F.A. Premier league
Aj Midlesbroug ma pomerne dost penazi a pozri kde stoja.matko888 napísal:jj ja viem to sa mysli preto silna 4ka , lebo maju najviac prachov
Skorej by som povedal ze preto je to silna 4 ze vsetci hraju kazdy rok LM a su na prvych 4 miestach, ale zase na druhu stranu urcite patria medzi tie najbohatsie kluby v Anglicku.
No neviem ci ich tam Arsenal porazi (minuli rok tam hanebne prehrali 4:1), skorej by som to tipol na liverpool alebo na remizu.Izzi-Ba napísal:Arsenal za chvilu caka Liverpool teraz pride krst ohnom pre Arsenal
Na zaciatku sezony by som to urcite tipol na Chelsea, ale kedze sa tam udiali veci ktore sa tam udiali tak to oni pravdepodobne nebudu.
Zatial to vyzera na ten Man utd a Arsenal, mozno aj Liverpool nieco do toho povie. Ale Arsenal je este neskusene muzstvo tak najviac tipujem Man utd. Inac tento rok je to naozaj dost vyrovnane tak tazko povedat teraz.
Zatial to vyzera na ten Man utd a Arsenal, mozno aj Liverpool nieco do toho povie. Ale Arsenal je este neskusene muzstvo tak najviac tipujem Man utd. Inac tento rok je to naozaj dost vyrovnane tak tazko povedat teraz.
Tréner Jol v Tottenhame skončil, nahradí ho Clive Allen
Skoda, podla mna to bol dobry trener ktory preferoval utocny futbal.
jj ale az velmi utocny , tottenham dostava strasne vela golov , lebo zabudaju na obranu , ja mam rad utocny futbal , ale obrana je dolezitakali520 napísal:Tréner Jol v Tottenhame skončil, nahradí ho Clive Allen
správa
to si myslím tiež a navyše pod Jolovým vedenim Tottenham dosiahol to, že sa s nim začalo počítať v každej novej sezone do poharovej Europy, len žiaľ v tejto sezone by sa musel stať zázrak aby sa to stalo, ale káder majú dosť dobrý si myslím hráči ako Keane, Bale, Chimbonda, Berbatov, Defoe sú pre Tottenham prísľubom do budúcnosti, no samozrejme úlohou noveho trenera bude určite zostaviť mužstvo tak aby nedostavalo veľa golov a aby bola obrana kompaktnejšia ak sa mu to podarí tak Tottenham môže začať stúpať v tabuľke smerom horekali520 napísal:Tréner Jol v Tottenhame skončil, nahradí ho Clive Allen
No tak nakoniec zrejme do Tottenhamu ide Ramos (trener Sevilli) http://www.eurofotbal.cz/clanky/ramos-s ... amu-37424/
No a teraz som zvedavi na Sevillu ako budu stat.
No a teraz som zvedavi na Sevillu ako budu stat.
No Cheslea klobuk dolu, vyhrali 6:0 nad man city a predviedli aj pomerne dost pekny futbal s narazackami a peknymi kolmicami (aj ked im to v niektorich pripadoch skripalo a bolo vidiet ze na taky styl nie su zvyknuty)co u nich nebyvalo zvikom.
Man utd sa predsa rozbehol a nejak si oblubil vysledok 4:1. Konecne sa uz aj Tevez presadil a podla mna ferguson dobre spravil ze dal hrat Naniho s Ronaldom, s nimi dvoma na krajoch moze byt man utd velmi silny.
Man utd sa predsa rozbehol a nejak si oblubil vysledok 4:1. Konecne sa uz aj Tevez presadil a podla mna ferguson dobre spravil ze dal hrat Naniho s Ronaldom, s nimi dvoma na krajoch moze byt man utd velmi silny.
Ano to sa u nich ceni, aj ked man city to akoby vzdali v druhom polcase, ale volakedy za takeho stavu to uz bola nuda a len udrziavali vysledok. Ale este musia urobit kus cesty aby predvadzali to co napr Arsenal.B3rET napísal:chelsea som pozeral musim povedat ze hrali super![]()
vidno ze sa snazia hrat ofenzivnejsie a aj viac pre divaka.. mali mozno aj troska stastie.. myslim ze 4 goly presli brankarovi medzi nohy
Inac mimochodom dost mi s tymi prihravkami pripominali barcelonu ked prave tam asistenta robil Ten Cate. To oni zvykli davat take kolmice na nabiehajuceho hraca po kridle.
aj podla mna. inak sa mi paci ze tevez dal dva goli. myslim ze v united bude mat pekne obdobieDrago napísal:ManU a Chelsea bezchybne, sledoval som Manchcester, celkom fajn vykon, pre mna bol Nani hrac zapasu, hral vynikajaco, ak bude tak pokracovat, Cristiano ma vaznu konkurenciu, Nani ma potencial byt rovnako dobry ako on