Externá TV karta

Témy týkajúce sa procesorov, pamätí, grafických kariet, harddiskov...
Plasmon
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Externá TV karta

Príspevok od používateľa Plasmon »

Kúpil som si túto externú tv kartu. Nainštaloval som ovládače + program TotalMedia 3.5 na prehrávanie. Zapojil som do karty koaxiálny kábel a dal vyhľadávať stanice. A tu je problém, ten program nájde len štyri stanice (joj, markíza, stv1 a stv2) a dokonca vôbec nereaguje ani diaľkové ovládanie. V televízore chytám okolo 30 staníc. Tak neviem kde je chyba či v karte, či softvér (skúšal som aj Windows Media Center a aj tam našlo len tie štyri stanice) alebo vo mne? :D
TomKocuR
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Re: Externá TV karta

Príspevok od používateľa TomKocuR »

Akých 30 Staníc? Veď toľko ich v slovenskom DVB-T ani nie je. Nemáte na televízore náhodou káblovku? Lebo hento ti analóg cez kábel nechytí (a zrejme ani digitál cez kábel - DVB-C). Tie stanice čo chytáš, to je prvý multiplex. V druhom by si mal Joj, Joj+, Markíza, Doma a v treťom, verejnoprávnom je STV1, 2 a 3
Plasmon
Darca
Darca

Ach kua :aasmile10: To som nejak prehliadol, na televízore máme káblovku. Takže môžem to rovno zbaliť a poslať späť?
TomKocuR
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

no ak ti úžasný výber slovenských televíznych staníc nestačí, tak áno. Ak chceš chytať z kábla, potrebuješ analógový alebo hybridný tuner.
To čo máš má ale výhodu v mobilite, ak by si to mal pripojené k notebooku tak tie štyri kanály (alebo aj viac) chytíš prakticky všade, pri ceste busom či autom (ako spolujazdec) by si teda mohol pozerať panelák alebo ordináciu v ružovej záhrade.
Plasmon
Darca
Darca

Tak to si ma pekne pobavil. :D A nájdeš mi na Alze, ktoré externé karty by vyhovovali mne?
TomKocuR
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Plasmon
Darca
Darca

A ako postupuje reklamácia v Alze? Tovar nemá žiadnu poruchu, tak mám nárok im to vrátiť do 7 dní bez udania dôvodu nie? Mám im vyplniť žiadosť o reklamáciu a tú kartu poslať do Ba?
dudo02
King
King

Príspevok od používateľa dudo02 »

TomKocuR napísal:no ak ti úžasný výber slovenských televíznych staníc nestačí, tak áno. Ak chceš chytať z kábla, potrebuješ analógový alebo hybridný tuner.
To čo máš má ale výhodu v mobilite, ak by si to mal pripojené k notebooku tak tie štyri kanály (alebo aj viac) chytíš prakticky všade, pri ceste busom či autom (ako spolujazdec) by si teda mohol pozerať panelák alebo ordináciu v ružovej záhrade.
No pri ceste autom to take jednoduche nebude-v pohybe to je nepouzitelne,nakolko sa nesiri signal"singlefrquency",cize by si prijimac musel preladovat podla aktualnej pozicie...
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

Plasmon napísal:A ako postupuje reklamácia v Alze? Tovar nemá žiadnu poruchu, tak mám nárok im to vrátiť do 7 dní bez udania dôvodu nie? Mám im vyplniť žiadosť o reklamáciu a tú kartu poslať do Ba?
hej a v alze sú fest zhovievavý. Jeden nemenovaný chalanisko z fóra 2x po sebe od*ebal zdroj kvôli zle namontovanej doske a vyreklamovali mu to. Ja sa mu momentálne bude pokúšať vymeniť 480ku za 580 s doplatkom, takže uvidíme. Proste im napíš pravdu, aj keď je to dosť zlé, ale myslím že pochopia. Resp. skús bez udania dovodu, to je ešte bedr.
Napísať odpoveď