Viem ze je to nezdrave tak ci tak, ale chcem vediet. A prosim odpovedat fajciarov, lebo od nefajciarov nebude objektivna odpoved
Fajcenie a choroba
Fajcenie a choroba
Chcem sa spytat moze sa pocas choroby fajcit? Alebo lepsie povedane fajcite vy pocas choroby? Nemyslim chorb,a horucky, ale kasel.
Viem ze je to nezdrave tak ci tak, ale chcem vediet. A prosim odpovedat fajciarov, lebo od nefajciarov nebude objektivna odpoved
-
nErD. ' z
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
zalezi aj co fajcis
brat mi vysvetloval (studuje medicinu) ze marihuana obsahuje dake latky co zvacsuju priedusnicu a stlmuju kasel. Avsak fajcenie marihuany zhorsuje kopu inych veci okrem kaslania, idealna volba by bola nejaka inhalacia alebo nieco take 
Inak pocas choroby som si velakrat zapalil cigu, neviem ci mi to chorobu zhorsilo ci zlepsilo...
zas aby tu nevznikol flamewar drogy su zle nikdy ich neskusajte atd.....
Inak pocas choroby som si velakrat zapalil cigu, neviem ci mi to chorobu zhorsilo ci zlepsilo...
zas aby tu nevznikol flamewar drogy su zle nikdy ich neskusajte atd.....
ja mam prave takuto situaciu... zapalil som si dnes dve cigarety...
ked som ich fajcil uplne sa mi to zlepsilo, proste lepsie sa mi dychalo,
prestala bolest hrdla, len teraz vecer je to kus horsie, no to moze byt
aj postupom choroby.... ale ked sa na to pozries z hladiska lekarskeho
tak mas znizenu oslaben imunitu a tymto by sa ti to malo len zhorsit
ked som ich fajcil uplne sa mi to zlepsilo, proste lepsie sa mi dychalo,
prestala bolest hrdla, len teraz vecer je to kus horsie, no to moze byt
aj postupom choroby.... ale ked sa na to pozries z hladiska lekarskeho
tak mas znizenu oslaben imunitu a tymto by sa ti to malo len zhorsit
-
mr_margera
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
ja som bol teraz chory, asi mesiac v kuse kasel, aj nejake horucky som mal a sople...
ja mam taku zasadu ze fajcim, pokial citim chut tej cigy, ak to zajde do takeho stadia, ze necitim chut, tak nefajcim... teraz som nefajcil asi 5 dni uplne bez problemov a to ja fajcim 10 cig denne.
btw, ked ste tu spominali tu trafku, tak ta v chorobe neprospieva, ale ani neskodi
btw, ked ste tu spominali tu trafku, tak ta v chorobe neprospieva, ale ani neskodi