FC ViOn - co si o nich myslite??
-
ProfionQQ
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
táto téma nejak zapadá prachom...začala sa nová sezona ViOn prvy zapas prehral v žiline 3:0 ..som zvedavy čo dnes porobia v nitričke
kto nesluduje dianie v kabíne ViOnu tak len tak pre info. ViOn prešiel bohatou obmenou kádra a tiež vymenili aj trénera.
Mužstvo opustilo cca 10 hráčov a prišiel približne rovnaky počet. Je tu na hosťovaní jeden černoch - Wisdom, zdá sa, že to bude šikovny útočník. A pred pár dnami prišiel aj argentínčan. Tohto pána som ešte nevidel hrať. Som zvedavy ako sa ukáže.
Btw. pán Moravčík má zaujímavé treningy
také zvláštne..heh...moderné nerobia stále tie isté stare veci ako s rosinskym.... konečne zmena vo vione..dufam že aj futbal bude útočnejší 
a ešte jedna vec.... verím že spolu s JOSEm túto temu opať oživíme
kto nesluduje dianie v kabíne ViOnu tak len tak pre info. ViOn prešiel bohatou obmenou kádra a tiež vymenili aj trénera.
Mužstvo opustilo cca 10 hráčov a prišiel približne rovnaky počet. Je tu na hosťovaní jeden černoch - Wisdom, zdá sa, že to bude šikovny útočník. A pred pár dnami prišiel aj argentínčan. Tohto pána som ešte nevidel hrať. Som zvedavy ako sa ukáže.
Btw. pán Moravčík má zaujímavé treningy
a ešte jedna vec.... verím že spolu s JOSEm túto temu opať oživíme
-
tomasito13
Star
-
ProfionQQ
Medium Star
ty si bol na akom zápase prosím ťa??? asi si videl zápas Trnava - Dunajská Streda ...lebo vo ViOne neni ani jeden kamerunčan a keby si trochu sledoval šport tak vieš že na zápas trnavy prišlo dosť vela fanušikov ferencvárošu.....tomasito13 napísal:posledny zapas s trnavou som pozeral na TA3 nejake zabery z neho a to je madarsky klub alebo ako? vsetci fanusikovia vionu mali madarske vlajky...
a k hre tak mali pekne sance, hlavne ti kameruncania myslim ze urcite zasluzeny remizovy bod
si vedla jak tá jedla
-
tomasito13
Star
Re: FC ViOn - co si o nich myslite??
Ružomberok!! Ale aj Vion mám rád 
-
redliner
King
to je síce pekné ale načo otváraš 3-ročné témy ?West12 napísal:Ružomberok!! Ale aj Vion mám rád
Locknuta nie je 
-
Sagittarius
Guru
No ale, keď ju chcem obnoviť, napíšem aspoň niečo konštruktívne a nie:
Ružomberok!! Ale aj Vion mám rád