F.A. Premier league
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
Re: F.A. Premier league
je mi z neho az zle. takeho zoldniera som uz davno nevidel. som zvedavy ako ho prijmu fanusikovia ktorehokolvek klubu
Odkiaľ má vlastne Tottenham peniaze na všetky tie prestupy, ak nechcú predať Balea?
-
guess.whoo
Redeemer
tak, ze peniaze z minulych prestupov ukladal Levy do pokladnicky:
http://www.spurs-web.com/spurs-news/spu ... er-window/
http://www.spurs-web.com/spurs-news/spu ... er-window/
-
hojko
Site Admin
Z FB DigiTV: OZNAM: Od dnes môžete sledovať SLOVAK SPORT 2 aj na satelitoch. Pribudol na 16 pozícii.
-
guess.whoo
Redeemer
ak ho nemate na 16 tak pozrite 82
To, že je žoldnier, sa predsa ukázalo už vtedy, keď prestúpil do Anzhi. Btw. stále si myslíš, že Bale ostane?guess.whoo napísal:je mi z neho az zle. takeho zoldniera som uz davno nevidel. som zvedavy ako ho prijmu fanusikovia ktorehokolvek klubu
-
guess.whoo
Redeemer
tak to, ze Real zacal predavat dresy este predtym, ako bolo nieco oznamene alebo potvrdene je dost chrapunske a uz len kvoli tomu by mali zrusit akekolvek spekulacie.
A stale verim, ze ostane. ak uz on sam chce ist do realu a uz sa kluby dohodli (podla gossip newspaperov) tak preco to este stale nebolo oznamene oficialne? nechapem na co by cakali. takto Real straca cas, ktory by Bale mohol stravit v treningu s novymi spoluhracmi a Spurs by stracali tych prvych 20mil. libier na dalsie posily
A stale verim, ze ostane. ak uz on sam chce ist do realu a uz sa kluby dohodli (podla gossip newspaperov) tak preco to este stale nebolo oznamene oficialne? nechapem na co by cakali. takto Real straca cas, ktory by Bale mohol stravit v treningu s novymi spoluhracmi a Spurs by stracali tych prvych 20mil. libier na dalsie posily
nemate nahodou nejaky fungujuci stream na Chelsea vs Man. United? resp na ine zapasy BPL? na googli mi vyhadzuje zatial same hluposti.
dakujem k+ ista
dakujem k+ ista
-
guess.whoo
Redeemer
skusaj zaradom na rojadirecta.me a na nieco dobre urcite prides
dik, facha to (aspon dufam
)
Roka v sestnastke, pohoda, zase budu fans ManU lakat, ach jaj.
-
t0m4s3
Admin
a dalsia ruka jak hovado v sestnastke Celski
-
guess.whoo
Redeemer
bola iba jedna - lampardova, za ktoru mali kopat penaltu...inak strasna nuda
Nula - nula strasna nuda 
Ps: videl som iba jednu ruku ktora sa mala pyskat
Ps: videl som iba jednu ruku ktora sa mala pyskat
xmatkoo - IMO je najlepšie nainštalovať si Sopcast a pred zápasom ísť na www.wiziwig.tv - tam si nájdeš link, ktorý do Sopcastu vložíš a máš po problémoch.
Čo sa samotného zápasu týka, hrozná nuda, v 70. minúte som to vypol a išiel spať, lebo som sa na to jednoducho nemohol pozerať, slabota.
Čo sa samotného zápasu týka, hrozná nuda, v 70. minúte som to vypol a išiel spať, lebo som sa na to jednoducho nemohol pozerať, slabota.
-
guess.whoo
Redeemer
snad nezacne Mou s Xhelsea hrat stylom ako v Interi..malo golov, hrozna nuda lebo prve 3 zapasy tomu nasvedcuju
//autoeditácia príspevku (28 Aug 2013, 16:09)
takze prvy krat pripustam odchod Bale-a. Uz nebol na 2 treningoch a udajne sa uz aj rozlucil so spoluhracmi. Bude chybat, ale namiesto neho sme uz teraz nabrali dost posil a za tie peniaze, ktore za 5 nasledujucich rokov dostaneme nemam velky strach o buducnost Spurs.
V najblizsich dnoch by mal byt predstaveny Lamela, ktoreho uz nahradil v AS Rim Ljajic (bude nosit jeho cislo
co je vynikajuca sprava. Tiez si myslim, ze posledny den - dva este prinesu par zaujimavych mien na WHL
//autoeditácia príspevku (28 Aug 2013, 16:09)
takze prvy krat pripustam odchod Bale-a. Uz nebol na 2 treningoch a udajne sa uz aj rozlucil so spoluhracmi. Bude chybat, ale namiesto neho sme uz teraz nabrali dost posil a za tie peniaze, ktore za 5 nasledujucich rokov dostaneme nemam velky strach o buducnost Spurs.
V najblizsich dnoch by mal byt predstaveny Lamela, ktoreho uz nahradil v AS Rim Ljajic (bude nosit jeho cislo
Lamela je super posila. Ja len nechapem naco nam bol willian.
Hej, Bale pôjde. Dnes to na tlačovke povedal AVB. Ale musím uznať, že pre Spurs to nebolo zlé prestupové okno. Soldado, Capoue, Paulinho a Lamela, všetko top hráči. Nedeľa bude zaujímavé. Nervózne čakám, kedy niekoho podpíše Arsenal.. Nie je možné, aký úzky káder máme. Očakávať, že ťahúni ako Ramsey, Wilshere, Cazorla a spol. odohrajú celú sezónu je naivné, a pohľad na lavičku je frustrujúci - Miyaichi, Sanogo, Frimpong..
Včera po zápase AW povedal, že sa mu páči Mata, a že "počul, že by mohol byť na predaj".. Len Mou na 99% nepredá takého top hráča rivalovi.
Včera po zápase AW povedal, že sa mu páči Mata, a že "počul, že by mohol byť na predaj".. Len Mou na 99% nepredá takého top hráča rivalovi.
-
DanielDevil
Addict
som zvedavý na ten Arsenal aj ja, keďže postúpili do LM myslím že niekoho získajú, čakám aj že United ešte jedného hráča privedú ako avizoval Moyes, snáď niekto kvalitný do stredu poľa, keď už tam toho Kagawu nechcú dať