F.A. Premier league
Re: F.A. Premier league
„Nemůžete mít nestranný fotbalový svaz, když někteří členové této rady jsou zároveň ve vedení Manchesteru United.“ povedal Benitez niečo na tom bude. Inak celá táto kauza je smiešna ale čo čakať od FA.
Na základe Evra povedal? nemyslíš vážnesusko8 napísal:Terry má dôkaz a dostane 4 zápasy no ja sa s toho poseriem, Suáreza na základe ,,Evra povedal,, odstavili na 8 zápasov. Odveci: hádajte s kým hrá CHFC 4tý zápas bez Terryho..
-
master23
Light Professional
mna len najviac zaraza, ze civilny sud ho zbavi obvinenia, a FA vo svojom procese ho uzna za vinneho, teda vlastne za rasistu.
Dobre dajme tomu že tý čo čítajú s pier povedali. Iný dôkaz tam nebol. Podľa Suárezovej verzie mu povedal negrito, a to sa v niektorých krajinách berie ako ras. výrok v iných nie, ale to sa tu už riešilo dávnejšie. Proti Suárezovi nebola žiadna nahrávka ako proti Terrymu, to ma serie najviac.
man utd - tottenham...tak prvy polcas tottenham jednoznacne lepsi...zasluzene vedu 0-2
Ešte chce niekto povedať že rozhodcovia pripiskujú United?
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
no vidis, prvy krat im nepiskali a hned prehra. a to nemuseli zapiskat pre Spurs ziadnu penaltu 
ale brvno pred koncom pobrnkalo na nervy 
-
redliner
King
Boháča,rozhodcovia ma nasrali,samé tyčky,Spurs môžu byť radi že sú radi
-
guess.whoo
Redeemer
mali sme stastie v druhom polcase, ten Rooneyho priamy kop bol luxusny, ta hlavicka trosku stastna, ale okrem toho ziadna vylozena sanca. tlacili cely druhy polcas, mali uzemnu prevahu a boli lepsi. ale golove sance neprichadzali.
k tej Sandrovej ruke - vo stvrtok som tusim pozeral zapas Betisu s Madridom a za stavu 2:3 pre Madrid (betis uz mal vyluceneho hraca) letel center do 16tky Madridu a domaci obranca zahral tusim oboma rukami a nasledne sa lopta odrazila na ruku utocnika. rozhodca piskol a dal druhu zltu kartu utoncikovi za ruku (ktory ju zahral umyselne).
tym som chcel povedat, ze take situacie sa vo vacsine nepiskaju lebo zo spomaleneho zaberu bolo jasne vidno, ze Sandro sa vobec nepozeral na loptu ani na svoju ruku a neurobil ziadny pohyb smerom k lopte. navyse lopta skocila na jeho ruku od zeme a nezasiahol ju z centra alebo prihravky.
tym padom penalta nemala byt odpiskana
k tej Sandrovej ruke - vo stvrtok som tusim pozeral zapas Betisu s Madridom a za stavu 2:3 pre Madrid (betis uz mal vyluceneho hraca) letel center do 16tky Madridu a domaci obranca zahral tusim oboma rukami a nasledne sa lopta odrazila na ruku utocnika. rozhodca piskol a dal druhu zltu kartu utoncikovi za ruku (ktory ju zahral umyselne).
tym som chcel povedat, ze take situacie sa vo vacsine nepiskaju lebo zo spomaleneho zaberu bolo jasne vidno, ze Sandro sa vobec nepozeral na loptu ani na svoju ruku a neurobil ziadny pohyb smerom k lopte. navyse lopta skocila na jeho ruku od zeme a nezasiahol ju z centra alebo prihravky.
tym padom penalta nemala byt odpiskana
+Scholesova strela+Naniho strela+Robinov nájazd.Asi si pozeral iný zápas.
btw. Sandro ma asi rád basket.
btw. Sandro ma asi rád basket.
-
guess.whoo
Redeemer
van persieho strela bola sanca?
tie strely sli na brankara, neboli to ani bravurne zakroky..proste nic extra gol z toho nehrozil. a van persiemu sa zrejme roztriasli kolena, lebo tak zahodit sancu (ano, to bola jedina) v jeho pozicii je smolne
ale liverpool konecne vyhral.
-
redliner
King
kmt napísal:ale liverpool konecne vyhral.
//pardon Liv fans
Túto sezónu vyhrá Mancheter United, pretože S. A. Ferguson spravil veľké zmeny v týme 
Takisto ako môže vyhrať aj Chelsea a Man City, pretože Di Matteo, resp. Mancini spravili takisto zmeny v tíme. 
aj gunners 
Manchester City nemá žiadnu históriu klubu to je hamba
City minulú sezónnu vyhrali náhodne a bolo to posledný krát
Majú veľa peňazí a nič z toho!!
-
t0m4s3
Admin
minulorocny titul uz z toho maju
tak čo hovoríte na víkendové zápasy?
mňa opäť potešil Arsenal, ktorý predviedol ďalší skvelý zápas. zase naopak ma sklamal Liverpool, ktorý chce túto sezónu dokázať asi jediné - spadnúť do Championship.
mňa opäť potešil Arsenal, ktorý predviedol ďalší skvelý zápas. zase naopak ma sklamal Liverpool, ktorý chce túto sezónu dokázať asi jediné - spadnúť do Championship.