Potrebujem poradiť.Včera som pozeral cez PC filmy ktore boli na externom HDD.Ale dneska keď som ho chcel pripojit do TV tak vypisalo ze usb sa nedá prečítať (pred tým to išlo bez problemov) tak som to skúsil znova na pc a uz ani na tam mi nechcel naskočiť.Ked som ho zapojil tak zacal velmi hucat a vychadzalo z neho divné pípanie.pc zaregistrovalo ze je pripojene usb ale neukazuje ani ikonu v tomto pc ako keby nebol vobec pripojeny.V sprave diskov mi ho ukaže ako disk 5.Ked tam kliknem na vlastnosti tak mi tam vyhodi aj nazov toho externeho disku ale všetky hodnoty ako su kapacita,volné miesto a využité miesto sú na 0 KB.Keď skúsim inicializovať tak mi vyhodí toto ´´požiadavka sa nedá splnit pre chybu na vstupno-výstupnom zariadení,,.Môžete mi poradiť ako by sa to dalo vyriešiť rád by som zachránil dáta z toho disku ale hlvne chcem ten disk dať do poriadku ak to pôjde.Za odpovede vopred ďakujem.
Externý disk:WD My passport 1TB
Skúšal som aj na iných pc ale zbytocne HDD začne hučat a pipať (po pár minútach to prestane)
externý HDD nejde inicializovat
-
Grim
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Re: externý HDD nejde inicializovat
...pravdepodobne je v prdeli...ale zdochol nejak neobvykle rýchlo...podľa mňa je problém na doske plošného spoja, keby sa ten vymenil, tak by sa to možno rozbehlo, ale to je len posledný výkrik do tmy...
Re: externý HDD nejde inicializovat
No pôjdem ho asi reklamovať.Skúšal som všetko možne no nič.Škoda lebo som tam mal peknu zbierku filmov ale 100€ na zachranu dat nedám
aj tak dakujem za odpoved