F.A. Premier league

O športe...
B3rET
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa B3rET »

pochybujem... Drogba a Kalou pojdu prec na mesiac na africky pohar takze Mourinho bude potrebovat aspon 2 utocnikov..
master23
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa master23 »

viem ze sa tato otazka nejedna premier league, sry, ale podla vas kde zakotvi Ribery?
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

No tak to vyzera ze pojde do Bayernu. Ale v anglickej lige by sa aj tak nepresadil, nema postavu. A myslims si ze ani nemecka liga neni stavana na jeho styl hry, on by sa najskorej presadil v tom Madride
Bayern Mnichov nedávno vyředil v Lize mistrů Real Madrid a zřejmě vyhraje i další bitvu se španělským gigantem. Bavorský velkoklub totiž "Bílému baletu" pravděpodobně vyfoukne francouzského reprezentačního záložníka Francka Riberyho...

Přestup 23letého fotbalisty z Marseille do Bayernu je opravdu blízko. Prezident Olympiqueu Pape Diouf se sešel s generálním manažerem německého klubu Ulim Hoenessem a v nejbližších dnech by mělo dojít k další, dost možná již poslední schůzce.

"Jednání se ubírají správným směrem. Manažeři obou klubů se rozhodli sejít se v nejbližších dnech a dokončit hráčův přestup do Bayernu Mnichov. Pokud dojde k dohodě, Marseille povolí Riberymu odcestovat na tradiční vstupní lékařskou prohlídku," informoval Diouf. http://www.eurofotbal.cz/index.php?page ... pravy=5810
B3rET
Light Professional
Light Professional

hlavne ze tvrdil ze ak Marseille postupi do Ligy Majstrov tak ostane... marseille postupilo a ide do bayernu ktory ani LM nehra :roll:
kali520
Darca
Darca

B3rET napísal:hlavne ze tvrdil ze ak Marseille postupi do Ligy Majstrov tak ostane... marseille postupilo a ide do bayernu ktory ani LM nehra :roll:
Vies ako sa hovori, kazdy ma svoju cenu.
master23
Light Professional
Light Professional

B3rET napísal:hlavne ze tvrdil ze ak Marseille postupi do Ligy Majstrov tak ostane... marseille postupilo a ide do bayernu ktory ani LM nehra :roll:
mne sa zda ze este to neni iste ze ribery ide Bayernu :roll: , inac chelsea ma zaujem aj s milanom o Alvesa, a drogba povedal ze rad by hral po boku F. Malouda v Chelsea.
PS: tato tema by sa mohla premenovat aj na futbalove letne prestupy, alebo by sme ju mohli zalozit :)
kali520
Darca
Darca

master23 napísal:mne sa zda ze este to neni iste ze ribery ide Bayernu :roll: , inac chelsea ma zaujem aj s milanom o Alvesa, a drogba povedal ze rad by hral po boku F. Malouda v Chelsea.
PS: tato tema by sa mohla premenovat aj na futbalove letne prestupy, alebo by sme ju mohli zalozit :)
Chelsea moc nakupovat cez leto asi nebude ale myslim si ze Malouda tam prestupi ak nie v lete tak v zime, maju uz o neho dlhsiu dobu zaujem. A o alvesovi som nepocul zatial nic, ale nebol by to podla mna dobry nakup taky hraci sa v anglicku proste nepresadzuju. Ak sa nemylim je to brazilcan a teraz ma napada ze ani neviem aky znamejsi brazilcan hraje v anglicku ak tam vobec nejaky je
PS mozes zalozit temu letne futbalove prestupi neni zly napad, ale tu sa rozobera anglicky fotbal
master23
Light Professional
Light Professional

kali520 napísal:Chelsea moc nakupovat cez leto asi nebude ale myslim si ze Malouda tam prestupi ak nie v lete tak v zime, maju uz o neho dlhsiu dobu zaujem. A o alvesovi som nepocul zatial nic, ale nebol by to podla mna dobry nakup taky hraci sa v anglicku proste nepresadzuju. Ak sa nemylim je to brazilcan a teraz ma napada ze ani neviem aky znamejsi brazilcan hraje v anglicku ak tam vobec nejaky je
PS mozes zalozit temu letne futbalove prestupi neni zly napad, ale tu sa rozobera anglicky fotbal
mas pravdu ze v premier league nehra asi ziadny brazilcan, takze asi sa nedokazu uplatnit v anglicku, Alves je pravy obranca, alebo aj zaloznik, skorej obranca, hrava za sevillu, je dost dobry
B3rET
Light Professional
Light Professional

kali520 napísal:a teraz ma napada ze ani neviem aky znamejsi brazilcan hraje v anglicku ak tam vobec nejaky je
gilberto silva :D
master23
Light Professional
Light Professional

B3rET napísal:gilberto silva :D
mas pravdu, nanho by som si tazko spomenul :), vlastne uz aj man.utd. ma brazilcana andersona, v arsenale je este denilson

pozrize si to alex je uz v chelsea?

Kód: Vybrať všetko

http://en.wikipedia.org/wiki/Alex_Rodrigo_Dias_da_Costa
kali520
Darca
Darca

B3rET napísal:gilberto silva :D
Vidis na toho som zabudol. Ale Arsenal je take muzstov kde sa takyto hraci presadia tam skorej tazko budeme hladat anglicana. A Man utd hral Kleberson a tam sa vobec nepresadil, nevie niekto co je s nim? A si pamatam ked Man utd mali zaujiem o Ronaldinha a vyzeralo ze tam prestupi bohvie ako by tam dopadol.
master23
Light Professional
Light Professional

kali520 napísal:Vidis na toho som zabudol. Ale Arsenal je take muzstov kde sa takyto hraci presadia tam skorej tazko budeme hladat anglicana. A Man utd hral Kleberson a tam sa vobec nepresadil, nevie niekto co je s nim? A si pamatam ked Man utd mali zaujiem o Ronaldinha a vyzeralo ze tam prestupi bohvie ako by tam dopadol.
kleberson je v Beşiktaş J.K.
http://en.wikipedia.org/wiki/Kleberson
inca, mas pravdu arsenal ma zvlastny styl oproti inym eng. klubom, hraju velmi pekny futbal, zial neefektivny, asi koli tomu ze henry bol zraneny :(
kali520
Darca
Darca

master23 napísal:kleberson je v Beşiktaş J.K.
http://en.wikipedia.org/wiki/Kleberson
inca, mas pravdu arsenal ma zvlastny styl oproti inym eng. klubom, hraju velmi pekny futbal, zial neefektivny, asi koli tomu ze henry bol zraneny :(
Momentalne predvazdaju najkrajsi fotbal ale ako si povedal je neefektivny, v jednom zapase mali v nejakom useku tusim drzanie lopty 88% a super da jednu nahodnu strelu na branu a gol. A ked zratam ich sance za zapas a ak by ich vyuzili tak by drvili kazdeho. Casto krat nedali do prazdnej brany asi 2 m od nej (Rosicky Fabregas). A k tomu Henrymu asi tolko ze on sa mi tetno rok nejak nezdal casto sa vyhovaral na unavu a potom na zranenia. A dost cudne bolo ze ked vypadli z LM tak od vtedy uz ani nehral a vtedy Arsenal uz nemal o co hrat resp o nic im neslo.
B3rET
Light Professional
Light Professional

jj arsenal pekna hra, vela prilezitosti, vela striel... pamatam na jeden zapas mali asi 30 striel a prehrali 0:1... no v koncovke im to fakt neslo... henry a van persie boli hraci, co mali najviac striel, kt. nesli na branu... len teraz neviem ci v LM alebo PL

//aha akurat som nahodou nasiel ich nove dresy :)
Obrázok
l0f4s3
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa l0f4s3 »

v anglii hra 9 brazilcanov dokopy vacsina z nich su tragedi
arsenal hra najkrajsi fotbal ? :lol: nahravat lobdu jak fasy dokolecka a netrafi branu z 2 metrov
kali520
Darca
Darca

l0f4s3 napísal:v anglii hra 9 brazilcanov dokopy vacsina z nich su tragedi
arsenal hra najkrajsi fotbal ? :lol: nahravat lobdu jak fasy dokolecka a netrafi branu z 2 metrov
Za zapas si vytvoria najviac sanci, robia narazacky technicke funesi atd. Pre nezaujateho divaka je to to najlepsie. To ze netrafia z 2m branu je uz viac menej smola.
l0f4s3
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa l0f4s3 »

kali520 napísal:Za zapas si vytvoria najviac sanci, robia narazacky technicke funesi atd. Pre nezaujateho divaka je to to najlepsie. To ze netrafia z 2m branu je uz viac menej smola.
hra sa na goly a tych dal UNITED 123 vo vsetkych sutaziach
tak potom nevim kto hra najkrasi futbal
8)
kali520
Darca
Darca

l0f4s3 napísal:hra sa na goly a tych dal UNITED 123 vo vsetkych sutaziach
tak potom nevim kto hra najkrasi futbal
8)
Viem ze fandis United tak asi preto ten subjektivny nazor, ja som im tiez fandil tento rok hrali dobre v jesennej a zimnej casti by som povedal ze boli asi najlepsie muzstvo sveta. Ale ku koncu sezonny im akoby dochadzali sili a ak by v perfektnom zapase proti evertonu neotocili z 2:0 na 2:3 tak by titul asi neziskali, naopak Chelsea to doma s Boltonom dobre posrali. Man utd ma sklamili v LM proti Ac milanu tam podali svoj najhorsi vykon.
A to ze futbal sa hra na goly neznamena ze to dane muzstov musi hrat aj pekny fotbal vid Grecko na ME 2004 alebo Chelsea atd. A ak si sledoval par zapasou Arsenalu musi uznat ze hraju pekny fotbal.
Drago
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Drago »

Arsenal hra pekny futbal. Najma vdaka dvojici Rosicky - Henry. Len skoda tej tragednej efektivnosti. Manchester hra tiez pekne ofenzivne, lenze narozdiel od Arsenalu vie aj tie sance premienat a v tom sa tieto dva kluby lisia. ManU je proste velkoklub, Arsenal podla mna tejto urovne zatial nedosiahol, ale treba uznat, ze ma velmi nadejnych mladikov. Vid Diaby, Fabregas, Denilson, Traore ci Song.
master23
Light Professional
Light Professional

kali520 : mas pravdu, i ked mam rad chelsea, musim povedat ze nehraju pekny futbal, ale im zas staci vyhrat 1:0, alebo dal v nadstaveni gol :)[/quote]
Napísať odpoveď