F.A. Premier league
Re: F.A. Premier league
To je bežné, každý tím ma nejakú "prezývku" a určití ľudia, ktorí ho nemajú radi ho takto aj volajú, čo už.
Ale Chelski mastí aj naďalej podobne ako aj Liv. 
-
t0m4s3
Admin
- Kontaktovať používateľa:
Videl som iba prvy polcas Gunners so Citeh. Cista betonarka, Arsenal hral trpezlivo, ale beton bol prilis pevny - teda az na tri tycky a neodpiskanu penaltu. Citeh si v podstate ani neskrtlo, mali tam jednu vaznejsiu sancu. Druhy polcas ak moze niekto popisat, budem rad. Dalsia strata bodov s arabmi.
-
guess.whoo
Redeemer
presne to iste ako prvy polcas. okrem tych tyciek a penalty. tevez odrezany, yaya sa snazil, ale nic z toho. na zaver prisiel bendtner a arshavin, ale ani oni vela vody nenamutili. nicolas prehral asi vsetky hlavickove suboje co mal za tych par minut :-/ city si nezasluzilo ani bod
-
DanielDevil
Addict
Filipito žiadne kruté raperské názvy jednoducho som zvyknutý písať niekedy namiesto Chelsea - šmolkovia, City - Shity, Liverpool - Loserpool...
len ma zas všetci neukarmujte, nikto vám nekáže to čítať ani používať...
len ma zas všetci neukarmujte, nikto vám nekáže to čítať ani používať...
tak podľa mňa to je dosť lúzerske
akože tomaseho turci či arabi sú úplne v pohode, ale tak volať tímy ako Manchester shity alebo loserpool je dosť od veci, ale tak to už nie je môj problém.
btw čo hovoríte na včerajší výkon Chelsea, pozeral to niekto? mohol by zhodnotiť ten zápas?
akože tomaseho turci či arabi sú úplne v pohode, ale tak volať tímy ako Manchester shity alebo loserpool je dosť od veci, ale tak to už nie je môj problém.
btw čo hovoríte na včerajší výkon Chelsea, pozeral to niekto? mohol by zhodnotiť ten zápas?
-
DanielDevil
Addict
jj aj Man Arab ich niekedy volám...a myslím si že si to bereš až moc k srdcu ale necháme to tak
tak poďme k veci, zápas som síce nevidel ale tu sú Highlighty, myslím že na to že Chelsea hrala s posledným tímom si príliš veľa šancí nevytvorila, ešte môžu byť radi že dostali len jeden, nehovorím že vlci hrali oslnivo ale to nikto ani nečakal...
http://www.footytube.com/video/wolverha ... an05-69482
//videli ste Chicharitov gol? pustite si to cca od 1:30
http://www.footytube.com/video/man-unit ... -com-69369
tak poďme k veci, zápas som síce nevidel ale tu sú Highlighty, myslím že na to že Chelsea hrala s posledným tímom si príliš veľa šancí nevytvorila, ešte môžu byť radi že dostali len jeden, nehovorím že vlci hrali oslnivo ale to nikto ani nečakal...
http://www.footytube.com/video/wolverha ... an05-69482
//videli ste Chicharitov gol? pustite si to cca od 1:30
http://www.footytube.com/video/man-unit ... -com-69369
Veľmi zaujímavo to tento rok vyzerá v EPL
Vidím to na súboj ManU a Arsenalu na konci sezóny. Chelsea išla dole, už len nech ju opustí Abramovič a budem spokojný 
-
guess.whoo
Redeemer
ManU uz mozno nebude mat tolko stastia co cez zimu a na jesen - mam na mysli tie tesne vyhry. naopak chelsea sa moze pozbierat, takisto city a spurs este mozu zamiesat poradim. u arsenalu si clovek nikdy nemoze byt isty. mozno tuto sezonu prekvapia a nieco vyhraju
To máš úplnú pravdu . Ja si myslím že Chelsea sa pozbiera - ale na titul to nebude stačiť ..... Čo sa týka Spurs - myslím že ešte poriadne zamiešaju karty o titul .guess.whoo napísal:ManU uz mozno nebude mat tolko stastia co cez zimu a na jesen - mam na mysli tie tesne vyhry. naopak chelsea sa moze pozbierat, takisto city a spurs este mozu zamiesat poradim. u arsenalu si clovek nikdy nemoze byt isty. mozno tuto sezonu prekvapia a nieco vyhraju
City by už malo niečo zo sebou robiť ... majú mnoho skvelých hráčov ale skoro nič významné nevyhrali .
-
neo250
Star
Man Utd. šťastie? celá liga by som povedal, že je na vysokej úrovni a preto je ťažké predpokladať kto vyhrá a kto nie aj ked vždy tie najlepšie kluby majú za povinnosť vyhrať! pozri sa na to ako to bolo na začiatku, Chelsea aká bola ospevovaná, že neprehrala koľko zápasov po sebe, titul ma istý a pod... a pozri sa kde skončila?Aj ked vravím, že ešte není koniec....
Man Utd. má svoju taktiku a svoj štýl hry, kvalitných hráčov a pod a je jedno či vyhrá 1:0 alebo 2:1, futbal není hokej, že sa ti tam rodia výsledky 6:2 a pod....
Man Utd. má svoju taktiku a svoj štýl hry, kvalitných hráčov a pod a je jedno či vyhrá 1:0 alebo 2:1, futbal není hokej, že sa ti tam rodia výsledky 6:2 a pod....
-
guess.whoo
Redeemer
si fanusik tak si urcite pozeral ich zapasy. ja som videl tiez vacsinu ich zapasov a dost z nich skoncilo pre nich stastne(so stoke, ked davali na 2:1 v 85 minute a s vlkmi ked davali na 2:1 v 93 minute). urcite maju svoj styl hry atd atd..ale ktory klub nema? a co s tym ma spolocne chelsea? oni proste vypadli z tempa a nedari sa im. bolo jasne, ze nemozu davat v kazdom zapase 4 goly az do konca sezony
guess.whoo má pravdu . Štastie Chelsea sa nachvíľu skončilo . a Man Utd maju naozaj veľké šťastie .... veď je o nich známe že zápasy rozhoduju v čase od 70 - 90 min . niekedy aj v nadstavenom čase
-
neo250
Star
Chelsea som len porovnal! No ked pozeráš futbal a hrá napr Arsenal alebo Chelsea tak ako hrajú posledných 10min? ak hrajú s remízou alebo už prehrávajú tak všetky tieto tými majú nehoráznu silu udrieť v posledných minútach! to potom ked pozerám aj iné zápasy tak všetko je potom o šťastí lebo vždy v posledných minutách ked niekomu vrie pod zadkom tak vytvárajú nehorázny tlak! logika nie?
Nie som ten typ fanúšika ktorý nepraje nejakému týmu, no nehovorím, že ten a ten tým ma dlhodobé šťastie... jediné šťastie kto má sú česi v hokej
ale to je mimo témy! len chcem povedať, že také tými aké sú oni, nemôžu mať len šťastie a hrať zo šťastím, to by neboli toľké roky v popredných priečkach, proste jednoducho to vedia hrať!
Nie som ten typ fanúšika ktorý nepraje nejakému týmu, no nehovorím, že ten a ten tým ma dlhodobé šťastie... jediné šťastie kto má sú česi v hokej
Tak Roy Hodgson už dnes v Liverpoole skončil a na jeho miesto nastúpil Kenny Dalglish až do konca tejto sezóny.
Dúfam, že to bude dobrá zmena, veď horšie to už asi nemôže byť. 
-
guess.whoo
Redeemer
neo250 - ved jasne, ze nemaju len stastie, je to najkompaktnejsi tym v PL a jeden z najlepsich na svete. len hovorim, ze aj tuto sezonu aj minulu mali dost zapasov, v ktorych dali dost stastnych golov v poslednych minutach alebo nadstavenom case a preto sa drzia na spici. arsenal tlaci 98% tymov cely zapas, ale casto nemaju prave take stastie v utoku ako manU.
vid posledny zapas s manCity
vid posledny zapas s manCity
Nechápem, na čo tak dlho čakali. Liverpool má strašnú smolu, najprv dementný majiteľ, teraz dementný tréner. Snáď pôjdu hore. A začať môžu už zajtraPlasmon napísal:Tak Roy Hodgson už dnes v Liverpoole skončil a na jeho miesto nastúpil Kenny Dalglish až do konca tejto sezóny.Dúfam, že to bude dobrá zmena, veď horšie to už asi nemôže byť.
-
guess.whoo
Redeemer
no to pochybujem ze proti manU vonku nieco zahraju. ale vsak zazraky sa deju
Ja verím v to, že ich porazia. United na tú svoju momentálne neotrasiteľnú pozíciu na v čele tabuľky nehrajú nejako extra dobre. Darí sa im, ale nie je to ako Barca a Real v Španielsku. Liverpool ich môže zdolať a určite to nebudem brať ako zázrak.
-
neo250
Star
Man Utd. má zas debilných majiteľov.... zadlženosť klubu je nehorázna...Innocence napísal: Nechápem, na čo tak dlho čakali. Liverpool má strašnú smolu, najprv dementný majiteľ, teraz dementný tréner. Snáď pôjdu hore. A začať môžu už zajtra
no a s tým zápasom myslíš so Stoke City čo vyhrali 2:1? celý zápas som bohužiaľ nevidel skrz cestovania do školy no v tom polčase moc neuhrali ale v posledných minútach dokázali vytvoriť tlak kde sa im podarilo skórovať.... ved uvidíme čo bude po prestávke....tam sa mi zdá, že budú hrať ManUtd vs Chelsea.....