Zdravím.
Mám Felíciu 1.3 50kW s diaľkovým a centrálnym zamykaním. Dnes pri jazde domov s dovolenky sa manželke podarilo lakťom zatlačiť cuplík dverí spolujazdca dole. Za jazdy sa zamklo celé auto. Pri zastavení som normálne na DO otvoril auto, ale tie jedny dvere už zostali zamknuté. V dverách ťukne, cuplík sa pohne aj hore, aj dole, ale omnoho kratšiu dráhu robí ako pôvodne a dvere zostávajú zamknuté.
Nepomôže ani otvorenie a zatvorenie s DO a ani s kľúčom.
Čo by mohol byť problém ?
Ďakujem za každú radu.....Nechcem s tým hneď behať po servisoch.
Milan.
Felícia centrálne zamykanie.
-
starysomar
Hardcore addict
Re: Felícia centrálne zamykanie.
Skúsil by som ho v stave "odomknuté" opatrne niečim vytiahnuť do "správnej" polohy a ak nepomôže - odmontovať tapacírung dverí a pozrieť v čom je problém 
Ďakujem za tip, až na niekoľký krát pri opakovanom popoťahovaní vyskočil cuplík von a dvere odomkol. Teraz to už zase funguje korektne. Takže pokiaľ budete mať niekto tento problém, tak treba opakovane niekoľko krát za sebou a nemusí to byť veľkou silou a trafiť sa do správnej konštalácii kde to vyskočí. Aspoň mne to pomohlo . Silou som to ťahal zbytočne.
Ďakujem za tip ešte raz.
Ďakujem za tip ešte raz.
-
Kibo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Ak niekto bude mať tento problém, možno stačí zhodiť tapacír a premazať tiahla centrálneho zamykania.