felicia1.6 mpi
felicia1.6 mpi
Ahojte potrebujem nutne radu.Zajtra idem do práce.Išiel som vymeniť alycol do auta vypustil so vodu nalial alycol a bum auto sa prehrieva a nekurí prosím pomôžte mi zajtra to auto potrebujem.Mimochodom spodná hadica do kurienia je studená ostatné teplé.Termostat otvára a v nádržke to bubloce ako pri dobíjaní Stalingradu.Ďakujem za každú pomoc...
-
Mrk
Professional
- Kontaktovať používateľa:
Re: felicia1.6 mpi
zeby to bolo zavzdusnene ?
A ako si na to prišiel čo viem felda sa odvzdušní sama nie a ak nie porad ako VďakaMrk napísal:zeby to bolo zavzdusnene ?
-
Mrk
Professional
no mozno sa niekde stala chyba, ze sa neodvzdusni sama, alebo tam mas malo tej chladiacej kvapaliny, lebo presne toto mi robilo, ak som jej mal malo, nekurilo a prehrievalo
Mam jej tam dosť a v rezerve cca 1liter tak hladam po nete ale ako sa zda nikto taký problém nemalMrk napísal:no mozno sa niekde stala chyba, ze sa neodvzdusni sama, alebo tam mas malo tej chladiacej kvapaliny, lebo presne toto mi robilo, ak som jej mal malo, nekurilo a prehrievalo
-
Mrk
Professional
a co tak vodna pumpa ? ked tam spominas jednu hadicu studenu, ze by tam necirkulovala ta voda ?
Joj kamarát tak tak už je aj vymenená Díkes
fachá jak má
mám štasie že mam jednu feldu na súčiastky.Ešte raz díkes