Fb
-
MiroslavMičian
Novice
Fb
Ahojte prosím vás nevie mi niekto poradiť ako sa dokážem prihlásiť na FB keď neviem heslo a tel.cislo mám nové a stare už nemám ani mail neviem uz ako sa prihlásiť poraďte
-
daniel.daniel
Medium Star
Re: Fb
vzdy sa cesta najde......ked nevies skus ziskat naspet svoje stare tel. cislo. Do pol roka od zrusenia, mozes poziadat u operatora o obnovenie cisla. Ak to nepomoze. Tak aj stare telefonne cisla sa recykluju vraj po roku....a potom sa dohodni s novym majtelom na obnoveni FB uctu. Pripadne napis FB na podporu.
-
starysomar
Hardcore addict
Nevie heslo, nemá pôvodný email (nešiel by znova založiť?), nemá pôvodné telefónne číslo. Pochybujem, že tam má nahraný nejaký doklad totožnosti.
Facebook pokiaľ viem neposkytuje priamu podporu. Ak sa aj podarí aby odpovedala, nemá z čoho overiť vlastníctvo účtu.
Ono to ani nemôže ísť "jednoducho", dalo by sa tak dostať do cudzieho účtu...
Marí sa mi, že to šlo získať nazad v niektorom kroku aj tak, že FB ukazoval fotky priateľov, premiešané s fotkami ľudí, ktorých človek nemal v priateľoch (ale mali iní) a ak človek správne označil svojich - dostal sa do svojho účtu no neviem, či to ešte platí.
Treba skúsiť.
Facebook pokiaľ viem neposkytuje priamu podporu. Ak sa aj podarí aby odpovedala, nemá z čoho overiť vlastníctvo účtu.
Ono to ani nemôže ísť "jednoducho", dalo by sa tak dostať do cudzieho účtu...
Marí sa mi, že to šlo získať nazad v niektorom kroku aj tak, že FB ukazoval fotky priateľov, premiešané s fotkami ľudí, ktorých človek nemal v priateľoch (ale mali iní) a ak človek správne označil svojich - dostal sa do svojho účtu no neviem, či to ešte platí.
Treba skúsiť.
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
starysomar: Mari sa ti dobre, ale nie celkom spravne. Clovek ma moznost si oznacit 5 doveryhodnych priatelov. A tych priatelov potom mozes vyklikat pri pokuse o obnovu uctu. Riesil som to raz, ale vzdy to ostalo vo faze sms/mail, nikdy sa to nedostalo az po 5 doveryhodnych priatelov.