tak pisem znova, som autor temy "co so spoluziackou?" takze pre upresnenie aktualnej situacie mozete prestudovat aj ten pribeh...
trosku sa rozpisem tak mi to nemajte za zle, mozno budem pisat zlozito no inak to konkretizovat neviem (pravopis je moje "druhe meno":D)
dnes vam upresnim co ma trapi... som z malej dedinky kde sa mi uz hrozne davno pacilo jedno dievca (este ked som bol mensi) dali sme sa aj dokopy no boli s tym problemi, prvy krat nam to vydrzalo jeden vecer

, to je nepodstatne, len chcem aby ste vedeli ze s nou som mal trampoty uz ako maly... ked som mal 16 rokov sme sa dali uz konecne vazne do kopy, chodili sme spolu isty cas a konecne to bolo super, zalubil som sa a po case to krachlo, neviem preco, skratka mi napisala, podotykam NAPISALA - nemala tu odvahu mi to povedat do oci - ze nevie so to s nou je, ze potrebuje "pauzu", to som bol hlupy a cakal som ako blazon, nechcel som na nu tlacit a az po case som pochopil ze ma skratka odje*ala, ok, prezil som to... presiel cas a ja som sa zahladel do svojej spoluziacky (hovorim o tej istej co v teme "co so spoluziackou?" ibaze to bolo asi dva roky dozadu), skratka som zistil ze ju mam asi rad no nerobil som s tym nic konkretne bo som vedel ze by to bolo tazke a tak som to nechal plavat, iba som v sebe zivil tu nadej... takto presiel cas a moja byvala (podotykam naliata) mi plakala na pleci ze ma miluje a aby som sa vykaslal na nejaku spoluziacku (povedal som jej pri tom o nej) uz som tu svoju byvalu nemal vobec rad, zabudol som na nu, chcel som tymto podotknut to ze milovana osoba si uvedomila ze aj ona ma miluje az vtedy ked uz bolo neskoro a ja som uz nebol na nej zavisli... presiel dalsi cas a v lete ked som s tou svojou byvalou chodieval von a tak som sa do nej zase zalubil, spomenul som si na stare casy a zistil som ze je hrozne super, na jednej stanovacke sme sa opat dali do kopy a bolo to krasne, mali sme spolu krasny vztah, kazdy nam ho zavidel a kazdy kto mal priatela/priatelku vravel pozri sa na nich dvoch, preco aj my niesme taky stastny ako oni? kazdy nam zavidel nas krasny vztah, bolo nam spolu krasne, nehadali sme sa, milovali sme sa! prezili sme takto najkrajsich 10 mesiacov v mojom zivote a prislo to zas, zacala byt ku mne odmerana a ja som nevedel co mam s tym robit, zavolal som ju aby sme si pokecali a opat z toho vzisiel rozchod, nevedel som co s tym, bol som hrozne zufali... dni sli za dnami a ja som dufal ze sa dame zas do kopy, kazdy den som na nu myslel, nemohol som ju pustit z hlavy, hrozne mi chybali chvile stravene s nou... opat presiel kus casu no a ozvala sa mi spoluziacka o ktorej som uz pisal, mne sa uz medzi casom podarilo aspon trochu zabudnut na byvalu... bol som stastny, ked som si s nou pisal zabudol som na byvalu, uplne som ju pustil z hlavy, uvedomil som si ze tato holka je super, pisala mi ze ma ma rada (vid "co so spoluziackou?") aj ja som si uvedomil ze ju mam rad, nehovorim o laske ale o tom ze ma vzdy pritahovala a vzdy som mal k nej blizky vztah, podarilo sa mi zabudnut na byvalu, konecne!! o tom ze s tou spoluziackou to nieje ziadna prechadzka ruzovou zahradou uz viete, chcel som len povedat ze sa mi opat podarilo byt v nadejach... co sa nestalo asi predvcerom? byvala si chcela so mnou pokecat no a zasa mi plakala na pleci? co sa stalo? jednoducho za zopakovala historia... uplne to iste co pred tym!! to iste dievca s ktorym som chodil vs. to iste dievca do ktoreho som sa "zahladel/zameral" a mal ju rad...
...je to zlozite, mozno to ani nepochopite, jednoducho chcem aby ste mi pokusili povedat co to je? fatalita-osudovost? prekliatie? ja neviem...
viem iba to ze som z toho strasne zmeteny a uz ani neviem co citim, moje city sa uz nedaju identifikovat, vztahy a nadeje mi ich rozsliapali tak ze im uz ani ja sam nerozumiem...
ked som si pisal s byvalou ze preco sme sa nedali do kopy skorej mi povedala ze ona na to cakala, ze cakala ze spravim prvy krok, ale preco ja? ona sa rozisla so mnou a tak som bol v tom ze ak bude nieco chciet tak ze ona by mala byt ta co urobi nieco pre to... vraj uz po tyzdni co sme sa rozisli to chcela vratit no cakala na mna (vraj jej kamaratka povedala ze ak ju ozaj lubim tak jej to poviem a budem preto nieco robit) je to hrozne, keby sme neboli hlupy tak dnes by som tu nic takeho neriesil...!