FEI

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
bublatanka
Novice
Novice

FEI

Príspevok od používateľa bublatanka »

Ahojte,
som tretiak na strednej priemyselnej skole v Trnave (odbor elektrotechnika). Mali sme jeden rok fyziku a teraz mame uz iba matiku. Ani s fyzikou ani matikou nemam problem, chapat chapem dost. Moja otazka je ci a ako velmi mi budu chybat vedomosti najma z fyziky alebo teda matiky na FEI - odbor asi aplikovana informatika. Znalosti z programovania mam na dobrej urovni. Ako som povedal nemam ziadny problem chapat matiku alebo fyziku ide mi iba o to ze na gymploch maju viac fyziky pokial viem tak sa bojim ci mi to nebude chybat.

Dakujem za odpovede :)
brm
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Re: FEI

Príspevok od používateľa brm »

Ak nemáš problém chápať matematiku a fyziku, tak by som sa nebál.. ono aj tak od prvého ročníka by ste mali postupne preberať celú fyziku.. čiže ak ste náhodou niečo nemali, prvý-druhý ročník to určite budeš mať a budeš to môcť dohnať.
sharky-no
King
King

Príspevok od používateľa sharky-no »

FEI AI fyzika je len uz len 1 semester, a neuci ju uz pan doc. Valko, takze uz je to viac menej v pohode. pokial nemas na strednej problemy s tymi 2 predetmi, a na VS nebudes na to kaslat, tak ich bez problemov zvladnes.
gumb4ll
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa gumb4ll »

Nemusíš sa ničoho báť, ak je to tak ako píšeš, že nemáš problém pochopiť veci, tak nebudeš mať problém s ničím. Treba si uvedomiť, že väčšina veci je vysvetľovaná od základov (spomínaný pán doc. Valko bol v tomto výborný, bohužiaľ len študenti boli nechápavý). Mimochodom sa možno budeš čudovať ale s tým, že nemáš problém pochopiť fyziku či matiku budeš na tom lepšie ako veľa gymnazistov. Osobne ak by som chcel študovať informatiku, už by som si nevybral aplikovanú inf. na FEI.
bublatanka
Novice
Novice

Príspevok od používateľa bublatanka »

Dakujem za vsetky odpovede celkom ste ma potesili.

gumb4ll
gymnazia boli dlho brane ako top skoly ale momentalne poznam ludi ktorych tam zobrali aj so stvorkami ktory sa neucia ani nic - tolko ku gymnaziam. Rad by som sa ta opytal preco by si si uz nevybral API na FEI ? Mas osobne skusenosti ? Ja som tiez este neni uplne rozhodnuty ci by som isiel na FEI alebo FIIT - na FEI sa mi nepaci ze sa neuci moc hardwareu. Ak mas co povedat tak kludne napis budem rad :)
Napísať odpoveď