Falzifikácia
Falzifikácia
Chcem sa spytat povazuje sa citacka kariet so znakom BMW ale ktoreho skutocny vyrobca nieje spolocnost BMW, za falzifikat? V skutocnosti nejde o napodobneninu nejakeho konkretneho vyrobku ako napr. tie cinske apple iphony pretoze BMW spolocnost citacky kariet nevyraba, ale zas ide o zneuzitie znacky. Cize zaujima ma ci ide o porusenie zakona alebo ci je mozne taketo vyrobky predavat
-
jin
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Re: Falzifikácia
Pokiaľ nechceš mať na krku žalobu za zneužitie chráneného loga značky, tak s tým na trh nechoď. Nejde tu o to, že to nie je falzifikát, ale o to, že použiješ chránené logo BMW na iný výrobok a hlavne, že na to nemáš povolenie.Miňo_sk napísal:Chcem sa spytat povazuje sa citacka kariet so znakom BMW ale ktoreho skutocny vyrobca nieje spolocnost BMW, za falzifikat? V skutocnosti nejde o napodobneninu nejakeho konkretneho vyrobku ako napr. tie cinske apple iphony pretoze BMW spolocnost citacky kariet nevyraba, ale zas ide o zneuzitie znacky. Cize zaujima ma ci ide o porusenie zakona alebo ci je mozne taketo vyrobky predavat
Niesom vyrobca, mal som ale v plane par takych od vyrobcu objednat ale radsej to teda necham takjin napísal:Pokiaľ nechceš mať na krku žalobu za zneužitie chráneného loga značky, tak s tým na trh nechoď. Nejde tu o to, že to nie je falzifikát, ale o to, že použiješ chránené logo BMW na iný výrobok a hlavne, že na to nemáš povolenie.
Od akeho vyrobcu?
Pokial si to chces len kupit - to trestne nie je. Trestna je vyroba a predaj.
Na alibaba.com je kopec takychto cinskych vyrobcov ktori tam tieto produkty predavaju a tie so znackou su zrejme vsetko falzifikatyKoCi napísal:Od akeho vyrobcu?
-
johny541
King
- Kontaktovať používateľa:
Väčšinou sa tie čínske logá niečím líšia od originálu. Pošli link.
Na alibabe je hlavne kopec podvodnikov.