F.A. Premier league

O športe...
kali520
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Re: F.A. Premier league

Príspevok od používateľa kali520 »

susko8 napísal:ano ziskal ale, Torres povedal :"Chcem klubu pomôcť zachrániť sezónu. Som profesionál a vždy si budem plniť svoje záväzky." A teraz požiadaš o prestup !! FROM THE HERO TO ZERO
Torres chce vyhravat trofeje a aj preto z Atletika odosiel. Teraz vidi aka situacia je v Liverpoole, preto chce ist prec. Druha vec ale je ze Torres uz davno neni to co byval.
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa guess.whoo »

vsade sa pise, ze suarez je blizko k dohode. nie ze sa este dohodol a prestupil. ak sa mylim tak udajte prosim zdroj :)
Key5ers0ze
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Key5ers0ze »

guess.whoo napísal:vsade sa pise, ze suarez je blizko k dohode. nie ze sa este dohodol a prestupil. ak sa mylim tak udajte prosim zdroj :)
http://www.liverpoolfc.tv/news/latest-n ... uarez-deal staci, alebo to potrebujes potvrdene od Suareza a Dalglisha?
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

oukej, tak to ziskali skutocne vybornu posilu. som zvedavy ci to nakoniec dotiahnu na Europsku ligu alebo nie
susko8
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa susko8 »

Ja viem ťažko sa rozchádza že neprestúpil k sliepkam, ale uprednostnil najväčší klub v Anglicku. Neber to osobne, ale mam taku rypavu naladu.
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

ved uvidime kto sa bude na konci sezony viac usmievat
susko8
Medium Star
Medium Star

ty :D
Saq.utd
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Saq.utd »

najvacsi klub v anglicku :DDD
susko8
Medium Star
Medium Star

Ale pravda to je.. Jediny kto sa moze Liverpoolu rovnat je ManU. Liverpool ma historiu ma za sebou nezabudnutelne zapasy a najlepsich fans na svete.
DanielDevil
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DanielDevil »

že rovnať :D my sme niekde úplne inde :)
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

historia je jedina vec, ktorou sa moze liverpool v sucasnosti ohanat...biedne nemyslis?
Muffi
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Muffi »

Nespamujte to tu zbytočne hovadinamy, nie je to azet, aj tak si bude každý obhajovať ten svoj klub a aj tak nikto nikoho a svojej pravde nepresvedčí.
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

susko8: Zobud sa!!!
DanielDevil
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DanielDevil »

nesúvisi to síce z PL ale hrajú 2 mužstvá práve z PL FA Cup zápas Fulham - Tottenham a po 25 minútach to vyzerá zaujímavo, spurs od 13. minúty v 10tich, a 2 inkasované goly z 11tok, momentálne už 3:0 a Fulham už spálil šancí na 3 zápasy
susko8
Medium Star
Medium Star

Hojko mám pocit že fandíš Scums, ale to je vedľajšie pretože aj keď je to rival treba vždy uznať že je to fantastické mužstvo so zlými majiteľmi. Prečo narážam na majiteľov ? Pretože tí takmer potopili tak skvelú značku ako Liverpool FC a preto mám trochu strach čo bude s ManU lebo ten dlh podľa toho čo som čítal je obrovský. Liverpoolsky dlh bol menší, ale mal s ním väčšie problémy.. Prečo ? Pretože nezvyšoval vstupné na Anfield Road, ale hľadal alternatívne riešenia (viď Standart Chartered Bank). To už je ale chválabohu za nami pretože nový majteľ splatil dlh a navyše investoval do kádra. Liverpool FC je finančne zdravý.. A teraz k ManU. Majitelia ManU zvýšili vstupné na OT ,že prakticky potopili fanúšikovskú základňu ManU. Old Trafford sa preto stal miestom pre Cockneys a nie miestom pre pravdivých fans ManU. Áno ManU hrá teraz o najvyššie priečky, ale dokedy ? Dokedy?
Ja si myslím že už dlho nie.. Neviem kedy majú termíny na splatenie všetkých úverov, ale keď sa budú blížiť môže kľudne prísť aj k výpredaju kádra. Naposledy C.Ronaldo. ManU pojde čoraz nižšie a nižšie... A potom nastúpi na scénu Liverpool, ktorý má plnú akadémiu talentov, rokuje sa aj o výstavbe New Anfield.. Titul na ktorý Fans Liverpoolu už pradlho čakajú raz príde. Obhajujem históriu F.C. Liverpool, pretože momentálne nemám čo obhájiť, keď nechcem aby niekto ohováral môj klub. A čo sa týka Chelsea tak tam to je ešte horšie.. Tím potrebuje kompletne prestavať je to tam ako v starobinci. Milujem svoj klub a pre mňa bude vždy na prvom mieste. V žiadnom prípade nechcem útočiť na fans iných tímov.. Ale občas sa podpichnúť bez toho by nebol futbal.. Liverpool možno momentálne nieje tam kde patrí, ale je to Najväčší klub v Anglicku..
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

cena vstupneho na manU vobec nie je vysoka. tam ta vyska je zanedbatelna pre kohokolvek.
raz ziska titul kazde muzstvo, otazka je ci to bude do 100 rokov v pripade fcl :D
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

susko8 napísal: A teraz k ManU. Majitelia ManU zvýšili vstupné na OT ,že prakticky potopili fanúšikovskú základňu ManU. Old Trafford sa preto stal miestom pre Cockneys a nie miestom pre pravdivých fans ManU. Áno ManU hrá teraz o najvyššie priečky, ale dokedy ? Dokedy?
Dokym tam bude Ferguson tak na spici budu furt.

Man Utd je jeden z troch najbohatsich klubov, nemyslim si ze by mali problem so splacanim nejakych uverov a Ronaldo tiez nebol predany len koli peniazom, ten uz sam chcel odist. Naco potom drzat takeho hraca ktory za ten klub nechce hrat?

Liverpool aby sa pozbieral potrebuje v prvom rade novych majitelov a poriadneho trenera.
. A potom nastúpi na scénu Liverpool, ktorý má plnú akadémiu talentov, rokuje sa aj o výstavbe New Anfield..
Kto napr? A aj keby tam nejaky boli obavam sa ze ich potencial doje*** zly trener jak to napriklad robil aj Benitez, a toto napr v takom Manchestri alebo Arsenale vobec nehrozi.
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

liverpool neni ani v top 10 na svete s akademiami
susko8
Medium Star
Medium Star

Tak toto by ma zaujimalo.. Napis mi pls top 10 muzstiev s akademiamy.. Myslim to vazne, nie preto ze by som ta chcel zhovadit.
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

tak nejdem podla n.1 po n.10 ale patria tam:
barcelona,ajax,psv,arsenal,valencia,manU,manCity,real,inter a PSG
urcite som na nejaku zabudol lebo som to pisal narychlo, ale tieto ma napadali ako prve
Napísať odpoveď