Fallout 4

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
hrban
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Fallout 4

Príspevok od používateľa hrban »

2mm EC náboje tu

btw, vraj je tá zbraň dostupná u vendorov až od lvl 30.

dmg 322 je záklandý bez perkov, perky idú ešte nad to. Aj legendary bonus ešte ide nad tých 322.

//autoeditácia príspevku (19 Nov 2015, 22:17)
PsychoS napísal:Mozno si buchol aj nejake drogy a to cislo hned skocilo. Ako som pisal 180 brokada. a to mam na nej nejaky + dmg bonus lebo je legendarka. a 4/5 rifle. aaaa lone wandere 2/3. takze este tam cosi ziskam. Ale toto na obrazku je ozaj unikatna zbran. Ale povedal by som ze asi ta sniperka laserova na 6 otoceni bude top. Len je taka pomala. Mozno sa ale mylim.

Noso: nic tym nestratis ked si zahras len fallout 4. Ten pribeh ako keby zacinal vzdy odznovu. A potom mozes tocit snami. :)
Psychos, bavíme sa o gauss rifle, tá má základný dmg 132 (úplne bez modovania), k tomu ju vymóduješ a si na 330 základný dmg. Do toho ak je legendárka tak máš hneď 330 plus percentá. a k tomu idú ešte všetky perky, čiže si niekde okolo 500 dmg.

Kto neverí, tak postnem screen s vymodovanou gausovkou na postave lvl 1. Bude mať presne tie staty ako táto na fotkách.
Steju
King
King

Príspevok od používateľa Steju »

Zbraň som teda u vendorov ešte nevidel, ale náboje naozaj až od lvl30 + predáva ich aj tá čubka v The Castle po otvorení armory.

btw už som prepol na survival, baví ma to čím ďalej tým viac, zbrane pekne vymakané a questy konečne ubúdajú nie pribúdajú... už len čakám na lvl 41 nech mám všetky 'hlavné' perky, teraz som 32... nebyť tých nepodarených dialógov bola by to učite moja bestest hra ever :)
hrban
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

na tie dialógy je už mod, tu http://www.nexusmods.com/fallout4/mods/1235/? síce má ešte nejaké muchy ale to sa snáď opraví.
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

Lone Wander perk:
2. úroven - When adventuring without a companion, you take 30% less damage and carry weight increases by 100
3. úroven - When adventuring without a companion, you do 25% more damage.

Ak to prdnem na 3. úroven tak prídem o bonus z 2. úrovne alebo budem mat oba bonusy? Lebo pre mna v tomto stave 2. > 3.
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Popravde neviem, ale ved si uloz hru ked ziskas novy level, pridaj si ten perk, pozri na carry weight a podla toho uvidis. Ak sa znizi, tak si nacitaj ulozenu hru a vyber iny perk.
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa aacid »

myslim ze nie, to by bola blbost trochu, a to spravne chapem, tak ty ked mas v perku 2 ranky tak mas oba, nie iba ten najvyssi. napriklad Party Boy perk 1 hovori ze sa nestanes zavysli na alkohole a druhy hovori ze sa ti zdvojnasobia efekty. nehovori uz nic o zavyslosti, ale stale nemozes byt zavysli.

mimochodom taka zaujimavost, pri googleni lone wanderer perku som zistil ze sa ti to bude zaratavat aj ked mas pri sebe dogmeata... ale iba dogmeata...
naserie, to je zrovna jediny companion ktoreho nechcem ani za svet :D
DropDead
Addict
Addict

Príspevok od používateľa DropDead »

to znie celkom super...občas som ho vyvenčil, keďže po čase už ani nebreše v sanctuary
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

ja po tom co som ho stretol na cerpacej stanici, tak som ho poslal do sanctuary... od vtedy som ho uz nevidel... divne. keby bol v sanctuary tak by som ho urcite pocul brechat.
DropDead
Addict
Addict

Príspevok od používateľa DropDead »

on je zalezený v nejakej z búd, ja som všetky pobúral a postavil len jednu rovno pri mojom dome a už je tam väčšinu času

ale áno, on nebreše celkovo nejako...

každopádne teraz mám kritický nedostatok dreva...to opevnenie stálo možno aj 1000 dreva, abernathyho farmu obkladám len postupne, lebo drevo nie je..i keď tam som spravil fast travel pred hradbami, na ktorých som postavil tak 4-5 turretov, takže nemusím mať aspoň obavy, len ma napadlo, že keď tí nešťastníci vkuse otvárajú bránu, tak to bude nanič a hneď vniknú dnu
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

ja som zatial ziadne opevnenia nestaval, moc sa o tie obydlia nestaram, sanctuary mam tak aby bolo vsetko zelene (teda dostatok vody, jedla a posteli). zatial som mal iba jeden utok na drive-in kino kde som mal akurat jednu vezicku, ale prisiel som tam, supermutantov vystrielal a bolo vsetko v poho. ale tak som iba lvl16, casom budu utoky asi castejsie.
zatial ma to proste nelaka si stavat mestecko. popravde by som velmi ocenil keby si mohol nejake settlera nanominovat ako sefa sanctuary a on by sa o vsetko staral :) popripade este architekta aby aj nieco pekne postavil.
ja radsej objavujem svet.

ako je to s mrtvymi obchodnikmi? vcera som sa dostal do Covenant, obchodnicka tam mala zaujimave veci, bohuzial teraz uz nie je medzi zivymi a ani u seba ani nikde v obchode tie veci neboli, iba klasicky bordel.
mala zasielku srobov, tych mam stale nedostatok (musim poctivejsie zbierat ventilatory :) )
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Ak veľa staviate upravujete, tak scrapper perk lvl 2. je na nezaplatenie. Z inštitút zbraní toho padá hodne :)
hrban
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

ja osady neriešim hradbami, v sanctuary som postavil 5 poschodovú budovu 9x9 tam som premiestnil všetky postele, naltačil tam 40 ľudí a postavil som balkóniky s vežami a hotovo. Ináč mohli by to nejak domyslieť s tým managementom ľudí v osadách. Keď mám potom 40 ľudí tak sa ťažko zisťuje kto má zadelenú prácu a kto sa len fláka... Plus mi vadí, že tam behajú ľudia kolo domov s kladivkami, akože opravujú ale žiadna zmena, toto by sa tiež mohlo nejak domyslieť.
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

hej to nikdy neviem ked zriadim suply line ci nahodou neokopáva záhradku... ale vsak ine sa ani velmi neda zadelit, este strazenie, tot vse pokial viem... ja to sledujem ze ak ho zadelim na suply line tak klesne Food tak dam niekoho iného
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

treba pockat na nejaky mod ktory vylepsi komplet ovladanie a hadam prida aj manazment obyvatelov...

uz som to myslim pisal, ale cloveku co ma na starost ovladanie pre PC verziu by som najradsej ruky odsekol, nie len 4ka ale aj predchadzajuce fallouty (od bethesdy) a TES hry, proste na zaplakanie. najhorsie ze to nie je ani o zvyku, ze si clovek zvykne casom, uz len to ze ked modujes zbrane/brnenie tak odtial ides cez TAB ale ked upravujes osady tak je to cez ESC, pritom ESC ta z akehokolvek ineho interfejsu v hre hodi priamo do menu...

nejak si neviem predstavit tych testerov, co hraju fallout a po par hodinach sa ich niekto opyta "co si myslite o ovladani, je to v pohode?" a on povie, ze "super, fakt sa mi to paci, je to taka hra v hre, nikdy realne nevies co sa stane ked zmacknes nejake tlacidlo v roznych situaciach"...

no a to ze v roku 2015 ked chcem porovnat 2 zbrane tak musim medzi nimi scrollovat a preklikavat sa...
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Porovnávanie itemov je riešené +++ alebo --- mi statistike napr. dmg. Ak je lepšia tak je plus ak je vyrazne lepsia +++ a tak...
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

ano, ale to je iba pre odolnosti. legendarne staty, +1 INT a podobne tam neuvidis. dnes fakt kazde rpg ma nejak vymyslene porovnanie zrani, aj blby borderlands to mal vyriesene, sice blbo ale mal.

proste bethesda v tomto zaspala dobu niekde pri oblivione a od vtedy sa nikam nepohla...
PsychoS
Professional
Professional

Príspevok od používateľa PsychoS »

Da sa nejakym sposobom premiestnit perk. Na zaciatku som omylom utartil do zlej veci. Nejaky mod alebo nieco.
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

No jasné, že nie.
hrban
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

jedine cez konzolu by to asi šlo. Ale to nie je ''oficiálny'' spôsob.
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

mna to tiez sralo, som si zle precital perk, myslel som si ze to je na modovanie zbrani (bolo to hned pod modovanim armoru) a to bolo iba na zbrane na blizko.

myslim ze oficialna odpoved je taka ze maximalny level neexistuje a teda mozes postupne ziskat uplne vsetky perky.
Napísať odpoveď