Mohol by mi niekto potvrdit alebo vyvratit informaciu, ci existuje nejaky software pomocou ktoreho by sa dal zvysit download. Ja slapem na adsl a tak ak niekto mi vie poradit ci nieco take sa da zohnat, bol by som mu za to velmi vdacnyyyy!!!!!!
Existuje program na zrychlenie downloadu??
Existuje program na zrychlenie downloadu??
Seruste!!!
Mohol by mi niekto potvrdit alebo vyvratit informaciu, ci existuje nejaky software pomocou ktoreho by sa dal zvysit download. Ja slapem na adsl a tak ak niekto mi vie poradit ci nieco take sa da zohnat, bol by som mu za to velmi vdacnyyyy!!!!!!
ja použivam download express
http://dl.filekicker.com/send/file/1676 ... esetup.exe ,zrychly stahovanie,ale aj umozni pokračovat v nedokončenom stahovaní.
-
vajda65
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
nič také neexistuje, ak budeš mať download 1024 tak vždy budeš ťahať maximálne 1024/8 v tom najlepšom prípade.
Môže ti to akurát pomôcť pri prezeraní stránok, pri ktorých konvertuje obrázky a tým skracuje načítanie.
Užitočné je aj opätovné sťahovanie, ktoré sa tiež nedá uplatniť všade, napr, na megauploade alebo rapide ak nemáš premium account tak asi tažko.
Takže ak chceš rýchlejší net tak jedine zaplatiť.
Môže ti to akurát pomôcť pri prezeraní stránok, pri ktorých konvertuje obrázky a tým skracuje načítanie.
Užitočné je aj opätovné sťahovanie, ktoré sa tiež nedá uplatniť všade, napr, na megauploade alebo rapide ak nemáš premium account tak asi tažko.
Takže ak chceš rýchlejší net tak jedine zaplatiť.
-
vajda65
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
predpokladám, že to je niečo ako flashget, a že 5* rýchlejšie, to hádam nie. Chceš tu povedať, že ak máš 1024 kbps tak budeš tahať 640kb za sekundu t. (1024 deleno osem)*5, to nemyslíš vážne.Marko5211 napísal:odporucam flash got rozobere na male casti a postupne sosa...napr aj piatimi roznymi kanalmi...teda 5*rychlejsie
Môže to mať opodstatnenie pri niektorých serveroch ktoré nedávajú full rýchlosť na jeden slot, ale aby si tvrdil, že ti pôjde net 5* rýchlejšie tak to je moc.
Ako som už písal net ti nič reálne nezrýchli teda ak máš 512kbps tak budeš mať 512 kbps aj ked tam nainštaluješ sto programov, jedine ak si kúpiš rýchlejší.