Facebook vs. Vzťahy
Facebook vs. Vzťahy
Podla mna to je mile ak sa dvaja ludia lubia a daju sa do vztahu aj na soc sieti. Thats all
-
Soviet
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Re: Facebook vs. Vzťahy
Musel som si takychto ludi FB Vztahovych poblokovat, lebo citat kazdy den ako jeden druhemu pise na nastenku, ze ju lubi a podobne kraviny, tak som mal chut im dat po gulke do hlavy, aby aspon nieco v nej mali. To iste co sa tyka narodenin ci vyroci ci do 5min po rozchode si tam dat Single, aby ludia pisali, ze juuuj co sa stalo, mi pride uplne na hlavu.Ak sa ma aj nejaka dievcina pyta, ci mam FB, tak radsej poviem, ze nie, truby daju aspon pokoj a tie, ktore naozaj chcu s clovekom sem tam vybehnut, si cestu najdu.
Sa mi rata pri byvalej, som si pocas vztahu vytvoril druhe konto s menom "Zlatiste Pivecko" a vymenil vztah s nou, za tento s "Piveckom", kde som este hodil fotku mna s pivom a tagol sa tam a dievca skoro roztrhlo
Davno som sa tak nepobavil.
Sa mi rata pri byvalej, som si pocas vztahu vytvoril druhe konto s menom "Zlatiste Pivecko" a vymenil vztah s nou, za tento s "Piveckom", kde som este hodil fotku mna s pivom a tagol sa tam a dievca skoro roztrhlo
Tomuto ani sám neveríšSoviet napísal:Ak sa ma aj nejaka dievcina pyta, ci mam FB, tak radsej poviem, ze nie
-
Soviet
Darca
Filipito: Bohuzial je to tak
Aj keby jej ho dam, tak ma podla mena ani emailu (celkovo) nenajde, nakolko to tak mam nastavene. Cize ked ja mam zaujem, vypytal by som si ja. Som zastanca stareho rezimu zavolania si (vybehnutia von) a nie pisania si a cakania kym je niekto "Online"..
Tak potom máš môj veľký rešpekt, naozaj. Zástancov "starého" režimu je naozaj málo... To si drž 
-
audiotrack
VIP
a veď nech si píšu na nástenku, veď o tom je facebook
-
Soviet
Darca
Hlavne, ze v ten den su spolu, budu si volat a na FB existuju Sukromne spravy. Ale tak drbme to na oci kazdemu, nech vidi, aki sme zalaskovani
Juuj..ake roztomile hrdlicky
-
hojko
Site Admin
Ciastocne suhlasim so Sovietom. Ak si napisu raz za rok na nastenku alebo napriklad na narodeniny, ze sa lubia, tak preco nie. Ale mam na FB aj takych, kde to citam 3x za tyzden. Podobne ako som cez vikendy cital, kto ma aku opicu, az som si tych ludi skryl a mam pokoj.
Presne tak, dať si ich skryť a pokoj
Ja napr vôbec neodsudzujem ak píše niekto niekomu na nástanku kvôli narodeninám, alebo na Valentína, v deň výročia... To je imho úplne v pohode
-
audiotrack
VIP
podla mňa riešite blbosti. Facebook bol vždy a vždy aj bude o písaní na nástenku. Na verejné miesto kde to každý číta, alebo napísanie niekomu inému tak, aby to iní čítali. To je celá jeho podstata. Ak sí píšu 3x do týždňa že sa lúbia, tak to je už dosť bordel ale ak si napíšu raz za čas tak mi je to šuma fuk. V čom by bolo iné keby si to pošlú súkromnu správou? Stále je to na internete, stále to nie je osobné a povedané do očí. Ja v tom rozdiel nevidím (a téma sa volá fb vs vzťahy)
-
Grim
Darca
...ja v tom rozdiel vidím...zatiaľčo na nástenke je to viac menej za účelom pózerstva, v SS je pravdepodobnejší úprimný úmysel...
-
hojko
Site Admin
audiotrack: Rozdiel v sprave a v nastenke poznas aj sam. Ak nie, tak je rozdiel v tom, ze v sprave si to mozu citat len oni dvaja, kdzeto pri nastenke tym obtazuju dalsie stovky ludi.
čiže na nástenke to nie je myslene úprimne?
-
Grim
Darca
...skôr to zaváňa pózerstvom ako úprimnosťou...samozrejme, nechoďme z extrému do extrému...keby nechceli aby o nich ktokoľvek vedel, tak by obaja partneri zrušili FB alebo minimálne zablokovali všetok obsah pred všetkými priateľmi...na druhej strane ale nieje dobrá ani prílišná otvorenosť...
-
hojko
Site Admin
Grim, z toho co pises sa mi tak zda, ze trpis pocitom menejcennosti alebo ako by som to slusne opisal. Ak si dam, ze som s niekym vo vztahu, tak sa podla teba chcem chvalit a chvastat pred kamaratmi, ktorych na FB mam a mozno aj pred cudzimi ludmi, pokial mam povolene taketo zobrazovanie. Ak niekomu na nastenku napisem, ze ju ludim, tak to zavana pozerstvom a je to opat podla teba len chvalenie alebo nieco podobne. Ty si single a zavidis, co???
-
audiotrack
VIP
pozerstvo? Mne zase ako pozerstvo príde keď niekto hádže fotky áut, lebo mňa auta nezaujímajú a berem to že machruje. Alebo keď niekto napíše ako sa opil, lebo ja som abstinent. Takéto statusy a videa a pod ma nezaujímajú. Ale to že moji kamaráti sú vo fungujúcom alebo rozpadajúcom sa vzťahu ma zaujíma, lebo sú to moji kamaráti. Ak to teba otravuje, tak si ich zablokuj. Ale ja si také statusy aj celkom rád pozrem a občas sa aj pousmejem nad nimi
-
Soviet
Darca
audio: A zaujimalo ta to aj predtym ako bol FB? Myslim vztahy vsetkych ludi co tam mas? Lebo ja o kamosoch, ktory su naozaj kamosi, viem taketo veci aj bez cumenia na FB.
A teraz som sa zamyslel aj nad takouto situacioi: Chalan ma na salame FB, ale pojde sa tam raz za den pozriet, pritom jeho priatelka je tam dlhsie cez den a napise mu na nastenku ako ho lubi a neviem co. On ako salamista, aj ked ju naozaj lubi, jej nato neodpise nic/nelikne a tak. Myslis, ze po dakych opakovaniach by ju to nezacalo stvat a nedala by mu to na oci vonku, ze preco nanu kasle, aj ked pritom nekasle, len mu to pride zbytocne?
Preto si myslim, ze cele tieto kraviny by sa mali riesit vonku medzi nimi a nie to davat na oci aj ostatnych. A casto pocujem aj o tom, ako to vztahu neklape, ale na FB sa pretvaruju pred ludmi a posielaju si taketo veci, aby nebolo vidno, ako im to neklape.
A teraz som sa zamyslel aj nad takouto situacioi: Chalan ma na salame FB, ale pojde sa tam raz za den pozriet, pritom jeho priatelka je tam dlhsie cez den a napise mu na nastenku ako ho lubi a neviem co. On ako salamista, aj ked ju naozaj lubi, jej nato neodpise nic/nelikne a tak. Myslis, ze po dakych opakovaniach by ju to nezacalo stvat a nedala by mu to na oci vonku, ze preco nanu kasle, aj ked pritom nekasle, len mu to pride zbytocne?
Preto si myslim, ze cele tieto kraviny by sa mali riesit vonku medzi nimi a nie to davat na oci aj ostatnych. A casto pocujem aj o tom, ako to vztahu neklape, ale na FB sa pretvaruju pred ludmi a posielaju si taketo veci, aby nebolo vidno, ako im to neklape.
-
Grim
Darca
...netrpím pocitom menejcennosti...a netlač to do extrému...ja som mal na mysli pubertálne prípady...medzi vyspelejšími ľuďmi sa takéto situácie stávajú tak zriedka, že je možné ich tolerovať a hranica kadencie príspevkov na stene je v normále...ja osobne písanie zaľúbených správ na nástenku neobľubujem...to či som alebo niesom single si nechám pre seba, neinformujem o tom ani na FB, takže nevdiím dôvod, prečo by som to mal písať sem...
-
audiotrack
VIP
áno, zaujímalo ma to vždy. Mám tam kopec ľudí ktorí nie sú z môjho okolia, a spoznal som ich na výške alebo podobne, tak nie s každým sa dá kecať osobne. Niektorých som nevidel dlhé roky, ale aj keď nebol facebook a písali sme si cez icq, vždy som sa spýtal aj na ich polovičky, či sú ešte spolu, ako sa im darí a podobne.Soviet napísal:audio: A zaujimalo ta to aj predtym ako bol FB? Myslim vztahy vsetkych ludi co tam mas? Lebo ja o kamosoch, ktory su naozaj kamosi, viem taketo veci aj bez cumenia na FB.