F.E.A.R. 2: Project Origin
tak asik som potom v hrani hier lama ...
alebo som stratil pojem o case neviem...ale hentak rychlo(10-15min) sa mi to nepodarilo prejst...ale to je fuk
co sa tyka hw narocnosti myslim ze hra je dobre zvladnuta...moja zostava
AMD athlon64 X2 4800+ oc na 3GHz
2x1gb ram a atina 4850 skoro vsetko na max..nechal som to na autodetekciu upravil som si len rozlisenie na lcd-cko teda 1440x900 obcas mi to tiez sekne tak na 1-2 sek ale potom to ide hned svizne dalej..kazdopadne demo ma presvedcilo o tom aby som vyskusal aj plnu hru ked vide...pritom fear jednotku som hral kratko a neoslovila ma
co sa tyka hw narocnosti myslim ze hra je dobre zvladnuta...moja zostava
AMD athlon64 X2 4800+ oc na 3GHz
2x1gb ram a atina 4850 skoro vsetko na max..nechal som to na autodetekciu upravil som si len rozlisenie na lcd-cko teda 1440x900 obcas mi to tiez sekne tak na 1-2 sek ale potom to ide hned svizne dalej..kazdopadne demo ma presvedcilo o tom aby som vyskusal aj plnu hru ked vide...pritom fear jednotku som hral kratko a neoslovila ma
-
James13579
Star
aj vam sa prejavuje mensie zasekavanie? napr: idem po chodbe a akurat vtedy zazvoni zvonec a ide mi to take 2 sekundy trhane a potom to ide normalne. Alebo ked vojak na azciatku zabije dakeho typka a skocim dierou dole a vtedy to iste urobi. Robi to niekomu? Mam AMD ATHLON 64 X2 4800+, 4x1gb ddr2 800mhz, MSI 8800gt 512MB oc, WinXp pro sp3 32bit, 181.22 WHQL.
-
webmasterr
Medium Professional
WOW. Skusil som demo a moje pocity su len a len pozitivne.
Na zostave C2D 1.8 GHz, 2 GB RAM a 8600 GT 256 MB to islo na strednych detailoch uplne vyborne. Tiez to aj velmi dobre vyzeralo. Takto si predstavujem optimalizaciu
K posekavaniu - nic take som neregistroval, mam pocit, ze si nejaky taky zasek pamatam, ale po GTA IV si uz asi zvyknem na cokolvek
Kazdopadne ziadne sekanie, ktore by kazilo dojem z hry som si nevsimol.
Atmosfera je tam opat vyborna, v deme bola myslim este lepsia ako v povodnej hre.
Chvalim aj dobre spracovany HUD a cely system s PDA.
Na zostave C2D 1.8 GHz, 2 GB RAM a 8600 GT 256 MB to islo na strednych detailoch uplne vyborne. Tiez to aj velmi dobre vyzeralo. Takto si predstavujem optimalizaciu
K posekavaniu - nic take som neregistroval, mam pocit, ze si nejaky taky zasek pamatam, ale po GTA IV si uz asi zvyknem na cokolvek
Atmosfera je tam opat vyborna, v deme bola myslim este lepsia ako v povodnej hre.
-
berija111
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
tuto hru chvalim podarila sa im velmi dobre
FEAR jednotka bola velmi dobra a tie expanzie vidno ze to nerobili podla svojej predstavivosti tato dvojka ma nadvezovat priamo na jednotku
a podla mojho nazoru co sa tyka grafiky tak je velmi pekne spracovana aj ked na dnesnu dobu by clovek cakal nieco ine. ved si pametate ked bol FEAR novinka malokto ho pustil na plne gule a tento som ja pustil na notebooku Amilo Pi 2540 na rozlisku 1024x768 so vsetkym na maximum okrem vypnuteho FSAA a iba 2xAF a slo mi to pre mna hratelnych 18-25fps
a tiez mi to obcasne seklo ale to bolo podla mna ze to automaticky savovalo 
-
DAMON88
Professional
- Kontaktovať používateľa:
ja to rozbeham na 3200+ athlone 2.01GHZ na highGothaR napísal:WOW. Skusil som demo a moje pocity su len a len pozitivne.
K posekavaniu - nic take som neregistroval, mam pocit, ze si nejaky taky zasek pamatam, ale po GTA IV si uz asi zvyknem na cokolvekKazdopadne ziadne sekanie, ktore by kazilo dojem z hry som si nevsimol.
na kandidata hry roka je este skoro nemyslisrochedo napísal:tak som to zahral a mozem povedat ze je to kandidat na hru roka... perfektne atmosfera, grafika, bombasticke zvuky. na mojom stroji som dal vsetko na high 1280x1024 +aa+af16x slape v pohode, zajtra spustim fraps. Niektore chyby sa vsak najdu a dost mi to vadi: orezany obraz na 4:3 + konzoloidny feelingje to konverzia, vidno z celeh hry ze je to port ale aspon optimalizacia na jednicku podla mna. zajtra doplim nejake screeny ked pridem domov. Uz aby tu bola plna hra
kolko ludi tolko chuti - mne napr. fear nesadol vobec, a dvojka demo mi tiez nic nehovori - jedna z mnoha tych, ktore proste su, ale keby neboli, nemam co lutovat. Povedal by som ze priamociara nahanacka, hrajuca sa na atmosferu, ale takymi prvkami, az sa nad tym musim pousmiat (hrkajuce skrinky a blikajuce svetlo so mnou ozaj nic nerobia - lacny trik z mnozstva teenagerskych kvazihororov).
Svojim sposobom aj DeadSpace bol nahanacka podobneho stylu, ale ten ma chytil - jeho atmosfera mi bola daleko blizsia.
Svojim sposobom aj DeadSpace bol nahanacka podobneho stylu, ale ten ma chytil - jeho atmosfera mi bola daleko blizsia.
minuly rok vysiel burnout paradise na konzoly niekedy asi na konci januara a bol nominovany na racing roka... cize termin nie je dany staci aby to vyslo v danom rokumatt12 napísal:ja nevravim ze zo nieje kvalitna hra..naopak vyzera to vynikajuco....len ej skoro hovorit o hrachroka ked jelen koniec januara
-
Royalflush
Guru wannabe