F.A. Premier league
Re: F.A. Premier league
Liverpool celé zle. V prvých 20 minútach sme vyhoreli na premieňaní šancí a Aston Villa nás vytrestala. Potom otras... Nepáči sa mi, že Rodgers stavia Gerrarda tak hlboko do stredu zálohy, na konci keď hral pod Suárezom tak dal gól a to nebolo prvýkrát. Navyše o5 sedel Suso. Niektore Brendanove ťahy je ťažké pochopiť.
počkať! to hrala tá istá Aston Villa aj proti Chelsea?
no nechce sa mi veriť že s L'poolom si poradia 3-1 a potom dostanú náklad od Chelsea...
no nechce sa mi veriť že s L'poolom si poradia 3-1 a potom dostanú náklad od Chelsea...
ale hej aston villa ma mlade muzstvo ,ktore este potrebuje nabrat skusenosti.takze raz to vyjde a raz vybuch.
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
dnes som si precital prijemnu vianocnu novinu
uz len dufat, ze to je pravda:
http://www.101greatgoals.com/blog/wesle ... vg.twitter
http://www.101greatgoals.com/blog/wesle ... vg.twitter
no to by bolo zaujimave.
No, to by bola slušná posila, Spursovia atakujú top four. Mimochodom, viete, kto sa dnes krásne ostrihal? Mr. Reliable z AFC 
-
guess.whoo
Redeemer
akurat som si precital,ze FA nepotrestala obrancu Swansea za nakopnutie lopty do hlavy RVP.
podla mna spravne rozhodnutie, nepomohli ani velkohube vyhlasenia Fergieho, ze ho mohol zabit
vacsiu debilinu som uz davno necital..
podla mna spravne rozhodnutie, nepomohli ani velkohube vyhlasenia Fergieho, ze ho mohol zabit
To zabitie bolo "trošku" prehnané. Bolo len na posúdení FA, či určia, že to nakopnutie bolo ešte "v zápale hry" alebo či mal obranca Swansea dostatok času nato, aby tomu predišiel. Posúdili to tak, ako to posúdili, nič strašné sa nestalo, neni dôvod plakať. V odvete na jar nech im dá RvP hattrick a budú si vyrovnaní, keď je taký nasraný. 
A čo sa týka posily pre Spurs, oni majú nos na tých stredných ofenzívnych záložníkov, van der Vaart, Modrić, Sneijder teraz. Uvidíme, ako to dopadne, ale bola by to určite veľká posila, ten hráč ešte má čo ponúknuť.
A čo sa týka posily pre Spurs, oni majú nos na tých stredných ofenzívnych záložníkov, van der Vaart, Modrić, Sneijder teraz. Uvidíme, ako to dopadne, ale bola by to určite veľká posila, ten hráč ešte má čo ponúknuť.
-
Ryan Giggs
VIP
Tak to si toho nečital dosť. Už z väčšich hovadin sa stalo nejake nešťastie. Zabiť by ho to asi nezabilo, ale nejaky ten stavec mu zlomiť mohol.guess.whoo napísal:
Ta obrana United je tuto sezonu strašna. Ďalši zapas a 3 goly. Rozhodca im dnes zas pomohol, však?
-
guess.whoo
Redeemer
no praveze dnes im nepomohol, piskal dost zle a v neprospech United..a nie, nemohol mu zlomit ani stavec. lopta nevivinie dostatocny tlak aby nieco take spravila. dokaze zlomit nos, ale stavec v ziadnom pripade
Myslím si, že ten gól na 1:2 vôbec nemusel platiť, lopty sa síce dotkol Evans a bol z toho vlastný gól, no Ba (alebo Cisse, neviem ktorý z nich to bol) vyvinul aktivitu k lopte, pričom bol v čase prihrávky v offsajde. A za stavu 3:3 po Chicharitovej strele prehliadol rozhodca Colocciniho jasnú ruku v pokutovom území, stál od nich asi 2 metre.
Napokon si to víťazstvo vydreli United, ale pekný zápas, neviem posúdiť, či dobré útoky alebo slabé obrany. No každopádne United sú na čele ligy, pričom v 19 zápasoch inkasovali 28 gólov, čo je teda pomerne dosť.
Napokon si to víťazstvo vydreli United, ale pekný zápas, neviem posúdiť, či dobré útoky alebo slabé obrany. No každopádne United sú na čele ligy, pričom v 19 zápasoch inkasovali 28 gólov, čo je teda pomerne dosť.
-
guess.whoo
Redeemer
ten ofsajd (neofsajd) bol podla mna posudeny spravne. Ba do hry nijako nezasiahol a stal (mozno urobil pol kroka), ale vobec neatakoval Evansa ani na neho nevyvinul tlak.
a ta Colociniho ruka bola, ale bola este pred 16tkou cize sa mal kopat priamy kop
a ta Colociniho ruka bola, ale bola este pred 16tkou cize sa mal kopat priamy kop
-
Ryan Giggs
VIP
To su nezmysly. Pokiaľ nemaš napnute krčne svaly (čo on ale mal kedže vstaval), stači oveľa slabši naraz ako futbalovou loptou. Stači hlavou len prudko myknuť a môže sa ti tam niečo posunuť.guess.whoo napísal:no praveze dnes im nepomohol, piskal dost zle a v neprospech United..a nie, nemohol mu zlomit ani stavec. lopta nevivinie dostatocny tlak aby nieco take spravila. dokaze zlomit nos, ale stavec v ziadnom pripade
Ba do hry zasiahol, kedže lopta smerovala naňho.
Ta ruka bola možno von, nepopieram. Každopadne bola, mal to piskať. Dnes bol rozhodca slaby, na obidve strany.
Chelsea dnes parádny prepadák, sranda ako v minulom či predminulom kole dokážu dať doma Aston Ville 8 kúskov a dnes prehrajú s posledným QPR 0:1 na vlastnom štadióne. Asi aj zlý večer pre mnoho stávkujúcich. 
-
guess.whoo
Redeemer
to by nik normalny nedal na ticket
Harry pomohol Spurs <3
-
Ryan Giggs
VIP
S takym kadrom ako maju QPR by mali mat take vysledky takmer pravidelne. A nie byt posledni.
-
guess.whoo
Redeemer
to hej,je to taka anomalia PL..s Harrym ziskali par bodoc ale aj tak je to strasna bieda
//autoeditácia príspevku (03 Jan 2013, 11:47)
http://msport.aktuality.sk/c/142660/che ... nkurenciu/
uz sa to zacalo
//autoeditácia príspevku (03 Jan 2013, 11:47)
http://msport.aktuality.sk/c/142660/che ... nkurenciu/
uz sa to zacalo
-
seth82
Darca
Opičiak Balotelli pôjde kade ľahšie http://www.bbc.co.uk/sport/0/football/20901006
-
Ryan Giggs
VIP
No, aby nešli obidvaja.
Ešteže Senegal nepostupil na APN, inak by si Torres veľmi neoddychol.
Ešteže Senegal nepostupil na APN, inak by si Torres veľmi neoddychol.
-
guess.whoo
Redeemer
ja sa strasne divim, ze maju majitelia s oboma este trpezlivost..mancini musi mat velmi slusny padak ked ho tam este drzia