EXO hosting

O internete a sieťach, problémoch, nastaveniach...
bmw525i
Novice
Novice

EXO hosting

Príspevok od používateľa bmw525i »

Ahoj,

promiňte, že píši česky, jsem sice Slovák, ale žiji v Česku 50 let a mezitím se pravidla slovenského pravopisu 2 x změnila. Nerad bych dělal hrubky. Má někdo z vás prosím zkušenosti se společnosti EXO hosting? Mám u nich dvě domény, jednu déle jak 5 let, ale v poslední době tam asi jsou nějaké problémy, protože se mi nesmírně zpomalilo načítání stránek. Otevření admin sekce ve WordPress blogu 2 minuty, při mé rychlosti připojení kabelem 120 Mb/s. Tech. podpora nula nic - žádné řešení. Díky za každou odpověď.

Hezké Vánoce všem.
Grim
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: EXO hosting

Príspevok od používateľa Grim »

...ja mám stránku od exohostingu a nezaznamenal som žiadne problémy...ani na druhej stránke, ktorá nieje moja ale je tiež u exohostingu...
Bobr
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Bobr »

tiez mam niekolko stranok u exohostingu a nezaznamenal som ziadne problemy... :)
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

bmw525i napísal:Ahoj,

promiňte, že píši česky, jsem sice Slovák, ale žiji v Česku 50 let a mezitím se pravidla slovenského pravopisu 2 x změnila. Nerad bych dělal hrubky. Má někdo z vás prosím zkušenosti se společnosti EXO hosting? Mám u nich dvě domény, jednu déle jak 5 let, ale v poslední době tam asi jsou nějaké problémy, protože se mi nesmírně zpomalilo načítání stránek. Otevření admin sekce ve WordPress blogu 2 minuty, při mé rychlosti připojení kabelem 120 Mb/s. Tech. podpora nula nic - žádné řešení. Díky za každou odpověď.

Hezké Vánoce všem.
a máš u nich aj hosting, či iba doménu? Lebo doména s tým nemá nič spoločného, to je len preklad mena na IP adresu
Napísať odpoveď