keyseroze zalezi na uhle pohladu... ja by som do toho nesiel. Okrem ineho som kedysi cital jeden dost zaujimavy blog stewarda u Travel Servisu, ale teraz ho neviem nájsť
jin napísal:Priateľka je bývalá letuška v SkyEurope.
Hento, čo je tam všetko popísané je pekné, no ani sa Vám nesníva, čo je druhá stránka tohoto povolania...
okuin napísal:no pointa je v tom, ze je to zaujimavy rozhovor
Ja som tým len myslel, že táto téma mi príde trochu od veci. Nechápem čo si ňou chcel povedať. No to je jedno zrejme to má byť téma o letuškách. Mne by to prišlo ako perfektná brigáda, ale určite by som to nerobil nejak dlhodobo
neviem,ako to tie slecny mozu robit.ja ked som letel lietadlom,tak mi isla hlava prasknut,a to si neviem predstavit nejaky zaoceansky let,6-8 hodin v lietadle
Podla mna to je super praca, ako prve mesiace mozu byt tazke... to iste mam aj na psychiatrii niekedy su pacienti otrasni, ale uz som si zvykol a vobec si to neberiem k srdcu.. to iste aj ony...
Mínusy: Totálne rozhodený cirkadiálny rytmus, vlasy&nechty v prdeli, nemožnosť zariadiť si čas dopredu, podráždené dých. cesty v dôsledku neustálej klimatizácie, atď...
Problémy s tlakom a podobnými vecami u letušiek sa on-board nemôžu vyskytnúť, inak by nemohli byť letuškami... Key5ers0ze: To by som fakt že neporovnával
Vesper napísal:Ja som tým len myslel, že táto téma mi príde trochu od veci. Nechápem čo si ňou chcel povedať. No to je jedno zrejme to má byť téma o letuškách. Mne by to prišlo ako perfektná brigáda, ale určite by som to nerobil nejak dlhodobo
kks brigáda? To nie je kopanie zemiakov, alebo skladanie cigaretových balíkov dokopy.
kks ak by niekto našiel brigádu letušky, klobúk dolu. To sa snáď ani nedá.
Ja by som do toho tiež nešiel. Ale na druhú stranu človek nikdy nevie
lekoklatik napísal:kks brigáda? To nie je kopanie zemiakov, alebo skladanie cigaretových balíkov dokopy.
kks ak by niekto našiel brigádu letušky, klobúk dolu. To sa snáď ani nedá.
Ja by som do toho tiež nešiel. Ale na druhú stranu človek nikdy nevie
Ale da
Napriklad na slovensku to robi Air Slovakia, v lete ked je sezonna maju extra posily, ktore by mimo sezonu nemali dovod mat, ale pocas sezonny zase bez nich nemohli operatovat vsetky chartre a tak..
chlapec10 napísal: tak si to pomenuj ako chces, sezonna praca, praca na dobu urcitu....
Anyway Fabo mal pravdu v tom, že to nie je brigáda charakteru prídeš-robíš. Akákoľvek letuška musí mať istý výcvik, musí mať medical check, naštudovaný cabin manual a tak ďalej. To trvá nejakú dobu...
jin napísal:Anyway Fabo mal pravdu v tom, že to nie je brigáda charakteru prídeš-robíš. Akákoľvek letuška musí mať istý výcvik, musí mať medical check, naštudovaný cabin manual a tak ďalej. To trvá nejakú dobu...
a nesmie mat blombovane zuby..cize dost velka cast populacie odpada