F.A. Premier league
-
DanielDevil
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: F.A. Premier league
tak Vidič určite nepatrí k tým čo pôjdu za peniazmi, podobne ako väčšina hráčov United (okrem výnimiek ala CR7), to je klub odkiaľ hráči neodchádzajú...
-
master23
Light Professional
danieldevil: podla tvojho prispevku je jasne vidiet, ze si fanusik United, a tazko si zvladal odchod Cristiana.
neviem ci isiel za peniazmi, ale ja som jeho odchod uplne chapal. navyse sa United celkom dobre nabalili.
k dovodom preco to chapem je, ze CR7, ak sa nemylim, tak uz vo veku 23 rokov vyhral vsetko co sa dalo za United: liga, LM, pohare, najlepsi strelec,...
Anglicko neni ani jeho domovom, neni ani odchovanec toho kluvu a byt na jeho mieste tak by som tazko hladal motivaciu a navyse v prostredi, ktore sa mu zrejme moc nepacilo (neni jeho dovom).
a ak sa nemylim, tak chcel odist do Realu (tusim, ze to bol aj jeho oblubeny klub), a drzat hraca proti svojej voli je, myslim, na hlavu.
a este k platu, neviem aky mal plat v United a aky ma v Reale, ale nemyslim, ze to bol velky rozdiel.
// toto video ma neska dostalo
neviem ci isiel za peniazmi, ale ja som jeho odchod uplne chapal. navyse sa United celkom dobre nabalili.
k dovodom preco to chapem je, ze CR7, ak sa nemylim, tak uz vo veku 23 rokov vyhral vsetko co sa dalo za United: liga, LM, pohare, najlepsi strelec,...
Anglicko neni ani jeho domovom, neni ani odchovanec toho kluvu a byt na jeho mieste tak by som tazko hladal motivaciu a navyse v prostredi, ktore sa mu zrejme moc nepacilo (neni jeho dovom).
a ak sa nemylim, tak chcel odist do Realu (tusim, ze to bol aj jeho oblubeny klub), a drzat hraca proti svojej voli je, myslim, na hlavu.
a este k platu, neviem aky mal plat v United a aky ma v Reale, ale nemyslim, ze to bol velky rozdiel.
// toto video ma neska dostalo
-
DanielDevil
Addict
trafil si že som fanúšik United ale vôbec ma netrápil jeho odchod
ja som len konštatoval že z United veľa hráčov zo svojej vôle neodchádza, on je výnimka...ale nebol to hráč na ktorom stál celý tím a ktorý keď odišiel tak prestal fungovať, čo dokázali v nasledujúcich sezónach 
-
guess.whoo
Redeemer
tiez sa to hovorilo o roznych hracoch aj v inych sportoch,ale ked prisla platova ponuka tak zduchli.ked urobili zo samuela naj plateneho futbalistu myslim, ze mozu kupit a zaplatit kohokolvek. Ponukaju peniaze za mnoho ziadanych futbalistov,napr aj za neymara a ked zlanaria este par,presadia sa v europe,tak o 2-3 sezony budu ako city alebo real a ich ponuky malokto odmietne 
-
DanielDevil
Addict
veď nech si lanária, ale ja ti hovorím že uvidíš že Vidič tam nepôjde 
-
Steven666
King
dneska posledný deň prestupového obdobia, mám tušák že dnes budú prekvapenia.
-
master23
Light Professional
steven666: bodaj by si mal pravdu, milujem tieto posledne dni prestupoveho obdobia.
vecer posledneho zimneho obdobia som stravil pri skysports. a to posledne bolo dost zaujimave.
ale mam taky pocit, ze to nebude tento krat.
moc sa tam nema co udiat, aspon teda zaujimaveho. akurat u Chelsea a Arsenalu. a dufam, ze ma este Chelsea prekvapi do polnoci.
//viem, ze to nepatri do PL temy, ale nikde inde sa diskusia nedrzi, inde to je chabe.
takze, Kucka do Interu Milan po sezone. Tuto sezonu este ostane v Janove na hostovani, a potom do Interu.
vecer posledneho zimneho obdobia som stravil pri skysports. a to posledne bolo dost zaujimave.
ale mam taky pocit, ze to nebude tento krat.
moc sa tam nema co udiat, aspon teda zaujimaveho. akurat u Chelsea a Arsenalu. a dufam, ze ma este Chelsea prekvapi do polnoci.
//viem, ze to nepatri do PL temy, ale nikde inde sa diskusia nedrzi, inde to je chabe.
takze, Kucka do Interu Milan po sezone. Tuto sezonu este ostane v Janove na hostovani, a potom do Interu.
-
guess.whoo
Redeemer
rano HR vyhlasil, ze modric na milion percent nikam nepojde cez leto 
a skompletizovali scotta parkera:
http://www.tottenhamhotspur.com/news/ar ... ove-310811
a skompletizovali scotta parkera:
http://www.tottenhamhotspur.com/news/ar ... ove-310811
-
Steven666
King
Meireles do Chelsea! Za 16 mega veľmi dobá kúpa
a Arteta z Benayounom do Arsenalu vedel som ,že to bude rušné 
-
DanielDevil
Addict
Spurs sa zbavili Croucha, Huttona, Jenasa (hosťovanie), Palaciosa, Bentleyho (hosťovanie) no som zvedavý na túto ich sezónu
City získali Hargreavesa aj keď pochybujem že si tam zahrá...
City získali Hargreavesa aj keď pochybujem že si tam zahrá...
-
master23
Light Professional
s tym Meirelesom sa tak vsetko rychlo udialo. celkom som rad, kedze Benayoun isiel na hostovanie.
btw, vobec som nepochopil preco hostovanie pre Benayouna do Arsenalu? ma 31 rokov, takze hostovanie na ziskanie skusenosti to neni. tak na co to je? aby Chelsea pomohla Arsenalu? kludne, ale mali ho predat, lebo teraz ma urcite vacsiu cenu ako o rok, ale ten rozdiel ceny by zas nebol velky.
od Tottenhamu som cakal, ze sa posilnia, oni viacmenej oslabili. mali radsej predat Modrica za 40 mega, a mohli fajnovo posilnit.
Kebyze im vysiel Cahill do obrany, tak by to bolo este dobre, ale mam pocit, ze Tottenham sa len oslabil toto leto.
Arsenal urobil celkom dobre nakupy. Konecne budu mat zostavu v ktorej budu tak 2 mladikovia.
A k Haargreasovi, toho City asi len naschval kupili, aby nasrali fanusikov United.
btw, vobec som nepochopil preco hostovanie pre Benayouna do Arsenalu? ma 31 rokov, takze hostovanie na ziskanie skusenosti to neni. tak na co to je? aby Chelsea pomohla Arsenalu? kludne, ale mali ho predat, lebo teraz ma urcite vacsiu cenu ako o rok, ale ten rozdiel ceny by zas nebol velky.
od Tottenhamu som cakal, ze sa posilnia, oni viacmenej oslabili. mali radsej predat Modrica za 40 mega, a mohli fajnovo posilnit.
Kebyze im vysiel Cahill do obrany, tak by to bolo este dobre, ale mam pocit, ze Tottenham sa len oslabil toto leto.
Arsenal urobil celkom dobre nakupy. Konecne budu mat zostavu v ktorej budu tak 2 mladikovia.
A k Haargreasovi, toho City asi len naschval kupili, aby nasrali fanusikov United.
-
guess.whoo
Redeemer
tak veru, kader sa len oslabil. jednen a pol posily nestaci na udrzanie sa ani v top 5
posledny den sa rozhodli, ze chcu Kaku z realu..niezeby to riesili skor
-
master23
Light Professional
guesswhoo: a teraz sa im navyse zranil Van der Vaart na 6 tyzdnov. to nevypada dobre pre Spurs.
-
guess.whoo
Redeemer
no dokonca. vsetci sa zacinaju obracat proti harrymu aj proti levymu. hraci nie su spokojni, ved ako by aj mohli byt ked aj oni vidia, ze to ide do sraciek
Rafaelovo zranenie nakoniec nie je tak vazne. vyjadril sa, ze do dvoch tyzdnov by mal byt fit
Rafaelovo zranenie nakoniec nie je tak vazne. vyjadril sa, ze do dvoch tyzdnov by mal byt fit
Som absolútne frustrovaný zo zápasu Liverpoolu na Britannia Stadium. Nieje možné aby team ako LFC zahodil také šance. A Stoke ma opäť presvedčilo o tom, že je to team propagujúci totálny antifutbal. Aspoň Bellamy odohral dobrých 20 minút.
-
DanielDevil
Addict
ach
Cleverley z Man United zrejme so zlomenou nohou
Manchester možno v sobotu prišiel o ďalších dvoch hráčov - Jonnyho Evansa a Patrica Evru. "Jonny dostal v druhom polčase úder kolenom do bedrovej oblasti, je to pomerne bolestivé. Patrica nakopol jeden zo súperov do kolenného jabĺčka. Zatiaľ sa neodvažujem odhadovať dĺžku ich absencii," uzavrel kouč United Alex Ferguson.
http://sport.aktuality.sk/clanok/118353 ... nou-nohou/
Manchester možno v sobotu prišiel o ďalších dvoch hráčov - Jonnyho Evansa a Patrica Evru. "Jonny dostal v druhom polčase úder kolenom do bedrovej oblasti, je to pomerne bolestivé. Patrica nakopol jeden zo súperov do kolenného jabĺčka. Zatiaľ sa neodvažujem odhadovať dĺžku ich absencii," uzavrel kouč United Alex Ferguson.
http://sport.aktuality.sk/clanok/118353 ... nou-nohou/
-
guess.whoo
Redeemer
to nevyzera na dlhu absenciu, podla mna vynechaju max 1 kolo
-
DanielDevil
Addict
Mňa najviac trápi to zranenie Cleverleyho
a to určite nebude na 1 kolo...
-
guess.whoo
Redeemer
no to nie..aspon 2 mesiace urcite
-
Steven666
King
k dnešným zápasom:
Spurs - Reds - 4:0 - veľmi pekný zápas a ten gól Modriča no comment... Škrteľ a Adam si o tie červené veľmi hlasno pýtali a nakoniec ich dostali.
Red Devils - Blues - 3:1 - Ak by som mal začínajúcim hráčom premietnuť ako nemá vyzerať koncovka tak by som im pustil by som im tento zápas
to čo pozahadzovali Torres, Rooney, Ramires a Berbatov (hlavne Torres!!!) to je škoda slov. Chelsea bola podľa mňa lepším tímom ale United im dali lekcie z efektivity.
Spurs - Reds - 4:0 - veľmi pekný zápas a ten gól Modriča no comment... Škrteľ a Adam si o tie červené veľmi hlasno pýtali a nakoniec ich dostali.
Red Devils - Blues - 3:1 - Ak by som mal začínajúcim hráčom premietnuť ako nemá vyzerať koncovka tak by som im pustil by som im tento zápas