme hrat a teraz rozmysla ako si uzije s babou :lol:
Vigor
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vigor »

Presne...az raz budem zomierat a budem si moct vtedy povedat o niekom, ze toto bol moj kamarat a nikdy ma nesklamal, potom poviem, ze existuje najlepsi kamarat. Mam momentalne aj take, ze najlepsia kamaratka. Tiez si hovorim, ze nie je nic co by to mohlo pokazit, resp. si to neviem predstavit. No to som nevedel ani pri tom kamosovi co som spominal vyssie. A po tej skusenosti, ze sa to proste posrat moze, uz mam aj trochu strach. Ale snazim sa na to nemysliet, lebo zit cely zivot v strachu kto ma sklame sa neda.

devo159
ono je to take, ze bolo by potrebne chapat situaciu. Ale proste bola donho vlozena dovera, vedle veci ktore sa nemaju dostat von, a on ich pouzil proti tej kamaratke, zhadzoval ju, nerespektoval ju aka je. Skoncilo to tak, ze sa so mnou rozpraval a tak na nu kydal, ze som si povedal dost, netusil som, ze dokazes byt taky hajzel ale koncim s Tebou. Ona si to nezasluzila...
ades
Guru
Guru

Príspevok od používateľa ades »

mam a sice to znie divne, hned 3, so vsetkymi si proste mam vzdy co povedat a rozumieme si aj bez slov, proste sa na seba pozrieme a hned myslime na uplne rovnaku vec. su to 2 chalani a 1 baba, vsetko spoluziaci z gympla. proste super ludia, za ktorych by som dal ruky aj nohy do ohna
.I.LoVe.lOvE.
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa .I.LoVe.lOvE. »

Neviem povedat, zatial som to stastie najst obodu, ktorej by som plne dôverovala a nebala sa jej povedat cokolvek. Mojim najlepsim priatelom je moja maminka ta ma vie vzdy podrzat a ukazat mi smer. :) Samozrejme su ludia, s kt. sa skvele zabavim, su ludia, na kt. mi neskutocne zalezi, ale spolieham sa skor na seba.
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

Pokiaľ sme ešte v takomto relatívne mladom veku je o tomto ťažko polemizovať, nakoľko sa takéto priateľstvá ešte iba rozbiehajú. Záleží však hlavne na tom, že ak má takéto priateľstvo vzniknúť, musia si daný ľudia bezvýhradne dôverovať a mať jeden v druhom oporu. Musí to byť človek, na ktorého sa obrátite po tom, čo vás holka odkopne a on taktiež. A či vydržia? To záleží od mnoha vecí. Či ostanete v jednom meste/štáte apod.
ja zatiaľ best frienda mám a je to medzi nami (zatiaľ klop...klop...klop) také, kao som opisoval...Či to vydrží aj po strednej to neviem... :smt017
Vesper
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vesper »

Zazil som rozpad kamaratstva zapricineny prave zmenou nazorov a zmyslania v priebehu dospievania... mal som na zakladnej skole na prvom stupni kamosa co sme boli uplne najlepsi kamarati a potom som odisiel na inu skou a este sme tak rok dva boli normalne kamarati ale postupne sme sa zacali navzajom dost stvat a prerastlo to asi do toho ze teraz sa ani nepozdravime ked ideme oproti sebe na ulici.. mam este jedneho s ktorym som bol velmi dobry kamos od 8 rokov .. teraz mam skoro 17 a uz s nim nie som tak casto ale ked sme spolu dokazeme sa bavit a vsetko je fajn aj ked uz to nie je take ako byvalo ale sme k sebe tolerantny takze sa da... co sa nejakej tej partie tyka tak v nej sa skoro vzdy nachadzaju aj ozajni kamarati aj taki co vidia priatelsvto s vami len ako obojstranne vyhodny business... ale na to sa da prist az ked nastane nejaky tazsi problem a vtedy sa uvidi ktori stoja za vami a ktori nie
Fall
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Fall »

No, myslel, som si, ze mam naozajstneho best frienda a aj som ho istu chvilu mal, doveroval som mu a zatial pokial viem, moju doveru nesklamal, no ked sme isli na rozne skoly asi sme sa obaja zmenili a uz si proste nemame co povedat, obcas zdvorilostne pokecame, vacsinou po nete, ale obaja travime cas niekde uplne inde a on sa vacsinou ozve len ked nieco chce ja mu napisem aj ked nic nechcem, len tak pokecat, no on nie, tak som stratil chut a uz si snim vlastne ani nemam moc o com porozpravat sme sice este kamarati, ale uz ani zdaleka nie taky ako kedysi...
Shrekzv
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shrekzv »

urcite existuje.......sme kamarati od skôlky ...cize uz dost rokov....kedze uz som druhak na ...strednej..on tretiak.....vydrzalo to dost dlho..a myslim ze este aj vydrzi.... :) :)
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

P3bo... ja hovorim ze existuje a kludne moze byt aj do konca zivota ak vas nieco nerozdeli... a bohuzial vzdy sa take nieco najde.. ludia sa menia,nazory sa menia...
slavo120
Professional
Professional

Príspevok od používateľa slavo120 »

Ja verim ze existuje naj kamarat ale u mna je to trochu inak mam dobrych kamaratov ktorym hovorim dost vela ale najviac sa zdoverujem jednej babe ani sam neviem preco proste jej doverujem a teda ja mam asi skor naj kamaratku ako kamarata ..........
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

,,Priatelia sú tí, ktorí prichádzajú, keď už všetci odišli..."
homar
Novice
Novice
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa homar »

eritrocit napísal:,,Priatelia sú tí, ktorí prichádzajú, keď už všetci odišli..."
tak to je absolutne pravda, suhlasim, stalo sa mi to
Skorocel
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Skorocel »

Nikoho z kamaratov nemozem nazvat, ze "ty si ten najlepsi". A ked som si to uz o jednom myslel, podrazil ma... Ako, to tu nechcem rozpisovat...
P3Bo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

eritrocit napísal:,,Priatelia sú tí, ktorí prichádzajú, keď už všetci odišli..."
Ty nemôžeš vedieť či tvoji kamaráti nemajú vlastné problémy a je dosť možné že v čase najväčšej núdze k tebe príde iba človek ktorý tvoju dôveru zneužije ...sorry že som hnusný a pesimista ale jednoducho život je sviňa a treba sa v kritických situáciach hlavne zamysliet sám nad sebou a niečo zmeniť a nie čakať pomoc od druhých (keď príde tak to len poteší) pretože aj oni môžu mať problémy a ty so svojim subjektívnym pohľadom ich potom neskôr môžeš odvrhnúť a pritom keby mohli tak by ti pomohli . Takže nič nemusí byť také ako sa na prvý pohľad zdá.
Napísať odpoveď