ovladate to sipkami... co tam treba robit je snad jasne.. potom v dalsich leveloch budu aj take zlte gulicky ktore je treba pred cielom pozbierat... >>http://www.superhry.cz/games/1020/<<
ja level 8 (6 deaths) level 9 (35 deaths) v 8 som sa zabil 29x level 10 (42 deaths)
prve 4 levely bez jedinej smrti a v piatom som sa na to po 3 smrti vybodol. uplny zaver ked sa mi pokazil, tak sa mi to uz nechce opakovat. kazdopadne celkom sranda. ked budem mat viac trpezlivosti, tak sa k tomu vratim
tom.tom11 napísal:V skole na informe sme sa dostali do 20 alebo 21 ale kamos ani nevedel ako to presiel ten sa tym gulickam vyhybal
dost slusne... ked niekto teda sa dostane na posledny... tak uprimna poklona..
ono je treba aj celkom casu na tuto hru.. pretoze si je treba vsimnut pohyby guliciek.. teda ked ich je tam viac a kazda moze zabit... hlavne pri niektorych leveloch kde sa tie gulicky v podstate tocia na mieste, tak to je uplne na <> .. pretoze to sa tak zamota ze lol..
konkretne level 9..
ked som to hral cca mesiac dozadu, tak som sa bohovi nevedel preondit cez ten osmy level - pocet smrti ani neratam, ale mam pocit zze to nemalo moc daleko do stovky
Moja trpezlivost pozna svoje hranice a ked sa s jednym levelom piplem pol hodinu bez nadeje na uspech, tak na to nervy nemam, milsie mi je zavriet okno
toto som drvil poslednu hodinu. To co je tu v teme je mozno tazke, ale toto je ppc zabavne
do riti ja vas zabijem.
Vstal som o 8:00 zapol som si to a uplne som zabudol ze mam ist na postu. je tristvrte a uz mam len 10 minut. Stratil som pojem o case. A to som uz bol v 4 levely a neda sa save. hmm. sral to pes.