Fallout 3

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
Runes
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Fallout 3

Príspevok od používateľa Runes »

Runes napísal:tiez mam pocit proste dakde si daco zabudol splnit pozri ktore questy ti chybaju :-)
//tu žiadny patch nenájdeš. NO WAREZ
OMG to uz jaky najmudrejsi admin toto napisal ked sa ani podpisat nevedel ???
ja som tu od dakoho chcel aby mi tu daco posielal abo tak ??? ja som sa pytal ci dakto ma daky funkcny no cd patch na GOTY CZ kedze to mam doma ale fakt sa mi nece sade tahat DVD co ti to tu mam odfotit ze mam doma oreginal ??? dokonca 2x jeden zberatelsky kufrik a 2 GOTY. Ja sa len pytam ci je lebo som ho nenasiel teda len pre anglicku verziu. Taktiez neviem ci sa PATCH da povazovat za warez. Ale samozrejme dejte mi moc a ja vas nazenu do prace i v sobotu i v nedeli. Uz si si mohol vsimnut datum zalozenia konta a prispevky de by si videl ze asi poznam pravidla fora.
Prílohy
31052010036.jpg
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

nieje náhodou no cd patch a crack to isté ? :)
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

no jak sa to vezme, crack je fakt piratska verzia ale cd patch je vo velkom mnozstve pouzivany aj u vlastnikov oreginal hier riesil som to vzdy cd imageom ale 2vrstvove DVD image to uz je trosku palka aj pre HDD. A ja to hravam ked mam nahodou cas a proste stale tahat skatulu zo sebou sa mi nece uz len koli tomu aby sa to neposkodilo taktiez mat to v mechanike je hlupost bo potom to vzdy pri bootovani skusa aj dvd medium. Patch by som skor zadefinoval ako fixator urciteho problemu :-D

EDIT// a tak ma napada povodny post nebol poslite mi to ale či to dakto vobec ma lebo som ho nenasiel.
Filipito
Darca
Darca

ok ja len či náhodou :)
ako pozerám si zberateľ, nemal by si záujem o originálky datadiskov - add onov k falloutu 3 ? (mám obidve) , viem že máš GOTY ale tak na doplnenie zbierky :D
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

hehe asi ne dik :-) ja ani niesom tak zberatel ako zastanca dobru hru podporim a ten kufrik tak ten je v nemcine pretom som kupil ten pack kde je vsetko v CZ. Ten kufrik som chcel hlavne koli kufriku a vault boyovi :-)
BTW a kolko by si zato chcel :-P
PsychoS
Professional
Professional

Príspevok od používateľa PsychoS »

o fallout 3 moc neviem. len pred dvoma dnami som sa do toho pustil. co obsahuju datadisky? poucte ma prosim.
Filipito
Darca
Darca

Runes - netuším , prešiel som to tak to radšej niekomu posuniem, kto si to užije :) samozrejme nechcem zato veľmi veľa
Psychos - pokračovanie príbehu , nové misie, rozvinutejší dej
PsychoS
Professional
Professional

na predoslej strane som pisal jeden problemik. nenaslo by sa riesenie plz?
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

The Pitt
Pittsburgh býval kedysi priemyselným centrom predvojnového sveta.Mesto bolo ušetrené hororov nukleárneho ohňa len preto, aby boli jeho obyvatelia zasiahnutí strašnou epidémiou ochorení, infekcie a mutácie.
Operation Anchorage
Odohráva sa vo vnútri virtuálnej reality, v podstate ide o rekonštrukciu vojenskej akcie, na ktorej došlo dlho pred udalosťami F3.Úlohou je oslobodiť Anchorage na Aljaške, čo pre hráča znamená celkom nové prostredie, a vzhľadom na to, že na programe dňa bude najmä urputné bojovanie, tak aj hrateľnosť nového obsahu bude iná.
Broken Steel
Pridáva nové lokácie a zároveň aj vylepšuje tie už existujúce.Z nových zbraní bol pridaný ťažký plameňomet az nepriateľov sa tešte na supermutanta vyzbrojeného laserovou puškou.Maximálna dosiahnuteľná úroveň potom bola zvýšená z dvadsiate na tridsiatom.
Point Look
Takmer všetok obsah tohto prídavku nemá s pôvodným Fallout 3 moc spoločného.Ako by šlo o úplne inú hru.Iba na rovnakom engine a s rovnakým RPG systémom.
Mothership Zeta
Budete v ňom uneseni na palubu mimozemskej lodi a budete musieť prísť na to, prečo vlastne emzáci ľudí unášajú, čo majú za lubom a hlavne im v tom zabrániť.
PsychoS
Professional
Professional

to ma nejak moc nelaka. akosi to odbaca od tej klasiky
Filipito
Darca
Darca

garantujem ti že o chvíľu to máš prejdené a keď ťa to chytí tak datadisky budú prvá voľba na ktorú siahneš
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

no nepoviem ti nemal som tu cest sa este dostat k datadiskom bo stale daco ale co mam takeho fanatickeho kamarata tak ho bavil len pit a broken stell. Uvidim v lete sa vyblaznim sak to uz bude aj new vegas pomalicky. Ale aj tak na Falloout 2 to nema cele jak to je :-D. Keby raz spravili komplet fallout 2 v engine 3 meheheheheh to by bola "parenica" na pol roka a stale znova.
dair
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa dair »

dufam ze mi bude vediet, niekto poradit, stale ked hram hru, blika mi v pravom hornom rohu biely stvorec co vyzera ako windows oznamenie a neviem sa toho zbavit? :((((( (ikonu aj upozornenia som vypol a aj tak)
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

nemas nahodou vistu ??? mne sa to obcas prekryvalo z tym postranym somarom de su hodiny kalendar vykon etc. volalo sa to povodne google desktop ale vo viste to je neviem co lebo je to sucast systemu. Taktiez to moze byt oznamenie o zmene rozlisenia
PsychoS
Professional
Professional

Filipito napísal:garantujem ti že o chvíľu to máš prejdené a keď ťa to chytí tak datadisky budú prvá voľba na ktorú siahneš
Ja som podlahol. Idem na DT. Ale poterboval by som poradit. Ako to ide v tych datadiskoch? ma to nejaku postupnost alebo pokracovanie pribehu? Nadvezuje to? Aby som nahodou nepreskocil nejaky diel. A ked tak mozete mi tu postupnost nejak priblizit?
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

no ked si precitas oco v tych dieloch ide tak pochopis :-) sam so to este nehral ale sak logicky:
The Pit sa drzi prostredia F3 takze asi sa jemne bude tykat pribehu, Anarchagore - virtualna realita ??? heh uplne mimo dejovej linie akurat mozno priblizi ako to vyzeralo pred vojnou teda pocas nej, Brooken steel neviem, Point look absolutne mimo F3, Zeta - asi tiez akurat sa to mierne tyka F3 stylom ze po mape F3 prides k ufu a uz ides ta het zo zemegule :-) Taktiez kukni na youtube troska to napovie.
Filipito
Darca
Darca

Operation Anchorage je imho najlepší datadisk do F3 :)
mARILYN mANSON
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa mARILYN mANSON »

V príbehovej línii pokračuje iba Broken steel. Ostatne z dejovou líniou nesúvisia.
Ale dobré su všetky, podľa mňa.
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Filipito napísal:Operation Anchorage je imho najlepší datadisk do F3 :)
Neviem nehral som ale co som kukal videa tak mi to skor prislo ako akcna strielacka zasadena do enginu F3 :-)
PsychoS
Professional
Professional

V upozorneniach som cital ze tato hra je nachylna na mnohonasobne prechadzanie. Mozem sa spytat kolko krat to kto presiel? Ja 3x
Napísať odpoveď