F.A. Premier league
Re: F.A. Premier league
Takto prehrať West Ham
ManU môže ruky, nohy bozkávať Rooneymu, ktorý zahral dobre no ale proti Chelsea nebudú mať hádam toľko šťastia. 
-
Fortune
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
pri poslednom gole dal Giggs jaslicky trom obrancom

Fantastický zápas by F.C. Liverpool... Všetko vychádzalo... Vypichnem výkon Carrola a Kuyta !
-
guess.whoo
Redeemer
hlavne Kuyt hral vynikajuci zapas. City nehralo nic, este aj Slovan BA by s nimi dnes mozno uhral remizu
Pekne Liverpool nečakal som takýto výsledok aspoň si Chelsea ustráži to tretie miesto.
-
Steven666
King
môžem povedať že taký koniec zápasu aký mal Arsenal a Liverpool som ešte nevidel.
-
hojko
Site Admin
Tolko casu naviac, dve penalty, proste luxusne :O
-
t0m4s3
Admin
Premier league je tym padom rozhodnuta, rovnako ako aj La Liga
Ospravedlňujem sa všetkým fans Arsenalu, ale Arsenal si PL nezaslúžil vyhrať ! A včera to opäť potvrdil... Nenávidím Scrumchester ale ten titul tento rok právom patrí im.
-
guess.whoo
Redeemer
t0m4s3 napísal:Premier league je tym padom rozhodnuta, rovnako ako aj La Liga
ja si myslim, ze bolo rozhodnute uz par tyzdnov pred tymi zapasmi
-
DanielDevil
Addict
tak v PL to nie je také jasné kedže 6 bodov delí Arsenal od United, pričom 1 zápas je vzájomný a 1 hrajú United proti Chelsea, ale tak verím že to dotiahnu do úspešného koncat0m4s3 napísal:Premier league je tym padom rozhodnuta, rovnako ako aj La Liga
-
master23
Light Professional
veru to este MUtd nema iste. som fanusik Chelsea, ale objektivne priznam, ze na titul sice maju sancu (a nie nerealnu), tak v obhajobu moc neverim. Keby vzajomny zapas MUtd vs CFC dopadne vyhrou pre CFC, a Arsenal porazil Mutd, tak by CFC a Man Utd mali tolko isto bodov, a aj vzajomne skore by bolo velmi pododbne. takze sa nam moze stat, ze o vitazovi ligy rozhodne skore.
-
guess.whoo
Redeemer
no lenze tam mas velmi vela "keby"
vcerajsi zapas bol vynikajuci. sa muselo pacit kazdemu. remiza sice nic neriesi, ale vykony potesili
vcerajsi zapas bol vynikajuci. sa muselo pacit kazdemu. remiza sice nic neriesi, ale vykony potesili
-
hojko
Site Admin
Hadam kratko po poludni ManU zakopne a hned to bude zaujimavejsie 
No mohol aj nemusel odpískať offside zvyčajne sa takéto píska a tá penalta sa mala odpískať ale čo už hádam ManU zakopne inokedy dnes k tomu bolo blízko.
-
DanielDevil
Addict
neviem či hovoríš o gólovom momente ale vtedy to offside nebol a práveže je trend tesné offside-y nepískať...každopádne teší ma výhra 
No dnes to bol pekný zápas Arsenal potešil až na Arshavina, ktorý zaslúžene po sezóne odchádza. Posledné kolá budú dramatické už sa teším na 8. mája kde sa rozhodne o titule.
-
master23
Light Professional
tak nakoniec tych keby zacina ubudat. a dnesna vyhra arsenalu pomohla zatraktizovaniu boja o titul. a dufam, ze chelsea vyhra o tyzden na OT. potom CFC hra doma s Newcastlom, ktoremu uz o nic nejde. Everton (vonku), ten ma este teoreticku sancu na EL- tam bude CFC musiet vyhrat.
a Man Utd bude hrat proti dvom timom, ktorym ide o zachranu.
ale ak CFC vyhra, tak tam bude rozhodovat skore. teraz je skore vyrovnane, oba 38. takze, dufam, ze Chelsea to dokaze dotiahnut a obhajit titul.
je to velmi zaujimave ked pred dvoma mesiacmi sa hovorilo, ze ci CFC bude vobec hrat LM. najprv to bolo o tom dostat sa do prvej stvorky. potom si uz len zabezpecit LM a budeme radi. potom tretie miesto, teda priama kvalifikacia do LM. a teraz zrazu hra CFC o titul. takze skvely comeback. a som rad. a verim, ze o tyzden na OT ich CFC porazi.
a Man Utd bude hrat proti dvom timom, ktorym ide o zachranu.
ale ak CFC vyhra, tak tam bude rozhodovat skore. teraz je skore vyrovnane, oba 38. takze, dufam, ze Chelsea to dokaze dotiahnut a obhajit titul.
je to velmi zaujimave ked pred dvoma mesiacmi sa hovorilo, ze ci CFC bude vobec hrat LM. najprv to bolo o tom dostat sa do prvej stvorky. potom si uz len zabezpecit LM a budeme radi. potom tretie miesto, teda priama kvalifikacia do LM. a teraz zrazu hra CFC o titul. takze skvely comeback. a som rad. a verim, ze o tyzden na OT ich CFC porazi.
-
sanchez112
Novice
vedel bi mi nekto poradit par tipov na sobotu
-
DanielDevil
Addict
včera nádherná výhra nad Chelsea, ideme si po titul