F.A. Premier league

O športe...
hd_
King
King
Používateľov profilový obrázok

Re: F.A. Premier league

Príspevok od používateľa hd_ »

Pokiaľ odíde RVP, tak si osobne myslím, že Arsenal nebude mať ani na 4. miesto. Podolski ich nevykúpi.
master23
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa master23 »

vlastne mas pravdu hd, tiez pochybujem, ze bez RVP by tuto sezonu boli top 4. jak je to vlastne s Poldim? uz je to oficialne?
btw myslim si, ze tito dvaja hraci su si typovo velmi podobny. takze ja vidim Poldiho ako jasnu nahradu za RVP.

som taktiez velmi zvedavy na Tottenham a Newcastle, konkretne mam na mysli ako dopadne ich prestupove obdobie. vraj bude musiet Tottenham bez LM predat jednoho z dvojice Bale/Modric (vidim to skor na Modrica). k Newcastlu, myslim, ze sa im podari vsetkych udrzat a este nejako vystuzit kader.
Liverpoolu nedavam moc sanci na top 4, resp. top 5. a taktiez som zvedavy kto tam prestupi (necakam velke mena).
hd_
King
King

Podolski je oficiálny už niekoľko týždňov.

V Spurs to takisto vidím skôr na odchod Modrića, možno práve do United, kde bol o neho záujem, i keď United už majú na podobnú pozíciu Kagawu, tak uvidíme. Ja by som tam Modrića videl celkom rád, ten by mohol hrať ofenzívneho záložníka spolu s Kagawom s tým, že Kagawa by hral viac z kraja možno. Uvidíme.
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa guess.whoo »

V ManU sa suska aj o odchode Naniho tak by som Kagawu videl prave tam
DanielDevil
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DanielDevil »

tak nedávno som čítal správu že chce v United ukončiť svoju kariéru (http://www.devilpage.cz/2012/04/29/nani ... a-kariery/) a teraz že možno skúsi aj inú ligu, ja neviem, zmluvu má ešte na 2 roky a momentálne sa rokuje o novej, tak uvidíme, Kagawa hráva skôr stred zálohy, tam myslím že aj bude, na kridlách sú Valencia, Young, Nani, Giggs...možno keby prišiel Modrič...čo sa týka RvP tak myslím že neodíde z Arsenalu

bol by som sklamaný keby Nani odišiel ale ja verím že zostane, a príchod Kagawu ma teší viac ako keby prišiel Hazard, keďže zápasy Borusie som často sledoval a viem čo v ňom je
Eden Hazard 192 zápasov - 50 gólov a 32 asistencií. (£32m)
Shinji Kagawa 198 zápasov - 98 gólov a 45 asistencií. (£13m)
master23
Light Professional
Light Professional

danieldevil, jasne, ze si stastnejsi s prichodom Kagawu, to su teraz vsetci fanusikovia United :) keby to bol Hazard, tak to je prave naopak.

k tym statistikam, z tych 98 golov bolo 57 v druhej japonskej lige a 7 golov v J1. a tie repre goly boli vacsinou proti slabym timom. 30 zo 45 asistencii bolo opat z J-league. takze myslim, ze by bolo vhodne odpocitat aspon tie goli v druhej japonskej lige.

nesnazim sa zhadzovat kvality Kagawu, je to skvely hrac. ale tie statistiky su fakt od veci, ked dve tretiny golov dal v japonskej lige.
myslim, ze by bolo vhodnejsie porovnat tohtorocne statistiky. Hazard 20g+15a, Kagawa 13+11. a navyse je Hazard mladsi o dva roky.
DanielDevil
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

ostatní možno áno, ale ja som už od začiatku bol radšej za Kagawu, kopa fanúšikov ospevovala viac Hazarda, keby prišli obaja, nebol by som proti, ale za tie peniaze...vôbec ma to nemrzí...

k tým štatistikám, tiež je rozdiel francúzska a nemecká liga a dva roky sú nič pri takto mladých hráčoch
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

no medzi ligami az taky rozdiel nie je...akurat sa francuzske muzstva nepresadili v europskych poharoch a nebyt Bayernu tak ani nemecke
DanielDevil
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

ja nemeckú ligu radím do TOP 3 líg sveta, zatiaľ čo francúzska sa ledva dostane do TOP 5

//autoeditácia príspevku (05 Jún 2012, 23:20)
nemci mali 2 tímy v osemfinále europskej ligy zatiaľ čo francúzi ani jeden...ale to nie je podstatné
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

Malicky subtilny Japonec do anglickej ligy? Pokial nebude zvladat tempo a tvrdost PL velmi rychlo skonci. Hentaky Park tipologicky podobny hrac tam isiel tiez ako velka hviezda a povacsine len strieda.

Hazard deto, Francuzska liga je pomala a aj technicky zaostava za spickou, len aby tomuto sebavedomemu mladikovy nepadol hrebienok uz v uvode sezony.
hd_
King
King

Myslím si, že Hazard sa práveže do Anglicka hodí celkom. Nebude tam megahviezda, ako bol Ronaldo, ale taký nadpriemer určite. Chelsea by sa mohla budúcu sezónu umiestniť medzi TOP4, uvidíme, ako sa posilnia ešte United, City, Spurs. Čierny kôň by mohol byť opäť Newcastle, pokiaľ si Cissé udrží formu.
master23
Light Professional
Light Professional

kali, myslim, ze premier league uz neni taka sutaz, ze tam musis mat postavu Terryho aby si tam kvalitne zahral. To skor plati o nizsich ligach, pamatam rozhovor s nejakym hracom, co vravel, ze v nizsich ligach viac posilovali ako behali :D

pozri sa na Matu a Silvu ake maju postavy a ako hraju, jedny z najlepsich playmakerov v EPL. navyse uz dost hracov odislo ci z nemeckej alebo francuzskej ligy do PL a darilo sa im.
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

master23 to mas pravdu ale plati to hlavne pre tie silnejsie muzstva, ale stale tam su aj muzstva ako Stoke, Blackburn, Wigan, Sunderland, teraz z druhej ligy tam ide Sheffield. Podla mna to je ale skoda lebo anglicka liga bola tpicka prave pre tu svoju tvrdost a obrovsku nasadenost pri neustalom spievani a skandovani fanusikov, dnes uz aj ti su nejaki slabsi a by som povedal ze Nemci ich uz aj v tomot pomaly tromfnu. Teraz ak chceme vidiet ozaj britsky sposob hry ako tak kvalitny sa asi viac oplati pozerat Skotska liga. Preto so maj trochu skepticky voci tymto prestupom, taky hraci ako Kagawa by mal iist nekam do tialianska alebo spanielska.
Steven666
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Steven666 »

Kali: i o Modričovi sa hovorili že je príliš útly a presadil sa. Čo sa týka tej tvrdosti popredné anglické mužstvá kombinujú tú britskú tvrdosť domácimi hráčmi a kombinácia tích útlejších technickejších hráčov je recept na úspech.
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

tiez by som nepovedal, ze mensi hraci sa nedokazu presadit, v tom to nebude. sice je pravda, ze aj ked modric hral na kraji tak mal velke problemy s vacsimi obrancami a vtedy mal velmi nevydarene zapasy. Skvelym prikladom je na kraji Lennon
hd_
King
King

Tak isto aj Walcott, aj keď ten sa vedel presadiť tak 1 a pol sezóny, potom nejak upadol. Arsenal nesledujem, tak neviem, či to bolo nejakým zranením alebo len stratou formy.
susko8
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa susko8 »

Všetky mužstvá posiľňujú a zbroja, len slávny Liverpool oslabuje. Najprv nahradí Dalglisha neznámym Rodgersom /nepodceňujem ale je to riziko keďže vôbec nieje preskúšaný/... Odchod Kuyta sa dal čakať,ale aj keď nemal formu tak dával dôležité góly. A rovnako ľúto mi je za Maxim. Neviem čím to chcú zaplátať, ale dám krk na to,že to budú váčšinou angláni a nebudú to veľké mená... Jedna vec zaplátať, druhá posiľniť.. A druhá hráči ako Sigurdsson nevytrhnú LFC z biedy. Som smutný, že moj klub takto upadá. :(

/edit. : Tak Maxi nakoniec ostáva.
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

a velmi by som sa cudoval, keby tam ostal Skrtel
DanielDevil
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Nani http://www.devilpage.cz/2012/06/08/nani ... -s-united/

//autoeditácia príspevku (08 Jún 2012, 17:26)
veľké to správy (uvidíme ako to dopadne, ale myslím že minimálne Lewandovski pôjde) Modrič a Lewandovski na ceste do United http://www.devilpage.cz/2012/06/08/sky- ... do-united/
Plasmon
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Plasmon »

susko8: Presne ako hovoríš, ja som z toho tiež veľmi sklamaný a nevyzerá to dobre. Možno sa podarí prestup Adama Johnsona z City. Som zvedavý na turné v Amerike a na novú "taktiku" trénera. :)
Napísať odpoveď