Feministky: Chceme taky dobry zamestnani

Vtipy, vtipné animácie, zábavné flash hry, hádanky...
hojko
Site Admin
Site Admin
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Feministky: Chceme taky dobry zamestnani

Príspevok od používateľa hojko »

Vadí mi jak se muži domnívají,že si můžou pořád vybíat lepší práci.Na náš ženy potom zbývá jenom špatná práce.

Taky by se mě líbylo bít třeba řiditelka nebo průvodčí,ale to ne. Takovýhle dobrý místa mají pořád jenom muži a na ženský zbývá to horší.A takhle to byla pořád.Moje babička dělala v kravínu a musela utírat krávám řitě a přitom mužové se tam vozili v traktorech sem a tam a nemuseli nic dělat a babička si musela pro všechno dojít.A koukněte dneska.V nemocnicích dělají sestřicky jenom ženy.Musej koukat na starý oplzlý dětky,co dělaj že nemůžou na záchod jenom aby se mohli vymočit před tou sestřičkou a líbí se jim přitom jak na ně musí koukat jestli náhodou neteče moč vedle.A jestli jo,tak to ten muž dělá naschvál jenom aby ta sestra musela dát ruku s hadrou k tomu jejich šuldovi.To se těm dědkům líbí ale vstát a dojít na zachod to ne.To sou chromí,ale chcát vedle to uměj.Staroby jedny.A pak se mě nelíbí že uklizečka se řekne jenom uklizečka a ne třeba i uklizeč.Copak to sou muži tak lepší že nemusej uklízet?Muži mají všechny práce lepší.Ukažte mi nějakou která je horší než být blízko oplzlé staroby.

Mi sme se taky učily jako ti muži.Taky chceme nárok na důstojný život.Ale to ne pořád nám někdo brání.

Za chvilu tady už nebudu,tak já už to asi nestihnu být třeba ta průvodčí,ale moje děti by mohly to jako jo.
http://www.feministky.com/index.php?opt ... 7&Itemid=1

Nech sa paci :D
Zamknuté