F.E.A.R. 2: Project Origin

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
nosooo
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa nosooo »

podla mna tak isto to vyzera vskutku velmi dobre a nic mi tam nevadilo.hlavne sa mi tam pacila ta uvodna atmosfera.tesim sa na fullku 8)
retep
Expert
Expert

Príspevok od používateľa retep »

tak asik som potom v hrani hier lama ... :D alebo som stratil pojem o case neviem...ale hentak rychlo(10-15min) sa mi to nepodarilo prejst...ale to je fuk
co sa tyka hw narocnosti myslim ze hra je dobre zvladnuta...moja zostava
AMD athlon64 X2 4800+ oc na 3GHz
2x1gb ram a atina 4850 skoro vsetko na max..nechal som to na autodetekciu upravil som si len rozlisenie na lcd-cko teda 1440x900 obcas mi to tiez sekne tak na 1-2 sek ale potom to ide hned svizne dalej..kazdopadne demo ma presvedcilo o tom aby som vyskusal aj plnu hru ked vide...pritom fear jednotku som hral kratko a neoslovila ma
Sphinx
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Sphinx »

F.e.a.r 2 tak ak ponuknu aj v reale take sluzby hned by som bral Platinum Membership :P
James13579
Star
Star

Príspevok od používateľa James13579 »

aj vam sa prejavuje mensie zasekavanie? napr: idem po chodbe a akurat vtedy zazvoni zvonec a ide mi to take 2 sekundy trhane a potom to ide normalne. Alebo ked vojak na azciatku zabije dakeho typka a skocim dierou dole a vtedy to iste urobi. Robi to niekomu? Mam AMD ATHLON 64 X2 4800+, 4x1gb ddr2 800mhz, MSI 8800gt 512MB oc, WinXp pro sp3 32bit, 181.22 WHQL.
webmasterr
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa webmasterr »

uz si to raz pisal..a este na tejto strane hore som ti odpovedal, ze ano robii, mas tam aj moju zostavu napisanu...a cital som viacero prispevkom ze to ludom posekuje
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

WOW. Skusil som demo a moje pocity su len a len pozitivne.
Na zostave C2D 1.8 GHz, 2 GB RAM a 8600 GT 256 MB to islo na strednych detailoch uplne vyborne. Tiez to aj velmi dobre vyzeralo. Takto si predstavujem optimalizaciu :)
K posekavaniu - nic take som neregistroval, mam pocit, ze si nejaky taky zasek pamatam, ale po GTA IV si uz asi zvyknem na cokolvek :) Kazdopadne ziadne sekanie, ktore by kazilo dojem z hry som si nevsimol.
Atmosfera je tam opat vyborna, v deme bola myslim este lepsia ako v povodnej hre.
Chvalim aj dobre spracovany HUD a cely system s PDA.
berija111
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa berija111 »

tuto hru chvalim podarila sa im velmi dobre :-) FEAR jednotka bola velmi dobra a tie expanzie vidno ze to nerobili podla svojej predstavivosti tato dvojka ma nadvezovat priamo na jednotku :-) a podla mojho nazoru co sa tyka grafiky tak je velmi pekne spracovana aj ked na dnesnu dobu by clovek cakal nieco ine. ved si pametate ked bol FEAR novinka malokto ho pustil na plne gule a tento som ja pustil na notebooku Amilo Pi 2540 na rozlisku 1024x768 so vsetkym na maximum okrem vypnuteho FSAA a iba 2xAF a slo mi to pre mna hratelnych 18-25fps :-) a tiez mi to obcasne seklo ale to bolo podla mna ze to automaticky savovalo :-)
tasik
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa tasik »

pani kedy vychadza????super hra,fakt brutal !!!
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

tasik napísal:pani kedy vychadza????super hra,fakt brutal !!!
Zatial je to ohlasene na 13. Februara.
DAMON88
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DAMON88 »

GothaR napísal:WOW. Skusil som demo a moje pocity su len a len pozitivne.
Na zostave C2D 1.8 GHz, 2 GB RAM a 8600 GT 256 MB to islo na strednych detailoch uplne vyborne. Tiez to aj velmi dobre vyzeralo. Takto si predstavujem optimalizaciu :)
K posekavaniu - nic take som neregistroval, mam pocit, ze si nejaky taky zasek pamatam, ale po GTA IV si uz asi zvyknem na cokolvek :) Kazdopadne ziadne sekanie, ktore by kazilo dojem z hry som si nevsimol.
Atmosfera je tam opat vyborna, v deme bola myslim este lepsia ako v povodnej hre.
Chvalim aj dobre spracovany HUD a cely system s PDA.
ja to rozbeham na 3200+ athlone 2.01GHZ na high :) grafa ati X1600 podla GTAIV 128mb podla mna 512MB 2GH ram :D som to prave presiel a ten zaciatok je dost nechutny jak idet po tej chodbe a ta krv je uzasna :) no proste vyzera to tak ze po dlhom case prva nedo...ana hra na PC :) uz sa tesim na full to bude asi jedina hra co budem hrat na PC :? .....uz ma sere jak na nas PC-ckarov seru tak idem na Xbox :oops:
matt12
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa matt12 »

rochedo napísal:tak som to zahral a mozem povedat ze je to kandidat na hru roka... perfektne atmosfera, grafika, bombasticke zvuky. na mojom stroji som dal vsetko na high 1280x1024 +aa+af16x slape v pohode, zajtra spustim fraps. Niektore chyby sa vsak najdu a dost mi to vadi: orezany obraz na 4:3 + konzoloidny feeling :) je to konverzia, vidno z celeh hry ze je to port ale aspon optimalizacia na jednicku podla mna. zajtra doplim nejake screeny ked pridem domov. Uz aby tu bola plna hra
na kandidata hry roka je este skoro nemyslis :P
KoCi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa KoCi »

kolko ludi tolko chuti - mne napr. fear nesadol vobec, a dvojka demo mi tiez nic nehovori - jedna z mnoha tych, ktore proste su, ale keby neboli, nemam co lutovat. Povedal by som ze priamociara nahanacka, hrajuca sa na atmosferu, ale takymi prvkami, az sa nad tym musim pousmiat (hrkajuce skrinky a blikajuce svetlo so mnou ozaj nic nerobia - lacny trik z mnozstva teenagerskych kvazihororov).
Svojim sposobom aj DeadSpace bol nahanacka podobneho stylu, ale ten ma chytil - jeho atmosfera mi bola daleko blizsia.
rochedo
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa rochedo »

matt12 napísal:na kandidata hry roka je este skoro nemyslis :P
Vsak preco, kvalitnych hier nie je nikdy dost a zvlast kvalitnych fpsiek na pc. Kludne to moze byt fps roka.
matt12
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa matt12 »

rochedo napísal:Vsak preco, kvalitnych hier nie je nikdy dost a zvlast kvalitnych fpsiek na pc. Kludne to moze byt fps roka.
ja nevravim ze zo nieje kvalitna hra..naopak vyzera to vynikajuco....len ej skoro hovorit o hrachroka ked jelen koniec januara :P
rochedo
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa rochedo »

matt12 napísal:ja nevravim ze zo nieje kvalitna hra..naopak vyzera to vynikajuco....len ej skoro hovorit o hrachroka ked jelen koniec januara :P
minuly rok vysiel burnout paradise na konzoly niekedy asi na konci januara a bol nominovany na racing roka... cize termin nie je dany staci aby to vyslo v danom roku
21rOBO21
Star
Star

Príspevok od používateľa 21rOBO21 »

F.E.A.R. 2 PROJECT ORIGIN (2009/RUS)
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

Azbuka mi nejde, pockam na ENG verziu.. :? dej je totiz sucastou hry
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

F E A R 2-Project Origin READNFO-TL
este nespustitelne.. ale vyzera to tak, ze onedlho to bude vonku.. btw ma to 11.28GB
kde su tie stare casy, kedy boli hry na dve CD a to uz bolo vela :D
Hulkm
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hulkm »

Šu-Do napísal:F E A R 2-Project Origin READNFO-TL
este nespustitelne.. ale vyzera to tak, ze onedlho to bude vonku.. btw ma to 11.28GB
kde su tie stare casy, kedy boli hry na dve CD a to uz bolo vela :D
:D take casy su prec po Turokovi s 12GB a GTA 4 s 14GB atd.
Royalflush
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Royalflush »

Njn moj 90gb HDD uz neni bohvie co :(

k teme : Vyzera to pekne :) urcite to skusim
Napísať odpoveď