Preboha ako inak sa chceš doma naučiť chmaty ? chyť plyšaka a trieskaj ním o stenu alebo si pozeraj dookola videá na youtube a určite pochopíš... No má to tie riziká , že sa pravdepodobne naučíš veľa vecí zle a potom sa je to ťažko odnaučiť... Takže určite by som volil nejaky ŠK.
busher napísal:no tak ale predstav si ze si tam skamosmi a ty tak zutekas, ale raz by si ta chytili a dopadlo by to mozno este horsie, radsej sa im postavim hned
//autoeditácia príspevku ( 23 Nov 2008, 21:30 )
rad by som len kto mi to bude financovat a kde ho dat, kolko asi tak stoji??
Podla toho aka velkost pozri stranku katsuda , ja mam 25 KG za cca 800sk nejak takto ...
BTW.
a preto sa chmati neucim zhodim tipka na zem a potom ho bijem
Vrece doma vyuzijes ak uz mas ake take zaklady... inac to nema moc velky vyznam ... bude to len mlatenie "hlava nehlava" technika 0 bodov a skor sa nejako zranis ako daco naucis. Gangy ma pravdu ale je rozdiel bit a bit vzdy je lepsie bit sa na treningu s niekym pod dozorom trenera ktory ti povie co robis zle. Treba pochodit dake kluby co mas v okoli. A cenovo to tiez neni nic hrozne jedine trosku zainvestovat na zaciatku do vybavenia a mas to v suchu...
sak hocijaky klub.... aspon co viem tak v Martine visiel tkay normalny na nejakych 300sk mesacne...... a ucili tak ze uz po dvoch mesiacoch si vedel zaklady a obranu si zvladal vyborne...
Dnes uz zadarmo vela veci nenarobis... a tych 300 podla mna neni az tak moc ked mas trening 2-3 krat za tyzden