F.A. Premier league

O športe...
- eXo -
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa - eXo - »

Ach jaj to je velka skoda a velka strata.
Talian
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Talian »

Tak nahradou Alonsa v Liverpoole má byt Aquilani .

http://www.seriea.pl/index.php?dzial=ak ... kul=147317
- eXo -
Light Professional
Light Professional

A Alonso kedy prestupil ? CI mi to uniklo ?
Talian
Medium Star
Medium Star

- eXo - napísal:A Alonso kedy prestupil ? CI mi to uniklo ?
Este neprestupil , ale to je na spadnutie , otazka casu , aneb kedy Benitez podpise noveho zaloznika .

Edit : http://www.eurofotbal.cz/clanky/arbitra ... 683/#forum :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
IamMartinQo
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa IamMartinQo »

Neboooooj sa Mutu ma tolko korun jak moja babicka v ponozke....Ten si s toho hlavu robit nebude.....
- eXo -
Light Professional
Light Professional

Tak Mutu je sam o sebe pripad. A takato pokuta je pre neho fakt nic.
Talian
Medium Star
Medium Star

17 je ale fakt vela , vo Viole zaraba tak ked si to vezmem v hrubom 4 mil.euro , v Juventuse mohol mat viac .

Este len to , ze kolko za rok minie na tie jeho sportove auta a kokain :lol:
Innocence
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Innocence »

OMG, 17 miliónov € je veľa aj pre Mutua, predstavte si, koľko vecí sa za to dá kúpiť, nechoďte tu s tým, že preňho je to nič :D

Inak zaujímavé je to teraz s midfieldermi, Xabi Alonso je vraj tesne od prestupu do Realu Madrid, tým pádom by mal L'Pool v zostave veľkú stratu, ktorá by išla ťažko zaplatať a zrejme by sa snažili získať Aquillaniho. Arsenal chce do tímu De Rossiho, ten sa však vyjadril, že chce zostať v Ríme a vôbec nemá záujem prestúpiť na Britské ostrovy. Rovnako sa v súvislosti s The Gunners množia špekulácie o prestupe jedného z najlepších DM - Patricka Vieiru, ktorý by bol jednoznačným prínosom napriek relatívne vysokému veku. Navyše, dúfam že Arsenal nepredá Eboueho, o ktorého má záujem tuším Fiorentina a predložila ponuku 10.5 mil.€..
Talian
Medium Star
Medium Star

Ono aj Aquilani chce forever zostat v Rime , ale ten asi fakt odide .

Viera v Interi posledne dost stagnoval a uz by som mu to "najlepsi" urcite nedaval . Bol pred rokmi s Makalelem .
Muffi
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Muffi »

Viera je stále spoľahlivý a výkonný. Bolo by pre Arsenal výborné, keby ho získali. Presne takáto chodiaca hora skúseností im popri tých mládencoch chýba v manšafte.

Edit//

Pirlo vraj do Chelsea a čaká sa už len na podpis :? Keby radšej nejakého útočníka dotiahol ten idiot Ancelotti ako ďalej posilňovať stred :aasmile2:
Talian
Medium Star
Medium Star

Innocence
VIP
VIP

Moment, ale ešte to nie je oficiálne, však? Okolo Xabiho ešte prebiehajú rôzne špekulácie, L'Pool si predstavuje 35mil.€ + 5mil.€ podľa výkonov, ktoré bude predvádzať. Florentino Peréz je však ochotný dať za Španiela 30mil.€ - je to však len marketingový ťah, som si istý, že čoskoro sa dohodnú a potom by snáď mohol prísť ten Aquillani. Inak celkom celkom zaujímavý článok a rozhovor s Arbeolom, ktorý prestúpil do Madridu z L'Poolu.
Talian
Medium Star
Medium Star

Benitez to robi fakt dobre , je vidiet , ze Real chce velmi Xabiho , no Benitez vzdy pritvrdi nejakou vyssou sumou . Uz si zohnal nahradu , ktora bude stat asi 2krat menej ako Alonso .
Plasmon
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Plasmon »

Chlapci neviete nahodou kedy koncia prestupy a kedy zacina sezona?
M.a.R.o.s.H
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa M.a.R.o.s.H »

Plasmon napísal:Chlapci neviete nahodou kedy koncia prestupy a kedy zacina sezona?
prestupy koncia 31.augusta,volnych hracov myslim potom nejaky cas este mozu podpisovat a sezona zacina 15.augusta 8)
http://www.eurofotbal.cz/premier-league ... zlosovani/....arsenal teraz vyhral na atl.madrid 2:1 2 goly arshavin :)
Innocence
VIP
VIP

Nádhera chlapci, Arshavin je proste hviezda, 8. najlepší hráč sveta podľa Eurosportu, podľa mňa úplne oprávnene. Nikdy nezabudnem na jeho zápas proti Liverpoolu a 4 góly! Teší ma, že The Gunners pred sezónou ešte neprehrali ak sa nemýlim (majú remízu a štyri výhry tuším) a naozaj by mohli byť čiernym koňom súťaže, keď som včera čítal prognózy "odborníkov" tak sa mi žlč búrila, že vraj ManArab City vytlačí Arsenal z Big Four, muahaha. Let's Go, Arsenal!

We are the Gunners! We love Jack Wilshere & Andrei Arshavin! :aasmile11:
IamMartinQo
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa IamMartinQo »

Aj podla mna opravnene Andrej je Ruska hviezda, Ale on hra viacej s kraja nie??Teraz kedodisiel Adebayor, tak urcite bude zaklad... :)
Ale ja by som zmenil tipicku Arsenalsku zostavu, dal by som na 3utocnikov, lebo i Eduardo sa vratil je tam i Niicklas Bendtner, Robin van Perise, A aj Andrej Arshavin, tak s takymito utocnikmi by som vobec neriskoval, viem Arsene je uz v Arsenale 13 rokov, a ten tym urcitepozna najlepsie, a vsak podla mna cierna ovca Arsenalu je Emanuel Eboue :D ten ma strasne nevyrovnane vykony v jednom zapase dostane cervenu v druhom nahra na 2 - 3 goly tak je to tak,a arsenal ma aj paradnu lavicku, ci uz je to spominany Jack Whilshere alebo Theo Walcot, ci utocne ladeny Samir Nasri...
Prial by som Arsenalu to prve miesto :)
Innocence
VIP
VIP

No Andrei by bol v základe aj keby Arabayor ostal v Arsenale, veď aj v minulej sezóne bol, akurát LM nehral, lebo na jeseň ešte nastupoval v európskych pohároch za svoj bývalý tím a tak nemohol hrať za Arsenal. Inak správne, Arsenal by mal hrať 4-3-3 (to hrali aj teraz proti Atléticu Madrid - ktorý mimochodom nastúpil takmer v plnej sile - s Aguerom, Asenjom, Forlánom..), očakávam rýchle Wallcotove brejky, smrtiace Arshavinove strely, geniálne prihrávky Jacka Wilsherea (ktorý dúfam dostane dostatok šancí, je to proste génius) a zabezpečenú obranu bez Silvestreho. Inak Wallcot a lavička, to asi nie, on hrať bude, jeho rýchlosť je na súpera platná. Rovnako ako Nasri, ten je ale zranený tak uvidíme akú formu chytí po zranení no. Teší ma, že na tomto fóre sa množia fanúšikovia Arsenalu, viete, čo je správne chlapci hehe.
Talian
Medium Star
Medium Star

Vy stete v zaklade - Eduardo , Arshavin , Van Persie , Walcott , Wilsheare , Nasri , Fabregas mozno Rosicky . Akym systemom preboha chcete hrat ?
Innocence
VIP
VIP

To nerieš, to je Wengerova práca, mimochodom Nasri je zranený a Rosický po 1,5r. pauze nemá optimálnu formu. Okrem iného, striedania stále existujú, je dobré, že máme takmer na každom poste náhradu a pred novou sezónou to vôbec nevyzerá zle. Mimochodom, nepíše sa stete ale chcete.
Napísať odpoveď