Externý Hdd

Témy týkajúce sa procesorov, pamätí, grafických kariet, harddiskov...
Stanci57
Light Expert
Light Expert
Používateľov profilový obrázok

Externý Hdd

Príspevok od používateľa Stanci57 »

Dobry deň,

Potreboval by som radu vcera pozeral film s exter. hdd ktory bol zapojeny v PC vypadol na celej ulici prud dnes ked som siel film dopozerat a pripojim hdd tak mi namize hlasku ze pred pouzitim ho treba naformatovat ukazuje mi ho pripojeny a po ked sa ho snazim otvorit mi pise ze nieje pristupny nespravny parameter hdd ma 2tera ja plny nerad by som prisiel o jeho obsah neviete mi prosim vas pomoct co mam robit

Dakujem za kazdu radu
heker
Redeemer
Redeemer

Re: Externý Hdd

Príspevok od používateľa heker »

Data na disku najskor budu, len poskodilo hlavicku, filesystem alebo co. Mozes skusit program Recuva a dat obnovit subory na druhy disk, ak mas taky velky. Alebo skusit chkdsk s prepinacom na pismenko disku, napriklad:
chkdsk E:
chkdsk E: /f
Stanci57
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Stanci57 »

dakujem skusil somRecuva a zalohoval som si cca polovicu dat a potom som ho naformatoval este raz dakujem :)
casualties77
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa casualties77 »

Dobrý deň prajem!
Dá sa nejako spraviť, že keď mám externý disk zapojený do domáceho kina aby mi hudbu zobrazilo podľa žánru, albumu atď.?
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

Da sa to. Za predpokladu, ze tvoja hudba je napriklad vo formate MP3 a ma vypisane id3 tagy a to teda najma, zaner, album a dalsie. A za predpokladu, ze to domace kino nieco taketo podporuje.
Napísať odpoveď