Farma - reality show
-
adr0z
Zablokovaný
- Kontaktovať používateľa:
Re: Farma - reality show
Inak tie biele blbosti čo maju na krkoch sú mikrofony ??
Podla mna nejake kamery, ked sa obcas amatersky samy natacaju. Ako napr. ked Michal ukazoval ako sa ostrihal.
Aj ja som nad tým rozmýšľal
a myslím že to sú mikrofóny..lebo keď si všimneš na tele nikde mikrák nemajú, tak isto medzi nimi nikto nebehá s mikrofónom, a všetko je počuť aj keď je kameraman ďaleko..a okrem toho to nosí každý jeden takže bude to mikrofón
inač, čo náš Prince of Slovakia ? nikto za ním nebol?
//je pravda že majú tie ich kamery, ale to by asi nevláčili nonstop na krku..či?
inač, čo náš Prince of Slovakia ? nikto za ním nebol?
//je pravda že majú tie ich kamery, ale to by asi nevláčili nonstop na krku..či?
Podľa mňa je to mikrofón a tie kamery majú niekde uložené a ptm si po nich idú keď sa chcú natočiť.
-
w00dy
Light Star
Asi nie
ale ako smutne pozeral...ja by som kludne za nim prisol vyzera na riadneho haluzaka 
-
adr0z
Zablokovaný
Tak trochu metrak ale inak vyzera v pohode iba je trochu priteplený 
//autoeditácia príspevku (25 Aug 2011, 21:52)
Tak čo ? Disk téma, spievanie, golf s ovčími hovnami, almanach, pílenie dreva alebo preťahovanie ?
//autoeditácia príspevku (25 Aug 2011, 21:52)
Tak čo ? Disk téma, spievanie, golf s ovčími hovnami, almanach, pílenie dreva alebo preťahovanie ?
FARMU sledujem a veľmi ma to baví. Nesledujem to v TV, vadia mi tie dlhé reklamy, radšej si to pozriem v archíve
).
Najviac to prajem Mišovi, aj keď neviem, podľa mňa si dosť myslí o sebe. A keď som videl ten jeho pravopis (pozeral som si jeho oficiálny profil) tak to je fakt bieda. Myslel som si, že je vzdelanejší. Áno, podľa pravopisu sa ľahko dá zistiť, kto je ako vzdelaný.
Ale napriek tomu mu držím, a druhému, komu to najviac prajem, je Lenka, aj keď mi nie je nejak veľmi sympatická. Nepáči sa mi, ako berie to tehotenstvo s ľahkou váhou atď.
A veľmi som sa smial, keď Kubo vyznal lásku Andrei. Tí sa k sebe fakt hodia, jeden "múdrejší" ako druhý
)
Najviac to prajem Mišovi, aj keď neviem, podľa mňa si dosť myslí o sebe. A keď som videl ten jeho pravopis (pozeral som si jeho oficiálny profil) tak to je fakt bieda. Myslel som si, že je vzdelanejší. Áno, podľa pravopisu sa ľahko dá zistiť, kto je ako vzdelaný.
Ale napriek tomu mu držím, a druhému, komu to najviac prajem, je Lenka, aj keď mi nie je nejak veľmi sympatická. Nepáči sa mi, ako berie to tehotenstvo s ľahkou váhou atď.
A veľmi som sa smial, keď Kubo vyznal lásku Andrei. Tí sa k sebe fakt hodia, jeden "múdrejší" ako druhý
-
evilbanana
Medium Star
Zaujímavé včera.. videli ste ukážku na ďaľší týžďeň? prídu tam všetci čo tam boli a podľa mňa to prebehne tak že ony hlasovaním povedia kto vyhrá 50k.. Lebo som počul ako Michal hovoril že to nieje spravodlivé
Hej všimol som si ako im tam tuším Miky demoloval kadibudku 
Skor urcia toho kto pojde do finale + farmar tyzdna a zvysni dvaja si daju duel. Lebo kveta hovorila, ze sa este nevie kto vyhral.
P.S. : Na zdravia Lenka.
P.S. : Na zdravia Lenka.
jarova im dohodila fotenie.. zeny si zarobia
http://www.pluska.sk/soubiznis/farma/ex ... orgie.html
http://www.playboy.sk/index.php?article=82
http://www.pluska.sk/soubiznis/farma/ex ... orgie.html
http://www.playboy.sk/index.php?article=82
-
evilbanana
Medium Star
na tom play magazine je dole vlavo monika ? ak ano pecka! inak z uplne nesympatickej lenky(u mna) z GB nastala pekna premena
Fu asi ani na jednu by som to nepovedal
teda až na Jarovú
teda..jarova z nich spravila pekne defky
.. ale ako monika to tam vobec nie je ona, ta lenka omladla o desat rokov, tiez sa ale nejak nepodoba, snad len tie crty tvare su take...keby tam nie su ich mena neviem ani ze su to ony 
haha hola monika v sprche
ale inač čo tam stvárajú..rozum sa mi pozastavuje
ale inač čo tam stvárajú..rozum sa mi pozastavuje
-
evilbanana
Medium Star
Dnes Farma pecka!!
Hej dnes je to v pohode
škoda že miky vypadol tak skoro
Toto ma docela zaskočilo. Úroveň slovenských televízií sa blíži nule. Maloletí diváci už nikoho nezaujímajú, dôležité je len ryžovanie...Opak napísal:haha hola monika v sprche![]()
-
evilbanana
Medium Star
kks henta farmarka a uz s vyvysuje.. snad to nevyhra
No aj ja som kukal jak puk že wtf šak je hola
inač moc sa mi nepozdáva čo to porobili, že sa tam všetci vratili, to vyberanie farmara tyzdna, atd..
a v reklame už bolo vidno jak tehotná rozkazuje keď je neohrozená
inač moc sa mi nepozdáva čo to porobili, že sa tam všetci vratili, to vyberanie farmara tyzdna, atd..
a v reklame už bolo vidno jak tehotná rozkazuje keď je neohrozená